Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מקובל לשלם סכום גבוה מהמחירון של הונדה ג'אז  ?

שנתונים 2016- 2018 מחירון כ 42,000ש"ח ( לאחר שקלול ק"מ וידיים ) ודורשים בין 53,000 ש' ל 60,000ש .

תודה לעונים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין סיבה לשלם על הרכב כזה מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אין דבר כזה מקובל או לא מקובל, יש רק מה שקיים בפועל. 

מציע לך לא להאחז במחירון לוי יצחק כמו בקרנות המזבח, אחרת אתה תמצא את עצמך המון חודשים בלי רכב, או שתקנה איזה פח אשפה. 

מחירון לוי יצחק בחלק מהדגמים הוא הזיה מוחלטת. יש דגמים שהוא קובר את המחיר שלהם ויש כאלה שהוא מעלה. ואני לא מדבר על צרפתי מול יפני ודברים כאלה, אלא על רכבים מבוקשים. 

מציע לך לראות מה המחירון של יונדאי I10 או קיה פיקנטו באותם שנתונים, ואז תבין למה מוכר ביד 2, לא מוכן למכור את הג'אז שלו לפי מה שקבע לוי יצחק. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם

@davemustaine87 אני מבין גם שאתה מתנדב לשלם לרוכש את ההפרש בין המחירון למחיר ששילם במקרה אבדן מוחלט.

לא, לא הייתי משלם פרמיה כזאת על מחיר הרכב ולו רק בשל הסיבה שבמקרה ביטוח לא אקבל מחיר שיאפשר לי לרכוש אחרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מתנדב לכלום. אני רק אומר שזה מה יש אם אתה רוצה לקנות היום רכב שהוא לא פח אשפה( וגם על פחי אשפה מבקשים מחירון),

מצידי שפותח השרשור יקנה רכב שמור ב-50 אחוז ממחירון לוי יצחק, אני רק אגיד לו מזל טוב. 

ובלי קשר, ההסבר למה לא לשלם מעל המחירון בגלל הביטוח, זה כבר נהיה על גבול הפרנויה. 

הרי רוב האנשים לא יעשו ביטוח מקיף על רכב ב-30 אלף. ז"א אומרת שבמקרה הכי גרוע 30 אלף ילכו לפח, והם חיים עם זה בשלום. 

אבל פתאום אם לשלם 7-10 אלף מעל מחירון לוי יצחק, אז אוי ואבוי, לא נקבל את מלוא הסכום אם יהיה אבדן להלכה, איך נמשיך לחיות את חיינו? 

שוב, אני כאן מדבר מנסיון מרכב שאני מוכר במחירון יד 2 שהוא 20 אחוז יותר מלוי יצחק. הטלפון שלי לא מפסיק לצלצל והדיון הוא על סביב המחיר הזה. המעטים שכן מתחילים לדבר איתי על מחירון לוי יצחק פשוט מקבלים הסבר מעודן על זה שהמציאות לא מתיישבת עם הרצונות שלהם. אין מה לעשות. 

פורסם

כמה אנשים אתה מכיר שהלך 30 אלף והכול סבבה?

מי שאני מכיר מבטח במקיף רכבים ב30 אלף.

כמה זמן אתה מוכר את הרכב שלך?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לשלם עד 10% מעל המחירון זה עוד נראה ומרגיש לי בסדר כשיש מציאה אמיתית (דגם מבוקש עם קמ נמוך, היסטורית טיפולים בלי תאונות)

אבל לשלם כזה פער זה כבר מוגזם לגמרי. 

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

@davemustaine87 אני מבין גם שאתה מתנדב לשלם לרוכש את ההפרש בין המחירון למחיר ששילם במקרה אבדן מוחלט.

לא, לא הייתי משלם פרמיה כזאת על מחיר הרכב ולו רק בשל הסיבה שבמקרה ביטוח לא אקבל מחיר שיאפשר לי לרכוש אחרת.

זה טיעון  של אדם שלא ניסה לרכוש רכב עם שוק. כן נכון אם מחירון הרכב 50 ושילמת לצורך העניין 60 אם ילך הרכב טוטלוס תקבל 50 זה כולם יודעים, אבל לקנות רכב מבוקש במחיר מחירון פשוט לא קיים אין חיה כזאת ( אלא אם מצאתה איזה זוג פנסיונרים ברחוב שלך).
יש רכבים שנמכרים מעל המחירון ואין מה לעשות זה המצב, או לחפש את הכי שמור כמה שפחות מעל המחירון או לקנות רכב אחר. מי שחושב שתמצא רכב  סחיר במחירון חי בסרט או פשוט לא ניסה לרכוש רכב ה5 השנים האחרונות.

פורסם
לפני 6 שעות, davemustaine87 כתב:

מחירון לוי יצחק בחלק מהדגמים הוא הזיה מוחלטת. יש דגמים שהוא קובר את המחיר שלהם ויש כאלה שהוא מעלה. ואני לא מדבר על צרפתי מול יפני ודברים כאלה, אלא על רכבים מבוקשים.

אילו דגמים הוא קובר? אילו מעלה? יכול להיות שישנה סיבה הגיונית לזה.

פורסם

לפי מה שבדקתי היונדאי זולה באלפיים שקל.

פורסם

וזה נשמע הגיוני?

רכב מיני עירוני מול סופר מיני מרווחת שמתאימה גם למשפחה ? כאשר גם צריכת דלק לא לטובת יונדאי?

כאשר בתור חדש היה הפרש של עשרות אלפי שקלים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...