Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייעצות מוסך מורשה או  רגיל
קניתי לפני כמה  ימים  
טויוטה יאריס 2017 
45kקילומטרז
הרכב במצב חדש 
הבעלים הקודמים היו מבוגרים
והם היו מטפלים בו כל 10 אלף קילומטר או כל שנה 
במוסך מורשה  ראיתי את הקבלות והסכומים מאוד גבוהים 2000-3000 פחות או יותר 

בגדול אני מתלבט מה לעשות 
כי מצד אחד הרכב ממש שמור ואולי שווה להמשיך באותו הקו וככה בעצם ״לשמור עליו יותר ״

או לעבור למוסך רגיל ששם כנראה הטיפולים יהיו משמעותית זולים יותר ולא בהכרח טיפולים פחות טובים  

תודה רבה לכל העוזרים !

פורסם

אין סיבה להמשיך לטפל במוסך יבואן.

תטפל במוסך מורשה משרד התחבורה (מוסך "רגיל"), רק תוודא שהשמן ששמים לך עומד בתקן ובצמיגות שהיצרן דורש. יש למוסכים נטייה לשים את אותו השמן לכל הרכבים...

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

הרכב היברידי? 

בהנחה וכן, לא משנה באיזה מוסך תבחר, רק תאריך אחריות על הסוללה.

(אישית אני חושב שיש יתרון במוסך יבואן).

פורסם

אתה לא חייב מורשה יבואן, אבל כן לוודא שהם מטפלים לפי ספר אחזקה ולא טיפול כללי.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב היברידי? אם כן עדיף מוסך מורשה יבואן, כי זו דרישה בסיסית לצורך הארכת האחריות על המערכת ההיברידית. כלומר, יהיה אפשר להאריכה גם עם טיפולים במוסך אחר, אבל יהיה כאב ראש.

נושא הארכת האחריות השתנה לאחרונה וממליץ לך לבדוק אותו כבר כעת, לפני הטיפול הבא, במיוחד כעת, כשהרכב מגיע לגיל 7 ותרצה לשלם על האחריות המורחבת.

אתה לא חייב לטפל באותו מוסך שבו הרכב טופל עד כה - גם בתוך רשת היבואן יש הבדלים במחיר הטיפולים והתיקונים. בקש יותר מהצעת מחיר אחת.

חוץ מזה, מחיר הטיפול חסר משמעות בלי לציין מה נעשה בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה שזוג מבוגרים השאירו סכומים כאלו במורשה יבואן בגין כל טיפול, זה מקומם ועצוב אבל לא מחוייב המציאות. 

חיסכון בטיפולים שוטפים במורשה לעומת מורשה יבואן הם קטנים, הפער המשמעותי הוא בכניסות למוסך עבור תיקונים ולא טיפולים שוטפים. 

לפני הטיפול הבא תבדוק מה הטיפול הדרוש, תעשה סקר טלפוני מקדים במורשי יבואן ותשווה להצעת מחיר ממורשה שאינו יבואן. תודיע מראש למציעים שאתה לא מעוניין בתוספים למנוע ולא בנוזל שמשות וכדומה ותראה שהפער דיי קטן. 

פורסם

נשמע לי מחירים מופרזים לטיפולים שוטפים גם במורשה יבואן - נשמע לי סביר שאתה תוכל לקבל מחירים אחרים לגמרי גם במורשה יבואן, ואני הייתי נשאר שם ולא הייתי הולך למורשה כללי.

• תוכן חדש...