Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW Polo gti 2019 שנמכרות מעל המחירון

yarin6835

פוסטים מומלצים

היי, 

לאחרונה אני מחפש פולו GTI 2019, ואני שם לב שבאופן גורף אנשים מבקשים בין 20 -30 אלף מעל המחירון של הרכב (לוי יצחק). היום פניתי למישהו שמוכר בפייסבוק, והוא אמר שהמחירון לא רלוונטי כי זה רכב ספורט (הרכב ללא שיפורים בכלל). האם זה נכון, רכבי ספורט נמכרים מעל המחירון בסכומים כאלו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. אין הרבה היצע וזה גורם לרכבים טובים להימכר הרבה מעל המחירון.  

תחשוב אם כדאי לך כי במקרה של גניבה לא תקבל את הכסף ששילמת מעל המחירון מהביטוח.

STI 2004

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 49 דקות, yarin6835 כתב:

היי, 

לאחרונה אני מחפש פולו GTI 2019, ואני שם לב שבאופן גורף אנשים מבקשים בין 20 -30 אלף מעל המחירון של הרכב (לוי יצחק). היום פניתי למישהו שמוכר בפייסבוק, והוא אמר שהמחירון לא רלוונטי כי זה רכב ספורט (הרכב ללא שיפורים בכלל). האם זה נכון, רכבי ספורט נמכרים מעל המחירון בסכומים כאלו?

אכן לרכבים הללו ביקושים שמביאים למכירה מעל המחירון. זו תופעה נפוצה

אגב, אני לא חושב שרכבים משופרים בהכרח נמכרים במחיר המייצג את השיפורים שהושקעו בהם. הרבה מחפשים אותם בתצורה המקורית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, yarin6835 כתב:

היי, 

תופעה נפוצה אמנם, אבל רכב ספורט זה לא, ממש לא, רחוק מזה.

30 אלף לדעתי לא סביר בכלל לדגם כזה, אבל נגיד 5-10 אלף לאקזמפלר שמור מאוד זה סביר מאוד לדעתי בדגם כזה(שהוא לא נדיר, ולא מיוחד בכלל ביחס להאצים חמים)

לפני 19 דקות, yoni2sh כתב:

גם פולו 90 כ"ס 1.2 TSI נמכרת בממוצע 10K מעל המחירון.

זה באמת תופעה מצחיקה גם המנוע מהיותר פלופים שלהם וגם רכב אחד הנפוצים ולא מיוחד בשום אופן, אין לכך שום הצדקה.

לפני 20 שעות, mh53 כתב:

כן. אין הרבה היצע וזה גורם לרכבים טובים להימכר הרבה מעל המחירון.  

תחשוב אם כדאי לך כי במקרה של גניבה לא תקבל את הכסף ששילמת מעל המחירון מהביטוח.

לגבי זה, זו בהחלט נקודה בעייתית, אבל היא בעייתית ממספר סיבות.

מצד אחד מה שרשמת נכון מאוד וזה סכנה מבחינת תאונה או גניבה.

מהצד השני חברות הביטוח לוקחות מחירים הזויים לביטוח מקיף, וברוב המקרים יוצא שלא משתלם בכלל לעשות מקיף מבחינת עלותו ביחס לעלות סבירה של ביטוח.

הנחת המוצא בחישוב הזה היא שהביטוח המקיף צריך להיות ביןמ 3-5% ממחירון הרכב כדי שלא OVER PAY. אני אקח גם חישוב יותר קונסרבטיבי של עלות המקיף היא שווה לדלתא בין עלות מקיף לעלות צד ג.

נגיד מחירון הרכב הוא 80, ריאלית הרכב נמכר ושווה מחיר של 130-140 והמקיף מחירו 7(חובה וצד ג 3, חובה ומקיף 10)

כלומר אתה משלם כמעט 9%(כפול ממה שאתה אמור לשלם מקסימלית) וגם כאן אתה מבטוח רק בכ60-70% מערך הרכב.

זה בעיה מאוד מורכבת.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, ik3 כתב:

זה באמת תופעה מצחיקה גם המנוע מהיותר פלופים שלהם וגם רכב אחד הנפוצים ולא מיוחד בשום אופן, אין לכך שום הצדקה.

