Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה לשעבר רשום ברישיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשאלתך המקורית - לא.

ניתן לרשום רכב חברה כרכב בבעלות פרטית. מס הכנסה לא מתעניין בפרטי הרישוי, וזה לא משנה. לכן יש חברות קטנות שמבצעות רישום פרטי כדי להסתיר את העובדה הנ"ל לחלוטין.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד כותב פה משהו אחר...

מישהו כתב שרק השכרה וחברה וליסינג לא, מישהו כתב שחברה לא ועכשיו אתה כותב שרק ליסינג והשכרה.

או שיש פה אנשים שלא יודעים מה הם מדברים והם בכל זאת כותבים, או שיש פה איזושהיא בעיה.

*בלי לפגוע באף אחד*

פורסם

מנסיון,

רכב שהיה בבעלות חברה - מופיע לו סעיף כזה ברשיון הרכב.

רכב שהיה בחברת השכרה - מופיע לו סעיף כזה ברשיון הרכב.

לגבי ליסינג, אני לא יודע ולא רוצה להטעות - אבל ההגיון אומר שזה יופיע,

כיוון שאחרת אין סיבה שחברות ההשכרה לא יגידו שרכבי ההשכרה שלהם זה בעצם ליסינג..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כ"כ הרבה תגובות ואף אחת אינה מדוייקת:

(1)רכב חברה - לא מופיע.

(2)השכרה - מופיע.

(3)ליסינג - לא מופיע.

(4)בי"ס נהיגה - מופיע.

(5)מונית - מופיע.

(6)דיפלומטי - מופיע.

(7)מכרז ממשלתי - מופיע.

( 8 )יבוא אישי - מופיע.

(9)סיור ותיור - מופיע.

*אין כל צורך בקומבינות במשרד הרישוי ע"מ לברר בעלויות קודמות, כל שצריך הוא את ת.ז. של בעל-הרכב.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

(הוחלפו ב3 חודש האחרונים גיר,4 צמיגים,בלמים, טיפול 10, וכל זה כי אני ביקשתי ..וכי רעשים שלא מצאו חן בעיני)

וכל הדברים האלה שהוחלפו, היו על חשבונך או על חשבון העבודה?

אור.

פורסם

Kompy - הרכב שיש לי כעת היה בעברו רכב חברה, והדבר מצויין ברשיון הרכב..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
Kompy - הרכב שיש לי כעת היה בעברו רכב חברה, והדבר מצויין ברשיון הרכב..

אבל זה לא עונה לשאלה, כי קיימת אפשרות שהרכב היה בבעלות חברה והדבר לא רשום. מבין ?

הבחור ששאל רוצה כך לוודא האם הרכב היה בבעלות חברה, וכיוון שייתכן שהדבר אינו רשום, הרי שזה לא יעזור לו.

השיטה הכי טובה לבדוק אצל מי היה הרכב, היא לדרוש לראות תדפיס טיפולים מלא. שם ניתן לראות מי שילם עבור הטיפול, ומה מספר הטלפון של איש הקשר. זה עובד יותר טוב מכל שיטת רישום שהיא.

פורסם
אוקיי אז הבנתי שרכב חברה כן רשום ברישיון רכב (אלא אם רשמו אותו על בן אדם פרטי בחברה).

תודה רבה לכם.

הבנת לא נכון ! רכב חברה בעבר לא רשום כלום בסעיף מקוריות - למעט מקרים שהבעלים היה חברת השכרה, סיור ותיור וכדומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למה שחלק ירשמו שכן וחלק לא?

שאלה טובה - שרבים וטבים שואלים אותה.

אני חושש שהתשובה היא...פוליטיקה.

אגב מסיבה זו בדיוק אני תמיד מחפש שרידי דלקן, כשאני בודק מכונית משומשת - זה חסך לי ולחבריי עשרוות אלפי שקלים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
איך זה חוסך כסף? משתמש בדלקן הדלקן כבר מזמן איננו נשארת רק הטבעת המקיפה את פיית התדלוק ו/או המדבקה המכריזה עליו

או שככה אתה יודע שהרכב היה חברה ואתה לא קונה אותו? אותי בד"כ מעניין הרכב לגופו של עניין ואני משתמש בעובדה היות הרכב "חברה לשעבר" בתור אמצעי להורדת מחיר, העובדה אם לקנות רכב או לו תלויה במצב הרכב לאשורו ללא קשר לעברו (אם המחיר מתאים)

:wink:

אגב, גם אם הדלקן היה עובד, שימוש בו הוא גנבה לכל דבר (הדלקן הוא בעצם כרטיס אשראי צמוד לרכב)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...