Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי באטום (שרשור מתגרען)

oryo

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 3 שעות, Stangg כתב:

מה זה אומר שקיבלת למבורגיני בחינם?

כתבתי על זה באחד השרשורים (...הולך לחפש) הנה כאן -

בפועל השבוע התארך לכמה שנים, אבל בסוף הוא לקח אותה בחזרה, התנהלות גועלית הייתי מצפה שיהיה איזה חוק התיישנות או משהו..! גם הייתי צריך לשלם על הדלק.

😤🤣

לפני 6 שעות, lanosforce כתב:

מההיכרות שלי איתך - זה עושה לי טוב!

איזה גבר, איפה הימים שנפגשנו בחניות באמצע הלילה... וואי זה לא נשמע טוב. קיצר אם אתה מוצא את עצמך בארה״ב, קפוץ לבקר, מבטיח שיהיה worth your while!

לפני 7 שעות, lanosforce כתב:

אבל כתבת שם גם משהו שקצת הדאיג אותי וזה נתון הגיל, נתון השחיקה - אל תהיה איכרוס ותדע גם מתי לעצור

תשמע זו נקודה מצוינת ואני מאוד מסכים איתך, ומצד שני בתור עצמאי בתחום שבנוי על מומנטום ו high priority interrupts עם עבודה בסופ״ש - עבורי גיליתי שזה easier said than done. מנגד, זכיתי להכיר אנשים מאוד טובים ואני בשנה וחצי האחרונות מקבל מנטורשיפ מחבר קרוב שחווה פול סייקל בחיי היזמות, וזה עוזר המון. לרבעון הקרוב אחת המטרות האסטרטגיות של העסק שלי היא שאצליח לייצר יום חופש אחד בשבוע עד חודש יוני (כמו יום שבת לשכירים), ועצם קיומה של המטרה הזו מראה עד כמה חולה ההתנהלות שלי כרגע. מודעות זה תנאי הכרחי בדרך לפתרון, אבל לא מספיק, צריך גם משמעת והתמדה.

מצד שני, כפי שכתבת -

לפני 7 שעות, lanosforce כתב:

הדבר הכי חשוב בכל הדרך הזו היא ההודיה! היכולות להכיר במה שיש ולהודות על כך

ואני מאוד מאוד מתחבר. אמנם לא קיבלתי שום דבר במתנה לא זכיתי ולא רימיתי, מה שנקרא self made, אבל וואלה בסופו של יום יש הורים אוהבים ומשקיעים ילדים בריאים וכנראה גם גנטיקה סבבה ומזל - אז זו לגמרי פריביליגיה ואני לגמרי מוקיר תודה לקוסמוס. אני מאוד משתדל לעשות את החלק שלי ולתרום חזרה איפה שמסתדר. אם וכש האטום תהיה מבצעית אני לגמרי מתכוון לתת לכל מי שמתעניין לשבת לנסוע לשאול ובכלליות לנסות להפיץ את הכיף. בזמנו כשהיתה את הלמבו כל פעם שהייתי רואה ילד ברחוב שמסתכל הייתי מציע לו להכנס לשבת ולשחק בכפתורים. זה אולי נשמע מטופש אבל בתכלס כשאני הייתי ילד הייתי ממש שמח לקבל הזדמנויות כאלו.

קיצר זכיתי להגשים לעצמי כל מיני חלומות ולהגיע לרמת חיים טובה משתכננתי לעצמי, עכשיו צריך רק לייצר יותר שעות ביום :) 

מקווה שיצא להפגש באיזו הזדמנות, באמת שאתה מוזמן לתת פינג אם אתה מוצא את עצמך מבקר את הדוד סם.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, topop כתב:

'צריכת דלק' זה מושג שקיים בסלנג של היצור הזה? 

סתם מעניין כמה הדבר הזה לוגם.

איך הצלחת לחשוב על השאלה הזאת? ;-)

• מצחיק 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיצר אופנוע חוקי לכביש עם 4 גלגלים... קנית גם קסדה חדשה ודיבורית כמובן?

חוץ מתהנה לך אין מילים להוסיף, חוויה מוטורית לא שגרתית בעליל .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, topop כתב:

'צריכת דלק' זה מושג שקיים בסלנג של היצור הזה? 

סתם מעניין כמה הדבר הזה לוגם.

כמו שני אופנועים. מפה תעשה כבר את החשבון לבד
אגב עם מזגן זה קצת יותר

עריכה אחרונה על ידי WideFocus
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, oryo כתב:

קיצר זכיתי להגשים לעצמי כל מיני חלומות ולהגיע לרמת חיים טובה משתכננתי לעצמי, עכשיו צריך רק לייצר יותר שעות ביום :) 

וכל זה מ 150 משכורות . 😂

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, zaf כתב:

וכל זה מ 150 משכורות . 😂

האמת היא - שעוד בתקופה שאור הקים את היזמות הספציפית הזו - בארץ זה היה כבר 300 משכורות ולא 150 כמו בשאר העולם המתוקן. 

היום זה הרבה יותר גרוע מ300 כנראה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש! איזו מכונה מטורללת 😀

רק שלא תעלה על סופרספורט ליטר חדיש עם 200 כ"ס וצפונה על 170 ק"ג(370 פאונד עבורך 😉) ודרומה... זה יבלבל לך את החושים לגמרי 😁

תהנה מלא!

• בחניה עם הגה: 
    ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    במחסן עם קליפאונים:
    HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+ZXR750+ducati 1098

•  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממ.

