Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש דיס\המלצה למזוודה

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 11.5 שנים השתחררתי מקבע ובנקודות שנשארו לי הלכתי ורכשתי במשביר לצרכן שלישיית מזוודות קשיחות no-name.

מאז המזוודות האלו טסו איתי עשרות רבות של טיסות עם 0 בעיות. בוא נגיד שהן שרדו פי 10 ממה שציפיתי.

בטיסה האחרונה התחיל להתפתח קרע בדופן של המזוודה הגדולה, הגיע הזמן להחליף אותה.

כאן נכנסו 3 אפשרויות

1. להחליף רק את המזוודה התקולה במשהו מומלץ עם שם.

2. לרכוש שלישיית מזוודות סמסונייט מאמזון במבצעים של עליבאיי, סדר גודל 300$ עם מיסים ומשלוח (בתקווה שהמבצע יחזור על עצמו).

3. לרכוש שלישיית מזוודות no-name בארץ, סדר גודל 400-600 שקל.

בגדול אני ואישתי החליטה ללכת על האפשרות הראשונה.
ראיתי בKSP מותג בשם camel mountain, מזוודה קשיחה 28" עולה כ420 שקל.
המותג הזה מוכר? מומלץ? אשמח לביקורות וחוויות. או אולי המלצה למותג אחר..

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אין, שום מזוודה לא מחזיקה מעמד היום, לא יודע האם זה באשמת המזוודות או עובדי הנמל... כולל סמסונייט. קנה איזה noname ושלום על ישראל.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אם לא לחוץ לך, חכה שיצוץ אחד הדילים של שלישיה ב300-350 ש"ח ותזמין. לא שווה להשקיע אגורה יותר. מזוודות של היום זה לא המזוודות של פעם.

אני רכשתי לפני שנתיים בערך שלישיה במבצע במחיר הזה כולל משלוח עד הבית, בינתים שרדו יפה כולל טיול של חודש בתאילנד עם כמה טיסות פנים בין לבין.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מזוודות גדולות - פחות מעניין. רק שלא יתפרק בטיסה.

אבל בטרולי אני תמיד משקיע. לא Tumi או Remowa, אבל לפחות סמסונייט מהסדרות העסקיות ומעלה. טרולי זאת מזוודה שאצלי בשימוש הרבה יותר מהגדולות, והחיים שלה הרבה יותר קשים. היא גם נמצאת איתך הרבה יותר מהגדולות. את הגדולות זורקים בצק אין וזהו, טרולי מטייל בכל השדה, במטוס, לפעמים טסים רק עם טרולי וכ״ו.

בקיצר, השנקל שלי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

אבל לפחות סמסונייט מהסדרות העסקיות ומעלה

במהלך ההתלבטות שלי הסתכלתי על נתונים של סמסונייט.
לפחות בסדרה שהסתכלתי (כניראה לא עיסקית), המשקל של הטרולי היה 4.25 קילו, שזה יותר מחצי מהמשקל המותר, מה שהופך את הטרולי הזה בגדול ללא שמיש.

במזוודות noname המשקל נע לרוב סביבות 3.2-3.4 קילו לטרולי.

אני סקרן, בסדרה העיסקית של סמסונייט המשקל יותר נורמאלי?

יום טוב גם לך

פורסם

הגדולות אצלי סמסונייט מסדרת קוסמולייט היקרה. לא פחות ממעולות. מה שכן יקרות ממש. קלות מאוד וניתן להתעלל בהן. 

לגבי טרולי , מי שלא חווה טרולי איכותית בטוח שזה בזבוז. מי שטס בתדירות טיפה מעבר לממוצע, טרולי טובה, ולי יש אחת Tumi ואחת Rimowa , זה גיים צ׳יינג׳ר, לא פחות. 

ֿאתה יכול לנסות אמריקאן טוריסטר, שזה מונו ברנד של סמסונייט ונחשב איכותי וטוב. 

ֿמצד שני, הניסיון שלך מלמד שבייסיק עונה לצורך אז לא יכול לסתור את זה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, Johnathan כתב:

אתה יכול לנסות אמריקאן טוריסטר, שזה מונו ברנד של סמסונייט ונחשב איכותי וטוב. 

ביג לייק! גרייט סקסס!

לפני 4 שעות, garicho כתב:

אבל בטרולי אני תמיד משקיע. לא Tumi או Remowa, אבל לפחות סמסונייט מהסדרות העסקיות ומעלה. טרולי זאת מזוודה שאצלי בשימוש הרבה יותר מהגדולות, והחיים שלה הרבה יותר קשים. היא גם נמצאת איתך הרבה יותר מהגדולות. את הגדולות זורקים בצק אין וזהו, טרולי מטייל בכל השדה, במטוס, לפעמים טסים רק עם טרולי וכ״ו.

