Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש דיס\המלצה למזוודה

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אוהב מזוודות קשיחות וקונה רכות גנריות אבל כאלה שאני רואה ונוגע ובוחר את מה שבנוי טוב (בעיקר איכות גלגלים ואורך ידית). לא טס כמעט עם טרולי כי מעדיף מקום ולא להיסחב איתו כל הזמן.

הגנריות שורדות עשרות טיסות בלי שום בעיה ואני לא רואה סיבה לשלם כפול בשביל אחריות ארוכה. פשוט קונה חדשה וגמרנו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה לגבי המותג camel mountain, מותג מוכר ?מדבקה ישראלית? מומלץ?

שאלה נוספת, מה עדיף מבחינת נוחות ועמידות, בהנחה ולא הולכים על מותג מוכר, דופן רכה או קשיחה?

ניראה שהמזוודות עם הדופן הרכה קלות יותר במשקל עצמי. השאלה מה הטריידאוף?
עד היום תמיד השתמשתי במזוודות עם דופן קשיחה.

יום טוב גם לך

פורסם

אני מעדיף רכות. יותר נוח לפתוח אותן בחדר צפוף במלון. תופסות פחות מקום ככה ואפשר לסגור בקלות תמיד. נוח יותר עם המתקן מזוודות שיש בחדרי מלון.

פורסם

מצטרף להמלצה על אמריקן טוריסטור. אחלה תמורה לכסף.

פשרה בין היקר מאוד והאיכותי לכל הזבל שמוכרים בגרוש וחצי 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בתור איש טכני, גם אני מעדיף מזוודות עם דופן רכה משום שזה מעמיס פחות על הרוכסן ולא הופך אותו לנקודת כשל בסבירות גבוהה כמו במזוודות קשיחות. אבל מבחינה ארגונומית, זה עניין של טעם.

פורסם
לפני 8 שעות, Igalz כתב:

מה לגבי המותג camel mountain, מותג מוכר ?מדבקה ישראלית? מומלץ?

מדבקה ישראלית ואיכות בהתאם.

חילקו פעם בעבודה במתנה טרולי שלהם. גם שקל הרבה, וגם נתלשה הידית בד בשימוש הראשון. עניין הידית קרה לרוב מי שקיבל. יאמר לזכותם, שתיקנו או החליפו למי שפנה. לא יודע אם זה בגלל שדובר על רכישה גדולה על ידי חברה או באמת רמת שירות גבוהה. אני אישית לא טרחתי אפילו לתקן - גם ככה לא שימושי לי.

היה גם תיק גב שלהם שחילקו לנו. החזיק לא מעט, עד ששמתי אותו לייבוש במרפסת ושכחתי ממנו לזמן מה. לאחר מכן התחיל להתפורר כולל חלקי פלסטיק. נראה שuv לא עשה לו טוב.

• תוכן חדש...