Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי באטום (שרשור מתגרען)

פוסטים מומלצים

פורסם

עשית RTFM?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 58 דקות, amosbmw כתב:

עשית RTFM?

ב-tooltip כתוב "אנא קרא בעיון את הספר הזה שזרוק בתא הכפפות ויש עליו את התמונה של האוטו שלך". באטום יש תא כפפות 😜?

• מצחיק 3
פורסם

כמה דברים קטנים שאני מתכנן/שוקל, בנפרד 

1. התקנת מסך קבוע ל android auto - חבר עם אופנוע הראה לי את שלו ושאל למה לא עשיתי את זה, תכלס אין סיבה טובה. הטכנולוגיה כבר כ"כ זולה ונגישה שזה די מתבקש, וברכב הזה עדיף מינימום הסחות דעת (התעסקות עם פלאפון קטן זה יותר מסיח מאשר מסך גדול, כשנכנסת שיחה או מסתכלים על gps)

2. שדרוג הטאקומטר - כנראה בשימוש בפלאפון ישן שישב בצורה קבועה פלוס התממשקות עם obd2, השאיפה היא לייצר משהו דומה למה שיש לי ב racing sim: בעיקר למטרת שיפט לייט. בגלל שממש ממש צפוף בקוקפיט אני לא בטוח אם זה אפשרי בצורה נקייה מספיק. 

3. תכנון איזשהו פתרון יותר נורמלי לאחסון, יש מקום בין שני המושבים אבל צריך להדפיס את זה, למצוא משהו off the shelf בהינתן הצורה הספציפית של האטום - לא עובד. 

בתכלס הדבר הכי מגניב לעשות עבור(2) זה לא לשדרג את הטאקומטר אלא את ההגה עצמו, אבל לא מצאתי שום דבר במחיר סביר. ובזמן שאני כותב את זה קלטתי שאולי זה הפתרון, לנסות לייצר אחד... לקחת הגה כלשהו ולהתקין עליו תושבת שיושב בה הפלאפון בצורה מאוד הדוקה. טוב, נשמע שאפתני. 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מניח שאתה מטריל? 😅

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
Just now, oryo כתב:

מניח שאתה מטריל?

Trolling is my new hobby... you should try it :-)

אותה רמת סיפוק כמו האטום, at a fraction of the cost... זה עובד לי הכי טוב עם כמה הורים רציניים מדי בקבוצות הווטסאפ הכיתתיות של הילדים שלי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אניח את זה כאן 

אם אני זוכר זה קיט של חברה בשם TSDASH - יש כמה וכמה אבל זה הכוון שהייתי הולך עליו ובודק אם יש להם במקרה מידול לאריאל אטום. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 34 דקות, lanosforce כתב:

אניח את זה כאן 

איכס. הרסו E30 שיש לה במקור את לוח השעונים בין היפים אי פעם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 56 דקות, amosbmw כתב:

איכס. הרסו E30 שיש לה במקור את לוח השעונים בין היפים אי פעם.

ברור - זו רק דוגמא בשביל האטום

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נדרשה פבריקציה ויצירתיות עבור התקנה למראה נקי, העבודה טרם הושלמה אבל נרשמה התקדמות - מצאתי מערכת שסוגרת כמה פינות במכה: wireless auto, חיישני tpms, ומצלמת רוורס & פרונט - שגם טוב שיהיה עבור מקרי קצה, גם טוב ברכב הספציפי הזה עבור מראה אחורית, וגם יכול להיות מגניב לסרטונים מדי פעם. 

כמה תמונות ביניים, הכל בלאגן, אבל הכל רספונסיבי. צריך לתפעל עבודת חשמל, ומקווה שהיצרן ימכור לי כבלים מאריכים כי אני רוצה את הכל מוסלק

IMG-20241116-WA0005.jpeg

IMG-20241116-WA0003.jpeg

20241116_073524.jpg

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2

פורסם

@oryo נזכרתי שפעם, בתקופה שהיו יותר הודעות בפורומים המקצועיים מאשר בעוף, היו מפגשי פורום והיו לא מעט חברים עם רכבים מענינים. כיון שנראה לי שמאלו שכותבים באופן יחסית קבוע אתה זה עם הרכב הכי מעניין (ויסלחו לי כל בעלי הבימרים), נראה לי שהוחלט פה אחד שמפגש הפורום הבא אצלך...

• מצחיק 3
פורסם
לפני כשעה, Fazer כתב:

@oryo נזכרתי שפעם, בתקופה שהיו יותר הודעות בפורומים המקצועיים מאשר בעוף, היו מפגשי פורום והיו לא מעט חברים עם רכבים מענינים. כיון שנראה לי שמאלו שכותבים באופן יחסית קבוע אתה זה עם הרכב הכי מעניין (ויסלחו לי כל בעלי הבימרים), נראה לי שהוחלט פה אחד שמפגש הפורום הבא אצלך...

אפילו הגעתי איזו פעם!

אתמול נכנס בי הג׳וק באמצע הלילה וחיווטתי חשמל - יצרתי y-splitter שמאפשר ליח׳ המולטימדיה להדלק/להכבות יחד עם הרכב. 

להזדחל בתוך הרכב הקטן הזה - זה כמו הדמיון שלי לשיעור פילאטיס למתקדמים. הגניחות שיצאו ממני בזמן שאני מזדחלל מתחת לדשבוארד עם הרגליים באוויר... לא היו מחמיאות, בלשון המעטה. מזל שאין שכנים קרובים כי אם היו כנראה היו מזמינים משטרה או לכל הפחות מבקשים לא להביא פרוצות לגראז׳ באמצע הלילה בקב׳ האימייל המקומית.

עכשיו יש חיווט חלקי, חסר לי כבל עבור המצלמה האחורית, אבל זה כבר מקבל צורה.

בנוסף, השליח מאמזון פרגן לי היום עם עוד משהו חמוד -

image.thumb.png.58a80220b33ae0e4e5eef028f12495f4.png

• אהבתי 3

פורסם (נערך)

היה לי אתמול שהתחיל דפוק לגמרי מסיבות שטותיות, ואז בסופו בא אלי שותף עסקי והביא איתו מתנה - אולי המדויקת ביותר שקיבלתי בשנים האחרונות, והיום הסתיים בהצלחה כבירה

image.thumb.png.7dfb2224b69ba726bf8a0261d61de253.png

לפי מה שהם אומרים, דגם 1 מ18. לא יודע אם זה נכון אבל אני מבסוט עד הגג בכל מקרה :D 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 11 שעות, oryo כתב:

היה לי אתמול שהתחיל דפוק לגמרי מסיבות שטותיות,

אז החיים באמריקה זה לא הכל דבש?😉

עכשיו תתאים את הדגם לרכב או הפוך?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...