Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוני טסטים :|

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, גולדן191 כתב:

איזה מכון??

למיטב ידיעתי ניו טסט פתוח עד מאוחר. זה היה בעבר.

אחרי עריכה, אני רואה שהשעות שונו. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בתאריך 25.5.2026 בשעה 18:19, amosbmw כתב:

תלוי כמה מכוניות יש לך וכמה טסטים צריך לעשות להן בשנה. נכון זאת ההוצאה הכי קטנה אבל בכל זאת כסף שלוקחים ממך בלי לשאול.

מה שהכי מרגיז אותי, שכל השנים האלה אספנות היה 19 ש"ח פחות כי לא עושים לה בדיקת זיהום בסל"ד גבוה. כל פעם נהניתי לתקן את הפקידה שצריך לגבות פחות.

אבל כשהתחיל הגל של ה3 העלאות האלה, ביטלו את הפטור של רכב אספנות והשוו אותו לכולם. אולי משום שמודל 1995 עם ממיר נכנסו לאספנות.

אשמח לשמוע האם מי שכבר טסט עם מודל 1995/6 אספנות נדרש לעשות בדיקת זיהום בסל"ד גבוה.

פטור מבד׳ זיהום אויר היה פעם לרכבי בנזין פרטי ששנת יצורם מתחת ל-1972, בלי קשר אם הם היו מוגדרים רכבי אספנות.

כשנכנס תקן 96/96, היתה הפרדה בין רכבי מאייד עד שנת יצור 1994(כולל) בד׳ של 30 שנ׳ בסרק, לרכבי הזרקה עם ממיר הכולל בד׳ של 30 שנ׳ בסל״ד בנוני+30 שנ׳ בסרק(אגב, אם זכרוני אינו מטעני, היו שקודות מודל 1995 שהגיעו עם מאייד וממיר). בתקופה זו נהנו רכבי המאייד מתשלום מופחת.

מאז התיקון האחרון, הבדיקה של רכב מאייד אורכת גם היא 60 שנ׳(בסרק) ואין לה תשלום מופחת.

רכבים ממודל 1995 עם ממיר(ישנם רכבי סונומה מעטים, אם הן עדיין נעות על הכביש שהן מוזרקות ללא ממיר), ללא קשר אם הן אספנות ואם לאו, נבדקות כמו תמיד באותה בדיקה של סל״ד בנוני ובסרק.

• מעניין 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ידוע לי שיש בדיקה בסרק ממודל 1972, תמיד הייתה, לכן כתבתי בפירוש בדיקה בסל"ד גבוה.

בטסט האחרון של רכב האספנות שלי, ששילמתי מחיר מלא, ביקשו ממני גם להעלות סל"ד והאריכו בבדיקה 60 שניות. התפלאתי מאחר והבדיקה אמורה להיות בסרק בלבד.

הרכב 1987, הזרקה, ללא ממיר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תגידו קרה לכם ששילמתם על רישיון הרכב באונליין מוקדם יחסית,

ואז קיבלתם בדואר את הדף המודפס עם דרישת התשלום נמוכה באיזה 100 שקל ממה ששולם באונליין?
דיברתי עם נציגה במוקד של משרד התחבורה, והיא לא ידעה מה אני רוצה כי כתוב לה ׳שולם׳ וזהו.
יש איך לקבל את ההפרש?מה הסכום הנכון בכלל. לצורך העניין מדובר על בערך 1400 ו1300 בסכומים

פורסם
לפני שעתיים, Cherniy Bumer כתב:

תגידו קרה לכם ששילמתם על רישיון הרכב באונליין מוקדם יחסית,

ואז קיבלתם בדואר את הדף המודפס עם דרישת התשלום נמוכה באיזה 100 שקל ממה ששולם באונליין?
דיברתי עם נציגה במוקד של משרד התחבורה, והיא לא ידעה מה אני רוצה כי כתוב לה ׳שולם׳ וזהו.
יש איך לקבל את ההפרש?מה הסכום הנכון בכלל. לצורך העניין מדובר על בערך 1400 ו1300 בסכומים

יצא לי עם הקטנוע. הוצאתי דף רשיון במשרד הרישוי ואז בדואר וראיתי הבדל במחיר

אני ניזכר שהפקידה בדואר שאלה את הפקיד אך הוציאו לו מחיר ואנחנו הוצאנו לו בפחות…הוא כזה אמר לה בסדר ככה זה

פורסם

עשיתי אתמול טסט בטייבה (פתוחים גם בשבת אבל לא בשישי בדומה למכון ברהט ולמכון בירכא) - בהתחלה באתי ליד יצחק בראש העין - ראיתי את התור באתי לברוח (תור של שעתיים קל) והרחוב היה חסום בגלל משאית בנוסף לכל מה שהלך שם - מלחמת עולם. 

יום שלישי אמצע שבוע - 10 בבוקר - תור שייגמר במקרה הטוב ב12 - ביי. 

15 דקות נסיעה על 444 - הגעתי לטסט הכוכבים ישר על הכניסה הראשונה לטייבה - 20 דקות מאוחר יותר הטסט מאחורי. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...