Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[לאנסר 92 ידנית 1300 12 V]

שלום חברים

שוב פעם אני חוזר עם המרות שלי

שבוע שעבר עשיתי טיפול טיימינג מקיף לאוטו כולל החלפת אטמים מותחן וכל החגורות

הורגש שיפור ניכר בנסיעה של האוטו

מה גם שבידיוק בזמן החלפתי רצועה כי הישנה כבר נסדקה ממש

קיצר זה לא משנה הבעיה היא שיש חוסר סחיבה ,אפילו בנסיעה רגילה במישור פחות או יותר

ניסיתי לסחוט את הדוושה יותר ממש אני עושה רגיל ואני לא מרגיש שהאוטו מקבל כוח

אין לי כבר מושג מה הבעיה

אני מתיאש כבר , אני לא יודע מה לעשות

בבקשה לטיפולכם

בברכה דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. אל תשכח שהאוטו שלך כבר לא חדש אבל זה לא תירוץ אוטו ישן מטופל בקנאות סוחב יותר טוב מאחיו הקטן היותר חדש-לראיה האימפרזה שלי.

ב. דלק מהול-ראיתי כתבת על זה. אני אישית ממלא רק בתחנת פז מסויימת.

ג. אולי הגיע הזמן לעשות טיפול ובמיוחד פילטר אויר ודלק ומצתים.

ד. אולי הקלאץ שלך מחליק.

ה. אולי הגיע הזמן לעשות ניקוי ושיפוץ קרבורטור אצל אדם מומחה כי מישהו שלא מומחה לא ישתפר לך כלום.

ו. אולי יש בעיה בטיימינג אבל אני שולל את זה מכיוון שאמרת שעשית טיימינג והכל בהנחה שהוא בוצע באופן מקצועי.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

א. אל תשכח שהאוטו שלך כבר לא חדש אבל זה לא תירוץ אוטו ישן מטופל בקנאות סוחב יותר טוב מאחיו הקטן היותר חדש-לראיה האימפרזה שלי.

ב. דלק מהול-ראיתי כתבת על זה. אני אישית ממלא רק בתחנת פז מסויימת.מתדלק קבוע באותה תחנה

ג. אולי הגיע הזמן לעשות טיפול ובמיוחד פילטר אויר ודלק ומצתים.בוצע לפני פחות מ 10 אלף

ד. אולי הקלאץ שלך מחליק.בבדיקה ביתית לא הקלאץ לא החליק

ה. אולי הגיע הזמן לעשות ניקוי ושיפוץ קרבורטור אצל אדם מומחה כי מישהו שלא מומחה לא ישתפר לך כלום.ממש יכול להיות שזה הקרבורטור

ו. אולי יש בעיה בטיימינג אבל אני שולל את זה מכיוון שאמרת שעשית טיימינג והכל בהנחה שהוא בוצע באופן מקצועי.הטיימינג בוצע בצורה מקצועית ביותר אצל מכונאי זהב

יכול להיות משהו נוסף מלבד הקרבורטור?

פורסם

ב. דלק מהול-ראיתי כתבת על זה. אני אישית ממלא רק בתחנת פז מסויימת.

ג. אולי הגיע הזמן לעשות טיפול ובמיוחד פילטר אויר ודלק ומצתים.

ד. אולי הקלאץ שלך מחליק.

ה. אולי הגיע הזמן לעשות ניקוי ושיפוץ קרבורטור אצל אדם מומחה כי מישהו שלא מומחה לא ישתפר לך כלום.

ו. אולי יש בעיה בטיימינג אבל אני שולל את זה מכיוון שאמרת שעשית טיימינג והכל בהנחה שהוא בוצע באופן מקצועי.

