Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי באטום (שרשור מתגרען)

oryo

פוסטים מומלצים

Insta 360

האמת שלא מבין על מה אתה מדבר, באיכות גבוהה התמונה יציבה וחדה יחסית, אני הייתי בהלם כי במציאות המוט די התנדנד והייתי בטוח שזה יצא מטושטש / אפילפטי. 

יצא לי שהעליתי איכות אבל זה לא עלה בהתחלה, ואז פתאום כן, אולי זה מה שקרה? 🤷

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני כשעה, oryo כתב:

Insta 360

האמת שלא מבין על מה אתה מדבר, באיכות גבוהה התמונה יציבה וחדה יחסית, אני הייתי בהלם כי במציאות המוט די התנדנד והייתי בטוח שזה יצא מטושטש / אפילפטי. 

יצא לי שהעליתי איכות אבל זה לא עלה בהתחלה, ואז פתאום כן, אולי זה מה שקרה? 🤷

יש סיכוי טוב שאני מדבר שטויות והציפיות שלי ממצלמת 360 לא מחוברות לכדור (אף פעם לא היה לי) - אבל כבר הרבה זמן רציתי לקנות אחת כזו עם "מוט סלפי" של איזה 3 מטר במטרה לעשות איזו הכלאה של מצלמת-360-על-תקן-רחפן והציפייה שלי היתה לוידאו נניח באיכות של אייפון של לפני כמה שנים, או רחפן DJI אנטרי לבל סטייל Mini 3 ונראה שזה עדיין לא שם.

הלכתי לראות סרטוני insta360 שהם לא בפורמט של 360 אמיתי ביוטיוב והם נראים הרבה יותר טוב, אז יש סיכוי שיוטיוב רוצחים את האיכות כשאתה מעלה כל כך הרבה דאטה

לדוגמה סתם פריים רנדומלי שתפסתי, שהוא ב 4k - הכל מאוד מטושטש

image.thumb.png.cc6600ea5e0264b3ea110c842255725a.png

עריכה אחרונה על ידי כוכב השחר
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.4.2024 בשעה 05:03, oryo כתב:

ומאיזושהי סיבה לא ברורה היא מושכת בכתפיים ואומרת ״לך על זה״.

שמע עוגי, לא קראתי את השרשור הזה מעבר להודעה הראשונה הארוכה (ומעניינת, ומרתקת ומבאסת בחלקים שווים) מאוד - אבל נתקעתי על זה, ומה אגיד, מצאת זהב.

התחביב שלנו, בוא נודה בזה, הוא תחביב לא זול גם בארץ האפשרויות הכמעט בלתי מוגבלות, ולפעמים מוציאים כסף על דברים שהם, ובכן, לא ההגיון הכלכלי הכי מחודד ורק בסיס להוצאות כסף נוספות, ולפעמים עושים את זה כשהכסף יכול היה להיות מופנה למקומות אחרים (או ל S&P כמו שכתבת). בנות/בני זוג שמשתפים פעולה, גם ובעיקר כשהם לא שותפים לתחביב, זה משמעותי מאוד, ובעיני ראוי מאוד להערכה.

סתם הערה שלא קשורה בכלום לעובדה שאני ירוק מקנאה על החיים המוטוריים שלך (למרות שהייתי מעדיף קייטרהאם, האטום פחות מדברת בשפה שלי).

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, Fazer כתב:

הייתי מעדיף קייטרהאם, האטום פחות מדברת בשפה שלי

לקייטרהאם יש יותר סטייל, שקלתי אותה, אבל אמרתי שאם כבר ריטרד - אז פול ריטרד 😅

מיותר לציין(?) שזה win/win וברור שאני לא מנצל 20% מהיכולות של אף אחת מהן

• מצחיק 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, oryo כתב:

