Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פחח טוב באזור ירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

yonit-הסיבה שאני לא מגיע למפגשי שישי כל פעם אינה בגלל המרחק.

מה לעשות יש דברים שלא תלויים בי ומונעים ממני ומאבי להגיע.

העניין הוא כזה:כרגע יש מפגש במרכז ובצפון,לגביי הדרום אני לא בטוח. אם המפגש ימשיך להתרחב לירושלים ולעוד ערים ,כמות הרכבים והאנשיים תקטן משמעותית בכל מפגש.

אם יש הרבה חברה מירושלים לדוגמא ,יכולים לארגן פעם בחודש מפגש על בסיס קבוע.(או משהו בסגנון).

משה-אנחנו נוסעים במהירות שיוט של 80-90 ולוקח לנו 20-30 דקות.

טוב בכל אופן,לי אישית לא אכפת שהחברה מירושלים יקימו מפגש. הבעתי דעה על מה שלדעתי ייקרה לשאר המפגשים.

אם החברה מירושלים מעוניינים בזאת,מן הראוי שיפתחו שירשור בנושא ויריצו את העניין הלאה.

פורסם
yonit-הסיבה שאני לא מגיע למפגשי שישי כל פעם אינה בגלל המרחק.

מה לעשות יש דברים שלא תלויים בי ומונעים ממני ומאבי להגיע.

העניין הוא כזה:כרגע יש מפגש במרכז ובצפון,לגביי הדרום ידוע לי שהיו נסיונות (מישהו יודע איפה זה עומד היום??)אני לא בטוח. אם המפגש ימשיך להתרחב לירושלים ולעוד ערים ,כמות הרכבים והאנשיים תקטן משמעותית בכל מפגש.

אם יש הרבה חברה מירושלים לדוגמא ,יכולים לארגן פעם בחודש מפגש על בסיס קבוע.(או משהו בסגנון).

משה-אנחנו נוסעים במהירות שיוט של 80-90 ולוקח לנו 20-30 דקות.

(הסובארו על 100-120)

טוב בכל אופן,לי אישית לא אכפת שהחברה מירושלים יקימו מפגש. הבעתי דעה על מה שלדעתי ייקרה לשאר המפגשים.

אם החברה מירושלים מעוניינים בזאת,מן הראוי שיפתחו שירשור בנושא ויריצו את העניין הלאה.

מסכים עם כל השאר:wink:

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

נעלה את ירושלים על ראש שימחתינו....

א. המפגשים אם יתקימו, הם לא במקום אלה בנוסף ואולי כבסיס יציאה משותף לכיוון ת"א מה שיגדיל את כמות המשתתפים, בארוע.

ב. בתקופה האחרונה נוכחתי כי המון חברה בעלי רכבי אספנות פשוט לא מכירים את מקום המפגש בת"א ו-או מפחדים להגיע מתוך חשש שמדובר במועדון סגור.....(אליטסטי אבי)......

ג. זה הזמן לאחד כוחות, מוחות, ויכולות, על מנת לקדם את התחביב של כולם.... ולכן חשוב לדעת מי איתנו.

לכן קריאה שניה להיתפקדות הירושלמים והפרפריה.....

אם אשכחך ירושלים תישכח ימני...תידבק רגלי הימנית לריצפת המכונית עם לא העלך בטורים.......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפני מספר חודשים הייתה יוזמה שלי ושל חבר פורום נוסף לקיים במסגרת המועדון מפגשים באזור מודיעין לתושבי ירושלים והסביבה. הנושא הועבר לידיעתו של נחום קדימאל והוא אישר זאת באופן עקרוני. אך הפרטים לא סוכמו עד הסוף ולכן טרם סודר הנושא.

אני מקוה שלקראת האביב נוציא סוף סוף את העניין לפועל.

1965 MGB

פורסם

שלום!!

הנני בעליו הגאה של אנפילד 61 ומוטו-גוצ'י ששופץ במוסך משעשע בוואדי ג'וז אני מאוד מרוצה מאיכות העבודה והמחיר. המוסך רשום באיגוד המוסכים ויש לו את הציוד והידע.

צריך להתמקח לא מעט על המחיר אבל העבודה טובה ובסופו של דבר המחיר טוב.

אם את צריך מידע נוסף פנה אליו בה"פ

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

לכל אלה ששאלו בהודעה פרטית לגביה פחח!!

אז ככה לגבי חלקי ניקל עד כמה שאני יודע אין אצלו צביעה של ניקלים אלא צביעה בתנור!!

הוראות הגעה:

נוסעים מכיוון כביש בר אילן עוברים את המנהרה ופנייה שנייה ימינהזה הכניסה ל וואדי ג'וז (אין סכנה בטחונית) לאחר בערך כ 150 מ' מצד ימין ישנו פחח שנקרא מוסך משעשע כל אחד מהמוסכים השכנים מכיר כך שפשוט ניתן לשאול.

מקווה שיהיה לכם בהצלחה ואם מישהו צריך ליווי אני הולך ביום שני 21.11.05 בשעה 8:30 שיהיה בהצלחה.

נ.ב: המקום סגור ביום ראשון (הבעלים נוצרים)

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

• תוכן חדש...