Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

24 מיליון (!!!) מכוניות פולקסווגן גולף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

775K מכוניות בשנה. נראה לי שכל חברה עממית גדולה מוכרת כמות דומה של מכוניות בדגמי ה"לחם וחמאה" שלהם, ואין זה חריג. למישהו יש נתונים סטטיסטיים להשוואה?

השם שנשאר עשרות שנים מוביל למספרים כמו 24M.

dirty old man

need love too

פורסם

עיצוב שמרני פשוט וקליט ללא התחכמויות מיותרות, בטיחות, מימדים, סטייל. כמו כן ישנו הפרגון של הציבור (הורים, ילדים, שכנים וכו') בשל האמון המצטבר (שלא לדבר על מבוגרים שחוששים מדברים חדשים ואוהבים למהשיך ולהחזיק במוצר שמוכר להם). כיום ישנם המון דגמים ויצרנים שלא היו קיימים בעבר ורכישת מכונית היא לפעמים סיכון וטעימה ממוצר חדש. לעומת זאת הגולף תמיד הייתה רכב בטוח מבחינת קניה וכשאתה רוכש אחת אתה יודע איפה אתה עומד.

פורסם

תמיד אמרתי שהיטלר היה טוב ביחסי ציבור :wink:

וברצינות : הם הכניסו כ"כ הרבה חברות תחת כנפיהם שברור שנתח השוק גדל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

צריך גם לזכור שהגולף שהוצגה לראשונה הייתה למעשה היורשת של החיפושית, שנהנתה ממוניטין עולמי נרחב בעצמה והייתה הנמכרת ביותר בעת ההיא; בתור ממשיכת דרכה, הגולף הצליחה לחדור לשווקים המגוונים בקלות יחסית מתוך בסיס איתן ויציב שנבנה וטופח ע"י קודמתה במשך שנים. מכאן שהצלחתה נגזרת מהצלחת החיפושית לא מעט והתוצאה כאמור, מורגשת עד היום בדמות מספר האקזמפלרים המככבים על הכבישים.

:idea:
פורסם

להגיד שנמכרו 24 מגה גולף זה כמו להגיד שנמכרו X מגה קורטינה\סיירה\פוקוס.

זה שהשם גולף נשאר למרות שהרכב שונה לחלוטין זה סתם סמנטיקה. אם חברות אחרות היו שומרות בכזה קיבעון על שמות דגמים גם הן היו מגיעות למספרים אסטרונומיים.

פורסם

לא מדוייק-"שונה לחלוטין".נכון שנוספו מערכות חדשות רבות במהלך השנים,אבל הגודל,הצורה,העיצוב הכללי,וכולי נשארו קרובים מאד למקור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נכון, ההשוואה חסרת היגיון, אותו מספר של קורולות וסיוויקים נמכרו

אין שום דבר מיוחד בגולף אבל כן אם כל חברה הייה שומרת לאורך כל כך הרבה זמן על שם הרכב הייתה מגיעה גם לכאלה מספרים.

שום התרגשות, לדעתי הכתבה הזאתי היא רק פרסום שמוי של חברת פולסווגן.

פורסם
לא מדוייק-"שונה לחלוטין".נכון שנוספו מערכות חדשות רבות במהלך השנים,אבל הגודל,הצורה,העיצוב הכללי,וכולי נשארו קרובים מאד למקור.
סליחה? הגולף היום ארוכה בחצי מטר, רחבה ב15 ס"מ, שוקלת כמעט פי 2 (!), במקום מנוע 1.1ל' היא מוצעת היום אפילו עם מנוע 3.2ל', והעיצוב הכללי של הגולף החדשה דומה למקורית בדיוק כמו שהוא דומה לדייהטסו שרייד מאותן שנים.
  • תוכן חדש...