לפני 14 דקות, Johnathan כתב:

לגבי טרולי , מי שלא חווה טרולי איכותית בטוח שזה בזבוז. מי שטס בתדירות טיפה מעבר לממוצע, טרולי טובה, ולי יש אחת Tumi ואחת Rimowa , זה גיים צ׳יינג׳ר, לא פחות. 

יש בזה משהו. בטרולי זבל-זול הגלגלים מפסיקים לעבוד כמו שצריך אחרי שעתיים, וההסחבות איתה הופכת להיות לא כיפית בכלל, במקום שתהיה הקלה כלשהי.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 9 שעות, garicho כתב:

את הגדולות זורקים בצק אין וזהו, טרולי מטייל בכל השדה, במטוס, לפעמים טסים רק עם טרולי וכ״ו.

לפני 4 שעות, Johnathan כתב:

מי שלא חווה טרולי איכותית בטוח שזה בזבוז. מי שטס בתדירות טיפה מעבר לממוצע, טרולי טובה, ולי יש אחת Tumi ואחת Rimowa , זה גיים צ׳יינג׳ר, לא פחות.

נכון להיום, טרולי זה יותר מעמסה וכאב ראש מאשר אביזר החובה של פעם. כמעט בכל טיסה שנכחתי בה מאז 2017 בערך, נשיאת טרולי חייבה את בעליה לעמוד בתור ארוך ולקוות שיהיה מקום בתאים שמעל המושבים, כי ברגע ששני שליש מהנוסעים עלו אז כבר אין ומורידים אותה לבגאז'. זו בעיה שמעולם לא נתקלתי בה עם תיק גב (יש היום כאלה במידות של טרולי ושנפתחים הצידה), וגם אם ישבתי ליד יציאת חירום הדיילים תמיד לקחו על עצמם למצוא לו מקום כדי שלא יחסום את המעבר. למי שטס רק עם חברות שמאפשרות טרולי + תיק אישי במידה סבירה זו לא בעיה, אבל אצל רובנו שמדי פעם עדיין נאלצים לטוס בלואו-קוסטים למיניהם זה סיכון ממשי להיתקע במשך טיסה שלמה בלי כל החפצים שלך, ואז עוד להתעכב ביציאה כדי לתפוס את המזוודה על הקרוסלה יחד עם כל התיירים.

ציטוט

ֿאתה יכול לנסות אמריקאן טוריסטר, שזה מונו ברנד של סמסונייט ונחשב איכותי וטוב. 

גם סמסונייט שוברים גלגלים וקורעים רוכסנים על ימין ועל שמאל, את הפרמיום משלמים על האחריות המעולה שלהם. האם לאמריקן טוריסטר יש אחריות דומה? (כלומר בינלאומית וכמעט ללא הגבלה)

פורסם
לפני 7 דקות, Derish כתב:

נכון להיום, טרולי זה יותר מעמסה וכאב ראש מאשר אביזר החובה של פעם. כמעט בכל טיסה שנכחתי בה מאז 2017 בערך, נשיאת טרולי חייבה את בעליה לעמוד בתור ארוך ולקוות שיהיה מקום בתאים שמעל המושבים, כי ברגע ששני שליש מהנוסעים עלו אז כבר אין ומורידים אותה לבגאז'. זו בעיה שמעולם לא נתקלתי בה עם תיק גב (יש היום כאלה במידות של טרולי ושנפתחים הצידה), וגם אם ישבתי ליד יציאת חירום הדיילים תמיד לקחו על עצמם למצוא לו מקום כדי שלא יחסום את המעבר. למי שטס רק עם חברות שמאפשרות טרולי + תיק אישי במידה סבירה זו לא בעיה, אבל אצל רובנו שמדי פעם עדיין נאלצים לטוס בלואו-קוסטים למיניהם זה סיכון ממשי להיתקע במשך טיסה שלמה בלי כל החפצים שלך, ואז עוד להתעכב ביציאה כדי לתפוס את המזוודה על הקרוסלה יחד עם כל התיירים.

לא יודע על מה אתה מדבר. אבל אני תמיד קונה פרימיום ואף פעם עוד לא לקחו ממני את הטרולי. זה כל המהות. וטסתי אולי 30-40 טיסות לואו קוסט ב-3 שנים האחרונות. אם אני טס לסופ״ש - תיק גב גדול יעודי במידות של ריאנייר/וויז. ואז לא צריך. אבל לנסיעות של שבוע/עסקים - אין ברירה וחייבים טרולי טוב. 

וטרולי טוב של סמסונייט מהסדרה העסקית ישקול בערך 2.5 קילו. לדוגמא BIZ2GO TRVL.