לא בדיוק, 

לא הייתי אומר שהמנוע פלופ, אני מעדיף את המנוע הזה (90 כ"ס) מהמנוע ליטר (115 כ"ס) מהסיבה שהוא קודם כל 4 צילינדרים, לא שה 3 רועד יותר מידי אבל יצא לי להיות ברכבים עם מנוע ליטר שגמעו 80K והם כבר רועדים , בנוסף המנוע ליטר עובד בלחץ יותר גבוהה ולכן השחיקה יותר גבוהה וכדי לשמור עליו ולשמור על תצרוכת דלק צריך לטפל בו בזמנים יותר קרובים , כמובן שזה מנוע מצוין הליטר.

נעבור לפולו 6C מול הדור החדש : בפולו הישנה הדיפונים והדש מורכבים מחומרים הרבה יותר איכותיים , בפולו החדשה פלסטיק פלסטיק פלסטיק ! כולל פלסטיק בדש מול הפרצוף ! יצא לי לנסוע בפולו 2020 ונדהמתי מהקרקושים , כאילו מהנדס בפולקסווגן קם בבוקר והחליט שבא לו בדגם החדש לבנות אינטירייר של איביזה 2010 , ולא ! מד מכוונים דיגיטלי לא עובד עלי !

והוא כבר לא כל כך נפוץ , קשה למצוא אקזמפלרים , ולכן רכב כזה במצב טוב נמכר מעל המחירון.

יש פה בעיה ! במיוחד בפולקסווגן ! איכות הבניה שלהם ירדה והמחירים עלו לשמיים ברכבים החדשים.

קחו למשל את ה טי קרוס החדשה , מה יש בה ? על מה לוקחים 156K ?! על פולו מוגבהת עם מנוע ליטר ואינטירייר שכבר לא נמצא בסקאלה העליונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חולק עליך בנוגע למנועים

מנוע 1.0 עדיף בכל פרמטר על מנועי 1.2

אמין הרבה יותר וחסכוני יותר.

טיפה יותר מווברץ בגלל ה3 צילינדר אבח זה מתגמד לעומת היתרונות.

היה לנו אוקטביה 2017 עם 180 k מנוע 1.0 המנוע לא אכל גרם שמן ולא רעד בצורה מציקה כמו שנרשם פה.

לגבי פותח השרשור

גם אני על הלוח כבר מעל חודשיים מנסה לדוג פולו 2020 gti.

קשה מאוד למצוא

שבוע שעבר פורסמה אחת 2019 ב80 אש"ח 3 אלך מעל המחירון  התקשרתי 3 שעות אחרי הפרסום הרכב נמכר.

בהצלחה לנו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, OranKimhi כתב:

חולק עליך בנוגע למנועים

אמין הרבה יותר וחסכוני יותר.

טיפה יותר מווברץ בגלל ה3 צילינדר אבח זה מתגמד לעומת היתרונות.

היה לנו אוקטביה 2017 עם 180 k מנוע 1.0 המנוע לא אכל גרם שמן ולא רעד בצורה מציקה כמו שנרשם פה.

לגבי פותח השרשור

גם אני על הלוח כבר מעל חודשיים מנסה לדוג פולו 2020 gti.

קשה מאוד למצוא

שבוע שעבר פורסמה אחת 2019 ב80 אש"ח 3 אלך מעל המחירון  התקשרתי 3 שעות אחרי הפרסום הרכב נמכר.

בהצלחה לנו...

למה בעצם בכלל לחפש את הפולו הזאת? זאת אומרת הדור הקודם היה רכב הרבה יותר מוצלח מה גם ששם היתה אפשרות לגיר ידני.

אם בכל זאת הפולו יש לך אלטרנטיבות עדיפות עליה בתור אוטומט אצל היצרן, באמת שהדור האחרון של הפולו הכי לא ברור לי מה מטרתו 

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, OranKimhi כתב:

איזה כיף זה להתווכח על 2 מנועים מעולים , במיוחד שאתה יוצא מהשרשור הדיכאוני של הפיורטק 

ובאמת 2 המנועים מעולים , אבל ! ,,,כל עליה בקג"מ משפיעה על ה DQ200 , ולכן כל תוספת של כוח באה על חשבון שחיקה של משהו אחר , אפילו אם זה מזערי , אז ב ליטר אתה תשרוף יותר מהר פלאגים , וקלאצים נשחקים יותר מהר, ותושבות מנוע , אבל מנוע הליטר הוא פשוט שדרוג של ה CJZ לקצה הטכנולוגיה המכאנית , 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...