Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בשעה טובה קניתי רכב היום פולו 16V שנת 97

גיליתי שבאוטו הרמקולים ממוקמים בדאש בורד והם בגודל 4"

איזה פתרונות אתם יכולים להציע לי בשביל להשים קומפוננט 6.5"

עצות יתקבלו בברכה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אם יש לך ידים טובות אז תחתוך בדלת .

אם אתה מעדיף התקנה מקצועיות , לחבר שלי בקליאו לא היו רמקולים בדלתות והמתקין שלו חתך לו חור של 6.5 העבודה נעשת במקצועיות והרמקולים יושבים כאילו ככה הם באים עם האוטו.

פורסם
אם יש לך ידים טובות אז תחתוך בדלת .

אם אתה מעדיף התקנה מקצועיות , לחבר שלי בקליאו לא היו רמקולים בדלתות והמתקין שלו חתך לו חור של 6.5 העבודה נעשת במקצועיות והרמקולים יושבים כאילו ככה הם באים עם האוטו.

מה הקשר בין רנו קליאו לפולו? בפולו הסיפור שונה והרבה יותר מסובך, חיתוך בלבד בטח לא יספיק.
פורסם

ליוסי אלפין, אין מקום גם לחתוך 6.5" מה אני עושה??

לא רוצה לעשות בניה מפיבר...

מה אפשר לעשות

להתקין קומפוננט מאחורה זה לא שווה

ו4" זה צעצוע.... וגם יותר יקר

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אל תנסה להגיע עם 4 אינץ' למשהו מניסיון אישי אני אומר לך שלא תצליח

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מה שאתה מתכוון MDMA זה לא להתייאש ולעבור ל4 אינץ'?

ראיתי גודל של רמקול 4" שיש בדאש בורד זה נראה כמו טוויטר אני בספק עם זה יכול להוציא בכלל מיד באס

למרות שיש לי קומפוננט לא רמה הכי הכי (מורל פולס 6.5) אבל התבאסתי

לבעלי פולו שהתקינו קומפוננט ברכב אני ישמח לראות תמונות או לשמוע רעיונות

בתודה מראש

אבי 16V :wink:

EAT SLEEP BOOST

פורסם

תנסה להתייעץ עם קיקר... עופר שמו... הוא גם עשה כמה התקנות מעניינות בפולו שלו

אם אתה לא רוצה לעשות הגבהה שתשב לא הכי מותאם או לבנות מעץ או מפיבר - אתה קצת סוגר לעצמך כאן את האופציות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

MDMA התכוון לבדיוק ההפך !

רמקולי 4' הם מיד ריינג' , הם לא מגיעים לתדרים של מיד באס .

ובתור אחד שהיה לו קומפוננט 4' , 4 אינץ יותר מדוייק ! ( דעתי מנסיון עם 5.25 ו-6.5 ) .

זה נכון

פורסם

כמו שיוסי אמר , בפולו זה לא עסק פשוט , משום שבאיזור שבו נרצה למקם את המידבאס יש תא על הדלת. האופציה היחידה היא לחתוך אותו, לבנות טבעת עץ מתאמיה ולקבע הכל בעזרת פיבר , ואחר כך לעשות את הפיניש כך שזה יראה כאילו באמת היה שם מקום לרמקול ולא כאילו מישהו בעט רמקול לתוך הדלת.

לגבי הברירה האחרת - קומפוננט 4 אינץ - אצלי ברכב לפני שעשיתי את ההתקנה הנוכחית היה קומפוננט 4 אינץ במיקום המקורי שלו. במידה ושמים סט איכותי מקדימה ( לי היה הייבריד ) אפשר להגיע לסאונד בהחלט מספק וטוב, אצלי השילוב של הייבריד ביחד עם סאב משובח נתן תוצאה טובה מאוד .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמה עולה פחות או יותר בניה כזאת מפיבר לדלת?

לעופר ראיתי שהחלפת את התא שעל הדלת לתא עם מקול לרמקול זה בניה שאתה עשית? או שאפשר לקנות משהו מוכן ולעשות חור מתחת לזה?

ועם אתה עשית את זה

כמה עולים זוג כאלה?

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אני מעריך סביבות ה700 עד ה900 ש"ח לשתי הדלתות וזה עוד זול, אתה יכול לבנות לבד - יש פה באתר הרבה הסברים יש גם ת'רד אחד שאני כתבתי לא מזמן לגבי בניית פודיום לשתי שמיניות על המגש האחורי של הטויוטה שלי, יש לך פה עוד כמה חברה שפרסמו מאמרים לגבי איך לעשות מה - תחפש בניה מפיברגלאס, או פודיום\פודיומים - החומר הדרוש לבניה ברכב שלך צריך לעלות משהו כמו 250 ש"ח כל השאר זה העבודה - שזה סיפור מורכב וגם מאוד לא בריא אם אתה לא מגן על עצמך מהאבק של הפיבר.

אתה יכול לעשות משהו אחר - אין שום דבר רע בסט קומפוננט 4 אינטש - בגלל הגודל בעיקר הרמקול מתפקד כמיד בצורה טובה מאוד ופחות כמיד באס.

עכשיו, אתה תצטרך לבחור באחת משתי האופציות ללכת על סאב חזק שאותו אתה תחתוך ב50 הרץ בכדי לגרום לבאס לבוא כמה שיותר מקדמת הרכב ואז זה יחפה על הקומפוננטים מקדימה - אבל יהיה לך תחום תדר חסר בין 50 הרץ לבערך 100 עד 120 הרץ - תלוי בכמה תחתוך את הקומפוננט.

האפשרות השניה היא ללכת על סאב וופר שמסוגל לנגן בצורה יפה תחום תדר קצת יותר גבוה - בוא נאמר בין ה150 הרץ ל200 הרץ בכדי לכסות על האובדן בצליל אבל הבאס יורגש יותר מהחלק האחורי של הרכב.

או לעשות בניה מפיבר ולחתוך בין 50 ל 80 הרץ את הסאב

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני ינסה ללכת על הבניה מפיבר אני יעשה חיפושים ויבדוק לעמוק את המאמרים שבנושא אף פעם לא חשבתי שאני יתקרב לזה...

אני יקפיץ את התרד' עם יהיה לי שאלה

תודה ללך

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...