פורסם

היתה לי מזוודת אמריקן טוריסטר שהחזיקה איזה 15 שנה. שנאתי אותה כי היתה מהדור עם 2 גלגלים, אבל סירבה להתפרק.

לגבי טרולי - למדתי שהחברות הישראליות (לפחות) ישמחו לקחת אותן לבטן כבר בצ׳ק אין, כך שאם ממילא אני צריך למסור מזוודה אני מוסר אותן ומסתובב בשדה ובטיסה רק עם תיק גב. אם לא - משלם פריוריטי כדי להבטיח שיעלה למטוס.

לגבי בחירת מזוודות -מזמן עברתי לגנריות, אם כי בוחר לפי נוחות ומשקל. ותמיד יש בבית איזה טרולי ומזוודה ספייר, על כל צרה שלא תבוא. בשביל מה יש מבצעים בשופרסל ומתנות לחג בעבודה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

האם לאמריקן טוריסטר יש אחריות דומה? (כלומר בינלאומית וכמעט ללא הגבלה)

נכון ללפני חמש שנים, התשובה היא כן. יצא לי אפילו לממש. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, Igalz כתב:

2. לרכוש שלישיית מזוודות סמסונייט מאמזון במבצעים של עליבאיי, סדר גודל 300$ עם מיסים ומשלוח (בתקווה שהמבצע יחזור על עצמו).

אני בחרתי בזה, לפני שנתיים קנינו גדולה בדיוק משיקולי של אופציה 1 שכתבת, בפרימרק בלונדון בגרושים אבל ביזבוז זמן של תור ארוך, הגלגלים התפרקו בטיול אחרון..בכלל כבר רציתי לרענן את המערך המזוודות שלנו, כי תמיד מישהו טס, ולפעמים בו זמנית, ופשוט היה פשע לא לקנות במחירים כאלו ב- Prime Day

300$ עד הבית עם 10 שנים אחריות

2024-07-29_1-03-24.thumb.png.2f005310fa44f6a3f0c056fe0a42e141.png

190$ עד הבית

2024-07-29_1-04-17.thumb.png.e478aae2491ddf2a3962d05d5d22df97.png

פורסם

אל תקנה מזוודה עם ידית אמצע (כמו באופציה השנייה פה). הייתה לנו כזאת, ויש מומנט פיתול מעצבן, במיוחד כשהיא עמוסה. 

פורסם
לפני 19 שעות, hans כתב:

אין, שום מזוודה לא מחזיקה מעמד היום, לא יודע האם זה באשמת המזוודות או עובדי הנמל... כולל סמסונייט. קנה איזה noname ושלום על ישראל.

ההבדל הוא שסמסונייט יתקנו בחינם אם זה פגם , או יהיה מלאי חלפים לתקן בזול.

(אני מדבר מניסיון - כולל בישראל. עוד לא יצא לי שהייתי צריך לשלם אגב - כולל על תיקוני בלאי).

לפני 17 שעות, garicho כתב:

אני לגמרי איתך.

גדולות אני אקנה סמסונייט זולות במבצעים של 3 ב150-200$ לקלות.

אבל טרולי - עובד אצלי משמעותית יותר קשה ורואה את הכי הרבה שימוש.

ההבדל במקום , במשקל ובנוחות גלגול בטרולי גבוהה גם (כי הנפח יותר מוגבל ומסתובבים איתן יותר)

לפני 7 שעות, Derish כתב:

כמעט בכל טיסה שנכחתי בה מאז 2017 בערך, נשיאת טרולי חייבה את בעליה לעמוד בתור ארוך ולקוות שיהיה מקום בתאים שמעל המושבים, כי ברגע ששני שליש מהנוסעים עלו אז כבר אין ומורידים אותה לבגאז'

תשמע , זה המחיר של לאו קוסט בלי שדרוגים אואתה קונה את הכרטיסים הכי זולים ו/או לא עומד בתור מוקדם / אין לך סטטוס בחברת טיסה - הרוב פתיר בלי להוציא כסף.

אני הייתי טס בשיא פעמיים בחודש , אבל גם בשנים האחרונות שאני טס 3-4 פעמים בשנה (נגיד עד 10 טיסות) - או דרך העבודה או פרטי משקיע עוד כמה שקלים / משתמש בסטטוס דרך כרטיס אשראי או משהו כדי להימנע מזה.

לא עשיתי צ׳ק אין לטרולי מעולם - במאות טיסות בעשור האחרון. בלי להגזים. (That said אני אף פעם לא בוחר באקונומי בייסיק / כרטיס בלאו קוסט בלי לשדרג - אלא אם אני טס רק עם תיק גב ועד שעתיים לבד. כלומר פנים קצר בארה״ב)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...