שים לב לחלק המודגש בציטוט, בעיקר בסעיף ד-סעיפ ו לחק המודגש בסעיף ו יש משמעות גדולה,

בעיקר , אם נצא מתוך הנחה,שהרכב סחב טוב יותר לפני הטיפול,ובעיקר אם קיים הסכוי וגם הקטן ביותר, שהמוסך טעה בשן עד שתים בהרכבת הטיימינג, ואם לא כוון הצתה לפי הוראות יצרן,

בתוספת העובדה שהמנוע הוא 1300, והרכב נוסע בעיקר בחיפה בעליות!

את הקרבורטור דווקא הייתי שולל על הסף, אין קשר במקרה זה לקרבורטור!

יש לשים דגש על כוון נכון של חגורת הטיימינג וכוון ההצתה!

למד כלל , למרות שיש תמיד יוצא מן הכלל:רכב שיוצא ממוסך וניסעתו גרועה יותר מאשר לפני הכניסה אליו, ברוב המקרים הבעייה במוסך!

" אין צרוף מקרים יש הצטרפות מקרים"!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, אני חושב שהוא התכוון שעוד מלפני הטיימינג האוטו יחסית חלש, ובכן זה לא סוד שה1300 לא טיל בליסטי. אני מתכוון שיש מרום לבדוק את הקרבורטור וברור לכוון את ההצתה שזה מבוצע לרוב יחד עם שיפוץ קרבורטור. כמדומני, גם לך צביקה יש לנסר לכן אני בטוח שאתה צודק!

יום טוב!

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
צביקה, אני חושב שהוא התכוון שעוד מלפני הטיימינג האוטו יחסית חלש, ובכן זה לא סוד שה1300 לא טיל בליסטי. אני מתכוון שיש מרום לבדוק את הקרבורטור וברור לכוון את ההצתה שזה מבוצע לרוב יחד עם שיפוץ קרבורטור. כמדומני, גם לך צביקה יש לנסר לכן אני בטוח שאתה צודק!

יום טוב!

אכן אתה צודק יונתן גם לי יש לנסר , ההבדל הקטן שאצלי תיבת ההלוכים אוטומטית ( עם 3 הלוכים בלבד)

גודל המנוע 1500, והרכב נוסע במישור בלבד!

נכון שגם שלי לא טיל בליסטי, ובעליה המהירות יורדת, אבל אני לא לוחץ יותר, והוא יכול להגיע במישור גם ל160, (לא ניסיתי אומנם, אך אין גם צורך נפשי לנסות), בניסעותי הבודדות בכביש מהיר , אני שט בגבולות ה100/120 שתצרוכת הדלק היא 1ל 12!

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה האוטו לאחר טיפול הטיימינג נוסע הרבה יותר טוב ממה שהוא נסע קודם וזה הורגש ישר בנסיעה הראשונה מהמוסך הביתה .

האוטו סוחב אפילו על 3 בעליות ומגיע ל 50 -60 ככה לפעמים אולי למטה

הוא נוסע בסדר אבל עדיין מורגש חוסר סחיבה

אני לא יודע איך להסביר את זה בכתב אבל אני מרגיש שהאוטו יכול ואמור לסחוב יותר והוא פשוט לא !

בקשר לפיספוס שן אני לא מאמין שהמוסכנית פיספס,הוא מכונאי רכב מעולה ושמעתי עליו רק טובות , כמובן שזו היית ההתנסות ראשונה שלי איתו אבל לפי דרך העבודה הורגש שהוא מכונאי מקצועי

פורסם

לדעתי אתה דורש יותר מדי מרכב ישן יחסית, עם מנוע קטן יחסית לרכב כבד, בעליות של חיפה!

לדעתי רכבך בסדר גמור, סע לשלום המפתחות בפנים!

בברכה

צביקה

פורסם

אני מבין שאתה חושב שזה רק פסיכולוגי אבל זה לא !