לקייטרהאם יש יותר סטייל, שקלתי אותה, אבל אמרתי שאם כבר ריטרד - אז פול ריטרד

אתה מבין, בגלל זה אתה גר עם הקאובוייז, ואם אני הייתי עובר לגור בעולם הגדול, זה היה ביבשת עם הסטייל - קצת כמו ההבדל בין רמבו לג'יימס בונד - שניהם בסוף מביסים את הרעים, רק שאחד נכנס בהם עם משין גאן והשני עושה את זה בסטייל, נוסע באלפים באסטון עם חליפה, ומסיים את הלילה במיטה עם עוד יפהפיה 😄 

לא שהייתי מתנגד לסיבוב על אטום, כן? אבל האמת היא שהקייטרהאם פשוט יותר מדגדגת לי את בלוטות החשק מהאטום, יש בה משהו שפשוט עושה לי את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, oryo כתב:

אני לא מנצל 20% מהיכולות של אף אחת מהן

שמנו לב 😜
כשמקשיבים למנוע בסירטונים זה ממש מורגש, כמה אתה עדין עם הדוושה. מזכיר לי את הפעמים הראשונות על מסלול, מה שקרוי הקפת היכרות, שגם לאחריה היה קשה/מפחיד ללחוץ עד שהצמיגים צווחו. 😉

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, zaf כתב:

כשמקשיבים למנוע בסירטונים זה ממש מורגש, כמה אתה עדין עם הדוושה. מזכיר לי את הפעמים הראשונות על מסלול, מה שקרוי הקפת היכרות, שגם לאחריה היה קשה/מפחיד ללחוץ עד שהצמיגים צווחו. 😉

ברור שאני עדין, אני אדם בוגר + יש איתי נוסע ברכב, אני לא ילד שמחפש להרשים חבר בכביש ציבורי. בטיחות חשובה בשלושה סדרי גודל ע״פ חוליגניות :) 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה קורא לנהיגה במסלול / נהיגה ספורטיבית חוליגנית ?😂 😜

Circuit of the Americas  נמצא לא רחוק, במושגי ארצות הברית, ממך. סע לשם ותתחיל להתאמן 😉

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

איך גדלה הבייבי 😁 (שון?)

לפחות היא בגרה, אם לא אבא שלה 😜

בנסיעה הבאה שלי לארה"ב (לצערי זה תמיד ניו-יורק) אשקול "לעבור" דרך טקסס רק בשביל סיבוב של 5 דקות

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. דון(dawn) 🙂 הורסת ברמות אבל אני לא אובייקטיבי במיוחד 

ב. תבוא, לא תתחרט, אם אתה יכול לקבל פס מהקב"ה וללכת איתי לבריסקט (פרה!) אז בכלל. אני אפילו אזרום על להניח תפילין בשביל שנצא איתו breaking even 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • מצחיק 4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, oryo כתב:

קצת התבאסתי מהתוצאה.

קטונתי מלהביע דעה בנושא, אבל לצבוע אטום בבורגונדי זה מהז'אנר של אלו שצבעו סובארו 1600 אוטומאטית בכחול-STI ואת הטאסות בזהב וחשבו שיש להם רכב ראלי, רק בהפוך.

אטום צריכה להיות צבועה בצבע מטורף, כזה שצועק "תסתכלו עלי" עוד יותר חזק מהמנוע 😄 

Police recruit Ariel Atom in clampdown on dangerous motorbike ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, oryo כתב:

האטום מנסה לעקור לך את הפרצוף כשאתה סביב ה100 מל״ש (~160 קמ״ש), החוויה הכי קרובה לכך היא אופנוע או רכבת הרים, כי אתה מקבל את כל המהירות ישר לפרצוף בזמן שאתה יושב על הקרקע והמנוע מושך אותך במקסימום.

ישר קפץ לי

image.jpeg.4d3410ad22340bce1d539fdb08892ca1.jpeg

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא צביעה מהממת - בעיניי. 

הבגרות מאוד מחמיאה למפלץ. מאוד! 

שים שמשה - לאכול חרק ישר לפה זה לא מוי כיף. מקסימום, תפרק. 

ובאמת צריכת דלק מפתיעה מאוד לטובה - לא שזה משנה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...