החלום שלי בקשר לאריאל אטום, אחרי שראיתי כמה אקזמפלרים בתערוכות רכב, היה לעשות יום אחד סיבוב על אחת. במסלול. לקנות בכלל לא נכנס אפילו לחלומות.

ויש אנשים שאפילו לא חלמו על אחת והיא הגיעה להם עד הדלת.  איזה כיף לך!

נהניתי מהקריאה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני גם אם זה היה חלום שלי (סורי כנראה שזה לא) לא הייתי נכנס אפילו תאורטית לאריאל....
בכל מקרה מברוק - כרגיל כתיבה משובחת.

תהנה.

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 15.4.2024 בשעה 01:59, bigmik כתב:

קנית גם קסדה חדשה ודיבורית כמובן?

למה לקנות חדש? יש כבר 😅 התכנון כרגע הוא לנסוע בלי קסדה אבל רק אחרי שאשמיש אותה אגלה אם זה בר ביצוע או לא. כן מתכנן לנהוג עם אטמים, שוקל לרכוש כאלו עם דיבורית, קודם כל שתהיה ברת נסיעה ואז אגלה

לפני 18 שעות, amosbmw כתב:

יש אנשים שאפילו לא חלמו על אחת והיא הגיעה להם עד הדלת.

למה ככה? זה לגמרי רכב החלומות האישי שלי, פשוט חשבתי שזה יקרה כשאני אהיה עם יותר כרס ופחות שיער XD

**

הרכבת האווירית של אמזון נכנסת ויוצאת, בינתיים יותר כשלונות מהצלחות, אבל זה די מגניב שאפשר להזמין משהו, לקבל אותו יומ/יים אחרי, ואז להחזיר יומ/יים לאחר מכן. 

אתמול ניסיתי להתקין פנסים אחוריים - וכשלתי. מנסה להבין האם זה אני או הפנס. הזמנתי פנס אחורי + פס לד, איתרתי את האדמה והחשמל באמצעות פלוק, פס הלד עובד אבל הפנס לא.

לא סביר לי ששני הפנסים תקולים, נשמע שיש כאן משהו אחר, אולי עניינים של התנגדות/וואט? לא יודע...

מה שכן אני מבסוט שמצאתי מחברים שמתחברים לקיימים, אז כל שנותר זה למצוא את הפנסים שיתאימו (ויעבדו), להלחים את החיבורים למחבר, ואז לחבר את זה לחיווט הקיים. כמעט plug&play.

במקביל אני מנסה לפתור את התאורה הקדמית, האתגר כפול - הן למצוא פנסים שיהיו יפים מספיק, והן למצוא פתרון mount שיתאים לקוטר השלדה וזווית החיבור. 

TMI (המשווק של אטום בארה״ב) אמרו לי שיש להם את המאונט לפנסים המקוריים, $200/per, אבל אני לא בטוח איך למצוא פנסים שיתאימו להם וזה נשמע לי יותר כאב ראש מתועלת. מתקשר אליהם כעת לבדוק האם יש איזשהו סיכוי להוציא את הפנסים במחיר סביר יותר.

הזמנתי גם כמה פתרונות אחסון בשביל לייצר לי ״תא כפפות לעניים״, אבל שני הפתרונות לא התחברו בצורה נקייה מספיק. form over function זה שם המשחק!

בינתיים מתסכל לראות אותה יושבת בגראז׳ ולא להיות מסוגל לעשות כלום. כמובן שהבלאגן האטומי (no pun intended) לא מסייע, צריך להתחיל עם ההתקנות ולסדר דברים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שלא יהיה, בלי קסדה, משקפי מגן זה חובה בדבר כזה. אטמי אזניים לדעתי גם.

שמור על העיניים בכל מצב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, oryo כתב:

TMI (המשווק של אטום בארה״ב) אמרו לי שיש להם את המאונט לפנסים המקוריים, $200/per, אבל אני לא בטוח איך למצוא פנסים שיתאימו להם וזה נשמע לי יותר כאב ראש מתועלת. מתקשר אליהם כעת לבדוק האם יש איזשהו סיכוי להוציא את הפנסים במחיר סביר יותר.

קח ממי שמבזבז כמות לא סבירה של זמן על אופטימזציות כספיות - כנראה שבסיטואציה שלך זה לא שווה את זה.

א' זמן זה המצרך הכי יקר שלך, וכנראה כמות הזמן שתשרוף בלנסות לעשות קומבינה כזו או אחרת יתקזז עם הדפרישיאיישן של הפנסים המקוריים

ב' נשמע שלפנסים המקוריים תמיד יהיה ערך בשוק החופשי, גם אם תוריד אותם מהרכב (אם וכאשר) תמכור

ג' תזכה לחוות את הרכב מוקדם יותר

ד' איזה נעים יהיה ב OCD פנסים מקוריים במקום קומבינה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Morningstar כתב:

כנראה שבסיטואציה שלך זה לא שווה את זה

אוף לך לעזאזל טוב?

התקשרתי אליהם, 1700 לפנסים הקדמיים, שוקל לעשות את זה...

במקביל בדקתי את המקטים וראיתי שאני יכול להרכיב את הסט בעצמי באלפיה בערך, אבל אני גם יודע מה שעת עבודה שלי שווה ומבין שאני מפסיד, אבל עמוק בפנים אני עדיין בתודעת בונקר. ואתה גורם לי להרגיש מטומטם. כבר אמרתי לך ללכת לעזאזל?

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • מצחיק 5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...