אני מרגיש שחסר לו כוח לאוטו

כנראה אגש להחלפת קלאץ' ושיפוץ קרבורטור

פורסם

לא ממש הבנתי,בהתחלה אמרת שאחרי ההחלפה של הטיימינג האוטו נסע מצויין. אז מתי הוא הפסיק לסוע מצויין ונחלש?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
[לאנסר 92 ידנית 1300 12 V]

שלום חברים

שוב פעם אני חוזר עם המרות שלי

שבוע שעבר עשיתי טיפול טיימינג מקיף לאוטו כולל החלפת אטמים מותחן וכל החגורות

הורגש שיפור ניכר בנסיעה של האוטו !!!!!!!

מה גם שבידיוק בזמן החלפתי רצועה כי הישנה כבר נסדקה ממש

קיצר זה לא משנה הבעיה היא שיש חוסר סחיבה ,אפילו בנסיעה רגילה במישור פחות או יותר

ניסיתי לסחוט את הדוושה יותר ממה שאני עושה כרגיל,לא מרגיש שהאוטו מקבל כוח !

אין לי כבר מושג מה הבעיה

אני מתיאש כבר , אני לא יודע מה לעשות!

בבקשה מוסך קארס פורום לטפולכם!

בברכה דן

נדמה לי שאני לא היחיד , שקובע שיש סתירה בדברי דן המתלונן, או זה תוצאה של סטודנט חיפאי משועמם?!

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה כנראה לא הבנת

אם אתה זוכר מדיונים קודמים בזמנו שפתחתי על בעיה זו ציינתי שהאוטו לא סוחב בכלל בעליות של חיפה

לאחר טיפול הטיימינג הורגש שיפור ניכר בנסיעה של האוטו והוא אכן התחיל לנסוע הרבה יותר טוב

וסחב יותר מקודם

אך עדיין הוא לא נוסע כמו שצריך

אני מרגיש שחסר לאוטו כוח והוא מאבד אותו איפשהו בדרך .

לא יודע , זה פסיכולוגי בראש שלי או שזה באמת ככה ומשהו לא תקין ולא מתפקד כמו שצריך

פורסם
צביקה כנראה לא הבנת

אם אתה זוכר מדיונים קודמים בזמנו שפתחתי על בעיה זו ציינתי שהאוטו לא סוחב בכלל בעליות של חיפה

לאחר טיפול הטיימינג הורגש שיפור ניכר בנסיעה של האוטו והוא אכן התחיל לנסוע הרבה יותר טוב

וסחב יותר מקודם

אך עדיין הוא לא נוסע כמו שצריך

אני מרגיש שחסר לאוטו כוח והוא מאבד אותו איפשהו בדרך .

לא יודע , זה פסיכולוגי בראש שלי או שזה באמת ככה ומשהו לא תקין ולא מתפקד כמו שצריך

אני לא פסיכולוג, אך יש לי בעייה נפשית כשאני רואה משפטים, שנכתבים ללא פיסוק מינמלי כמו" פסיק ,נקודה,סימן שאלה, סימן קריאה,ועוד"..!

ועוד מסטודנט ישראלי שהוא במדומני לא עולה חדש?!

בברכה

צביקה

פורסם

אני יענה לך מניסיון:

אצלי, באונו 93' עם מנוע 1400 סמ"ק בלבד, בעליות בסדר גודל של העליות לירושלים הוא פעם לא היה עובר 60 קמ"ש בשום אופן. על הילוך רביעי לא היה מה לדבר בכלל.

אחרי שביצעתי שיפוץ לקרבורטור ב 25.4.05 האוטו התחיל לזנק ולסחוב בצורה הרבה יותר טובה, ב 1.5.05 החלפתי קלאץ' בגלל שהוא היה מחליק ועכשיו הרכב סוחב מעולה.

בנסיעה בכביש מהיר בעלייה בינונית, האוטו סוחב על 120 קמ"ש בהילוך חמישי עם מזגן פועל.

בנסיעה מאומצת מאוד בעלייה קשה מאוד האוטו סחב לי בהילוך שלישי 90 קמ"ש ללא מזגן.

כך שאתה צריך לבדוק את תקינות הקרבורטור והקלאץ'. דרך אגב, אצל איזה מוסך ביצעת את הטיפול?

• תוכן חדש...