Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוני טסטים :|

פוסטים מומלצים

פורסם

תוותר

יש תור גם מהצד השני

ואנשים נכנסים מהאין כניסה 

והמכון הזה ידוע באיטיות שלו, פעם אחת חיכיתי שם הרבה, הרבה זמן, הגיע התור שלי - הפסקת חשמל.

• מצחיק 1
  • מבאס 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 16 שעות, discoTD5 כתב:

הבוקר העברתי טסט את הפיאט 500 החשמלית. 

קצר ומהיר, בלי התקשקשויות. 

בבתי הספר לעיתונאות, מלמדים כתב שטח לדווח שלושה דברים:

זמן ו מקום. הם שניים מהם

רוצה רק לספר שעברת, או לדווח משהו שאולי יוכל לעזור כאן למישהו ?

בקיצור, איפה זה היה ?

פורסם

אם אני רואה תור כזה, לא משנה אם במכון טסטים או בקפלה הסיסטינית, אני מוותר ומנסה במקום/זמן אחר.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

באוגוסט לקח לי במכון של מודיעין שעתיים וחצי מהרגע שהגעתי לתור עד שיצאתי לגמרי משם.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני 19 דקות, amosbmw כתב:

אם אני רואה תור כזה, לא משנה אם במכון טסטים או בקפלה הסיסטינית

להבנתי הולכים לקפלה לפני הטסט רק אם זה רכב צרפתי.

הבעייה עם ללכת למקום אחר, רחוק יותר, היא מה יקרה אם הרכב חלילה ייכשל בטסט ויהיה צורך בטסט חוזר. זה כבר עלול להצריך תכנון נסיעה והיעדרות מהעבודה שזה גם לא תמיד אפשרי. אני כבר לא זוכר אם אתה יכול לעבור טסט חוזר בכל מכון שהוא, אבל גם אם כן- הסיבה שלא נסעת למכון הקרוב תישאר קיימת, ואו שתצטרך לסבול את ההמתנה המטורפת או לטייל שוב.

כשהרכב עוד חדש יחסית, סבבה- אפשר לתכנן אפילו יום טיול מסביב לטסט, כשהסיכוי להיכשל אפסי. אבל כשהרכב מתחיל להזדקן זה כבר מתחיל להיות קצת יותר בעייתי. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שעתיים ורבע והייתי בחוץ... אלו שבאו אחרי חיכו כבר יותר.

מסלול אחד עובד בצורה מלאה, מסלול שני בשיפוצים  והמסלול השלישי שבדרך כלל משמש לבדיקות קניה עובד חלקית בגלל תקלות חשמל 

• מבאס 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, ברווז כתב:

אני כבר לא זוכר אם אתה יכול לעבור טסט חוזר בכל מכון שהוא

לא אי אפשר, רק לאחר שחלפו 30 יום מיום הפסילה אתה רשאי לעבור לכל מכון אחר כולל רישום מחדש ותשלום מלא עבור הבדיקה במכון החדש.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, גור אדם כתב:

שעתיים ורבע והייתי בחוץ... אלו שבאו אחרי חיכו כבר יותר.

מסלול אחד עובד בצורה מלאה, מסלול שני בשיפוצים  והמסלול השלישי שבדרך כלל משמש לבדיקות קניה עובד חלקית בגלל תקלות חשמל 

לכן היה כדאי לך לוותר, מקום נוראי, אם בחודש של הטסט אני באזור אז אני מנסה, אם עמוס מוותר וממשיך הלאה.

שעתיים ורבע זה מטורף.

אני אנסה מחר באיזור תלפיות אולי יהיה לי מזל.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

בואו בהמוניכם.

טסט ליין גבעת שאול ריק עכשיו :)

2 רכבים לפני בתור.

כנראה שזה הפתרון, ערבי חג.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

לא רק ערב חג, אלא גם קרוב לשעת הסגירה.

• רעיון טוב! 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הגיעה הזמן שלמוסכים יהיה גם רישיון להעביר טסט כמו שהיה במוסך המרכזי הישן בבני ברק של צ'מפיון שם היה מסלול רישוי. באתה למוסך לעשות טיפול שנתי + טסט.

בזמן התשלום קבלת את הריעשיון החדש חתום. (מניסיון אישי אני תכננתי את המוסך הזה).

• רעיון טוב! 2
פורסם

רוב המוסכים נותנים שרות של העברת טסט... אם מסתדר לי מועד הטיפול השנתי עם הטסט אני נותן למוסך להעביר את הטסט תמורת תוספת תשלום. חוסך לי זמן וכאב ראש

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...