Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיפור הלא יאומן על זוג שייבא רכב במיליון ש"ח אבל לא יוכל לעשות בו שימוש כי שכח להוציא רשיון קבוע

yuval1111

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לא יודע מה קרה אבל באחריות היבואן הזעיר להגיד לזוג "אתם לא זזים עם האוטו מילימטר לפני שמסדרים רישוי", ובאחריות מי שמוציא כל כך הרבה כסף לודא שטפסים מגיעים, שיש קבלות והעתקים ושהכל מסודר בזמן. יש תקנות ברורות ואי אפשר לחשוב "יהיה בסדר" בנושא כזה.

• אהבתי 3

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

מקרה מעניין. אי אפשר לקבל רישיון רכב כי עברה מעל שנה מיום הייצור. גם אי אפשר למכור את הרכב כי למה שמישהו יקנה אותו בלי ניירת. כתוב שגם אי אפשר לייצא את הרכב למדינה אחרת, כי חלפו מעל שנתיים ממועד ייצורו.

אז ניתן רק לשבת בחניה ולהנות מהאבזור היוקרתי שבטח מציע רכב כזה. או לנסוע "ככה" ולהסתכן, כי בלי רישיון רכב אי אפשר לבטח אותו או לעשות טסט. 

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, yuval1111 כתב:

https://www.themarker.com/law/2024-08-04/ty-article/00000191-1ca9-df57-afd7-febfe30a0000?gift=1f417e8c583a4f258ff91e5e41335964

עיינו והחליטו מי יותר הדיוט - הרוכשים, היבואן או משרד התחבורה.

דביל מס' 1: משרד התחבורה! למה? הסיבה בסיפור. ואם סה לא מספיק?! אז יש עוד סיבות פשוטות למה.

דביל מס' 2: הבעלים של הרכב. בחייאת, קניתם רכב בכזה סכום ואתם שולחים מישהו שיניח את הדפים בדלפק?? מה זה התירוץ המצוץ הזה?

דביל מס' 3: היבואן הזעיר שתרם לתוצאה לא זעירה בכלל. בא לקוח וקנה ממך מוצר חלום ייחודי?! תן ליווי עד הסוף!

לפני שעה, taranta כתב:

מוזר. אי אפשר פשוט לשלם כופר או משהו?

אתה בישראל. אפשר הכל! גם שוחד!

לפני כשעה, Pavlik כתב:

מקרה מעניין. אי אפשר לקבל רישיון רכב כי עברה מעל שנה מיום הייצור. גם אי אפשר למכור את הרכב כי למה שמישהו יקנה אותו בלי ניירת. כתוב שגם אי אפשר לייצא את הרכב למדינה אחרת, כי חלפו מעל שנתיים ממועד ייצורו.

אז ניתן רק לשבת בחניה ולהנות מהאבזור היוקרתי שבטח מציע רכב כזה. או לנסוע "ככה" ולהסתכן, כי בלי רישיון רכב אי אפשר לבטח אותו או לעשות טסט. 

אני לא דואג.

בטח יוסי או דודו ידאגו להם ללוחית "במבחן".

אם ירצו למכור? זה יעבור לחזי שידאג גם ללוחית במבחן, וכן הלאה.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימתינו 30 שנה ויהפכו אותו לאספנות...

לדעתי בנסיבות החריגות, בית המפשט יכול היה לגלות גמישות ולהטיל עליהם קנס כספי משמעותי ולהכשיר את השרץ
אולי הם התנהלו לא נכון ועדיין לחרוץ מליון שקלים בגלל זה נשמע לי קצת מוגזם

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עצר אותי שוטר כבר 14 שנה

נשמע שיש להם ממון, שיעשו קומבינה עם סוחר שיביא להם לוחית במבחן ונגמר הסיפור

• רעיון טוב! 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, סולל הדרך כתב:

שימתינו 30 שנה ויהפכו אותו לאספנות...

לדעתי בנסיבות החריגות, בית המפשט יכול היה לגלות גמישות ולהטיל עליהם קנס כספי משמעותי ולהכשיר את השרץ
אולי הם התנהלו לא נכון ועדיין לחרוץ מליון שקלים בגלל זה נשמע לי קצת מוגזם

איזה נסיבות חריגות יש פה?

הכללים ברורים והם פשוט לא עמדו בהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

בוא, הרכב נכנס לארץ והמיסים עליו שולמו לפני שהוא היה בן שנה.

הסיפור הזה זה סתם טמטום בירוקרטי בגלל פקידה שהסתכלה עליהם בעין עקומה, אחרת הרכב כבר מזמן היה עולה על הכביש.

הם גם לא הכי חכמים אבל זה לא שהיה פה איזשהו נסיון לעקוץ את המערכת.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 6
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב נכנס אבל לא ידוע אם היו כל המסמכים בזמן.

יש יבואן אז שיתבעו אותו. החוק מאוד ברור ומי שמטומטם או חושב שיחליקו לו שישלם 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שילוב של קצת בירוקרטיה אטומה והמון פסיביות/יהיה בסדר מצד הקונים.

אני מניח שיימצא פיתרון סביר בערכאה הגבוהה, לא בשביל "להחליק" לקונים את שרשרת הטעויות שלהם, אלא בעיקר כדי לצאת ממצב הביניים הקפקאי הזה שבו אי אפשר לעשות כלום עם הרכב.

(וסיפורי השליח זה ממש סיפורי סבתא, כן? לא סתם השופט לא קנה את זה)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שלא היתה פה איזו קומבינה.

לא בקיא בהלכות יבוא אישי אבל התמיהה של השופט איך בוצעה תקינה ורישוי זמני בלי שהוצגו המסמכים  מעלה חשד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

גם כשיש חריגות בניה מנסים להכשיר את השרץ ולא שוברים את הכלים תהרוס הכל.

סה"כ נושא לוגיסטי שהתפספס. הרכב נכנס בזמן, מהמיסים שולמו אך הניירת באשמת אחד הצדדים לא טופלה.

תן להם קנס של 100 אלף שקל ובואו נתקדם בחיים...

הגברת תיסע במרצדס

לביבי יהיה כסף לכנף ציון וכולם הפי

לדעתי החלטה אומללה של בית המשפט 

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...