Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם בטלפונים החדשים זה עדיין מומלץ?

על איזה מגן מסך מזכוכית אתם ממליצים?

עד עכשיו באף טלפון שהיה לי לא השתמשתי במגיני מסך, בגלל שהמסך היה מעוגל בשוליים לא ניתן היה להדביק מגן מזכוכית ומגיני סיליקון למסך לא מחזיקים הרבה זמן ופוגעים באיכות תצוגה של המסך 

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא משתמש במגיני מסך, לא היה לי באף טלפון. יש טלפונים שמגיעים כבר עם מגן סיליקון מודבק בייצור, גם את אלו אני מוריד. 

פורסם (נערך)

אני משתמש במגיני זכוכית - לפעמים מגינים בשקל מעיליאקספרס ולעתים מגינים יותר איכותיים, נניח של נילקין. בדרך כלל מזמין מעלי 1-2 מגינים יותר יקרים ועוד כמה זולים ״שיהיה בבית״, הטובים מחזיקים שנה-שנתיים.

מה שיותר חשוב זה. קייס איכותי עם במפר שבולט מעל המסך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קייס איכותי אני תמיד קונה.

עכשיו משתמש ב otterbox symytry 

מגיני מסך זולים לא פוגעים באיכות של המסך?

צבעים, בהירות, טאץ', קורא טביעות אצבע?

למה הם מחזיקים מקסימום שנתיים?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

לא מפריעים כלל - אם הידיים יבשות אין בעיה של קריאת טביעות אצבע, הצבעים מעוותים בלי קשר למגן כי כך החברות יוצרות את המסכים (צבעים רוויים שמושכים את העין), אין שום בעיות במגע וגם הבהירות לא נפגעת למרות שבאופן בסיסי המסך של המכשיר שלי יחסית חשוך (A54, בהירות מכסימלית 1000 nits ואני מכוון אותו לחיסכון בסוללה ).

ולמה צריך להחליף את המגן? מסיבה פשוטה - הוא ממלא את תפקידו, ולכן חוטף שריטות. האמת היא שהמגן שיש לי כעת עבר מזמן את גיל שנתיים, די שרוט, אבל עדיין לא במידה שגורמת לי להתגבר הל העצלות ולהחליפו. גם על השעון שלי, שיש לו זכוכית ספיר שלכאורה עמידה לשריטות, הצמדתי מגן זכוכית שנשרט בהדרגה.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אישית, מעולם לא התקנתי, עד אשר שלושה ימים אחרי רכישת מכשיר חדש המכשיר נפל והמסך נסדק, מאז אני מתקין (מהטלפון הנוכחי). עכשיו זה כנראה לא היה קורה אם הייתי משתמש במגן מאסיבי יותר, אני מאלו שרוכשים מגן הכי מינימליסטי ודק שיש, פחות כדי להגן על המכשיר אלא כי גב הזכוכית לא נוח לי (מזיע בכפות הידיים). 

האתגר זה למצוא את המגן המושלם, זה שמכסה את כל הטלפון ולא בשל ההגנה אלא כי הניווט כיום הוא במחוות ידיים על המסך ואם המגן (זכוכית בעיקר כי היא עבה) לא מכסה את כל המסך אז אתה מרגיש שאתה מגרד משהו בכל החלקת אצבע. 

פורסם
לפני שעה, Ron Poh כתב:

לא מגן ולא קייס.

וסתם נפילה מקרית חס וחלילה? 

לא שזה מבטיח 100% הגנה.. אבל עדיין. 

יש לי גם מגן זכוכית למסך השעון. של קסיו ג'י שוק. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

מסיבה פשוטה - הוא ממלא את תפקידו, ולכן חוטף שריטות.

אני חושב ש99% מהאירועים ששורטים את המגן לא ישאירו סימן על המסך, שעשוי מזכוכית שונה לגמרי מהמגן.

אני כבר כמה שנים בלי מגן, אבל מקפיד על קייס סיליקון שעוטף את המכשיר וגם בולט מעל המסך.

בטלפון הקודם היה לי שבר אחד, כשנפלתי עם הטלפון כשהמסך פונה לרצפה. שום מגן מסך לא היה עוזר במקרה הזה.

הטלפון הנוכחי ללא מגן מסך קרוב לשנה וגם ללא שריטות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

גם אני ללא מגן מסך, שאף אחד מהמכשירים שהיו לי. כן מקפיד על קייס איכותי.

עד היום לא נשבר לי המסך באף מכשיר. כן היו כאלו שעם הזמן ספגו שריטות עדינות שלחלוטים לא הפריעו.

כמו @פינדר, שכתב מעלי, גם אני חושב שרוב השריטות שהמגנים חווים לא ישרטו את מסך המכשיר.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מה שאני קורא ״שריטות״ אלה למעשה סדקים, אם כי לא בעומק 100%.

הטלפון הקודם שלי מת אחרי נפילה על הפנים מכובה כמה עשרות ס״מ, כשהוא עטוף במגן סיליקון ומותקן עליו מגן זכוכית.. מדובר במכשיר שהיה כבר בן 3.5 ורשם כמה נפילות בחייו, כך שאיני יודע האם מדובר בדינמיקה ״נקיה״ של הנפילה או שמדובר במכת מוות בעקבות הצטברות פגיעות קודמות. אגב, מגן המסך נותר שלם.

פורסם

יש לי נטיה מוזרה להזיע באזור הכיסים של המכנסיים, לכן היסטורית אני משתמש במגן מסך ע"מ להוריד מעט את רגישותו למגע ולמנוע חיוג או הפעלה בטעות. גם כשהוא לא מחייג, עצם זה שהמסך נדלק כל הזמן מקצר את אורך חיי הסוללה ודורש טעינה בתדירות גבוהה יותר.

כיום יש לי טלפון של סוני שלא מגיב לגירויים מהמסך כשהוא לא בשימוש, אז הבעיה הזאת נפתרה מעצמה. אבל במשך שנים עם מכשירים של סמסונג the struggle was real.

<הכנס כאן בדיחה על קונדומים, הורדת הרגישות, והארכת זמן הפעולה.>

פורסם

אני עם מגן סיליקון פשוט

כבר שנתיים, היו 10 נפילות רציניות, והמסך נשאר שלם.

בעבר הייתי עם מגני זכוכית, וכשטלפון היה נופל על המסך, המגן זכוכית היה מתנפץ ולמסך לא היה קורה כלום.

אני מניח שזה די דומה בסיליקון, כי עד עכשיו המסך של הטלפון לא נסדק.

בגדול,  חושב שמומלץ מאוד מגן מסך כלשהו. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...