Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת הרמת אבזור הגבוה והמומלצת.

תבדוק שיש היסטורית טיפולים.

ותבקש דוח סליקה לראות תביעות של הביטוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

זאת הרמת אבזור הגבוה והמומלצת.

תבדוק שיש היסטורית טיפולים.

ותבקש דוח סליקה לראות תביעות של הביטוח.

כבר חטפו אותה

קשה למצוא משהו סביר (אפילו לא מציאה)
אולי כבר אלך לסוחר? מישהו מכיר סוחר אמין?

עריכה אחרונה על ידי סולידיצעיר
פורסם

סוחר רכב אמין? צירוף בלתי אפשרי, ולא רק בישראל.

תוכל לבדוק במגרשי הליסינג והטרייד אין, אבלֶתביא בחשבוןנשזולמזה לא יניה. למשל, רכב יוצא ליסינג יימכר במחירון ״יבש״ בלי הפחתת ליסינגק

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבדוק מה יש בטרייד מוביל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה אם זה מוצדק, יש להם רכבים מיד פרטית, לחלק ק״מ מאוד נמוך.

רכבים ללא שיעבוד מימון, זה נוח.

אני גם מחפש רכב וממה שראיתי, לא מצאתי הגדל של 10-15 אלף לעומת השוק.

פורסם

אינני יודע מה השוק היום כי אני לא מחפש.

הפעם האחרונה שקניתי היתה בסוף 2021 שהיה מחסור ברכבים בגלל הקורונה ואז הם חגגו. אולי היום הפרמיה יותר קטנה

פורסם
לפני 19 שעות, yulianx כתב:

השאלה אם זה מוצדק, יש להם רכבים מיד פרטית, לחלק ק״מ מאוד נמוך.

רכבים ללא שיעבוד מימון, זה נוח.

אני גם מחפש רכב וממה שראיתי, לא מצאתי הגדל של 10-15 אלף לעומת השוק.

בתאריך 7.7.2025 בשעה 12:29, sperial כתב:

סוחר רכב אמין? צירוף בלתי אפשרי, ולא רק בישראל.

תוכל לבדוק במגרשי הליסינג והטרייד אין, אבלֶתביא בחשבוןנשזולמזה לא יניה. למשל, רכב יוצא ליסינג יימכר במחירון ״יבש״ בלי הפחתת ליסינגק

לפני 17 שעות, zvigolden כתב:

אינני יודע מה השוק היום כי אני לא מחפש.

הפעם האחרונה שקניתי היתה בסוף 2021 שהיה מחסור ברכבים בגלל הקורונה ואז הם חגגו. אולי היום הפרמיה יותר קטנה

טוב אז סיכום קצר של מה שקרה עד עכשיו. קראתי את המדריך של אלי וגם את התגובות פה.

מצאתי רכב, הלכתי לראות, עברתי על מה שהוא דיבר בסרטון. הלכנו לבדיקה היום, 600 שקל וחשכו עיניי. 

הלכו 600 שקל וזמן יקר שלי. אני באמת מאוכזב ומיואש (בעיקר מחוסר ההוגנות מצד המוכר)
אני רואה למשל שבטרייד מוביל יש שנתונים גבוהים. יש רשת אחרת טובה וזולה יותר?

פורסם

לפני שאתה מוותר סופית על הרכב תעלה את הבדיקה לכאן. אתה מדבר על רכב די ישן, אז מובטח שבצד המיכאני יהיו הרבה ריג׳קטים, ואז צריך להבין מה מהם אמיתי ומה כסת״ח של מכון הבדיקה כדי למנוע תביעות נגדו. וצריך גם לדעת מה עלות התיקונים.

מה יעץ לך הבוחן בשיחה השקטה בסוף הבדיקה?

חוץ מזה, תמצא לך איזה חבר או קרוב משפחה שמבין בתחום, לפחות בשביל סינון ראשוני. אחרת באמתֶתשרוף הרבה כסף על הבדיקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם צריך להבין איך להימנע מנפילות.

הרכב היה בעייתי מבחינת בלאי? תאונות?

האם בדקת לפני דוח סליקה והיסטורית טיפולים?

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

לפני שאתה מוותר סופית על הרכב תעלה את הבדיקה לכאן. אתה מדבר על רכב די ישן, אז מובטח שבצד המיכאני יהיו הרבה ריג׳קטים, ואז צריך להבין מה מהם אמיתי ומה כסת״ח של מכון הבדיקה כדי למנוע תביעות נגדו. וצריך גם לדעת מה עלות התיקונים.

מה יעץ לך הבוחן בשיחה השקטה בסוף הבדיקה?

חוץ מזה, תמצא לך איזה חבר או קרוב משפחה שמבין בתחום, לפחות בשביל סינון ראשוני. אחרת באמתֶתשרוף הרבה כסף על הבדיקות.

לפני 11 דקות, yulianx כתב:

קודם צריך להבין איך להימנע מנפילות.

הרכב היה בעייתי מבחינת בלאי? תאונות?

האם בדקת לפני דוח סליקה והיסטורית טיפולים?

נאמר לי על תאונה אחת שהייתה שהופעל עליה הביטוח וגם הייתה ירידת שווי קטנטנה. 
ראיתי את כל הספר טיפולים. העניין הוא שהייתה תאונה בצד הרכב שבה הוחלפו דלתות וכנף וזה לא דווח בכלל.

אני מתלבט אולי לבדוק גם סקודה פאביה. אני רואה שבשנתונים האלה היא יותר זולה ממאזדה 2 ומיונדאי i20

פורסם

הפאביה זריזה יותר אך הגיר פחות אמין.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...