Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות רכב בסביבות ה 85 אלף, הוסע בעיקר בעיר כ 11000 בשנה מתלבט בין סוזוקי קרואובר 2018 2019 או קיה ספורטאז 2018 מה אומרים?

תודה מראש

פורסם

לטעמי שני רכבים בינונים, לטובת הסוזוקי היא העובדה שהרכב שומר על הערך בצורה טובה יותר , מחירי ביטוח ואחזקה שפוים יותר , צריכת דלק טובה יותר משמעותית מהקיה.

לטובה הקיה מראה גיפוני , היצע בלתי נגמר של רכבים וזהו לטעמי .

מציע לנהוג בשני הרכבים ולהחליט מי מתאים לך יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה לך בכל מקרה אני מתכוון לקיה בנפח מנוע 1591 לא אם הנפח הגדול יותר, באמת נראה לי שעדיף הסוזוקי מבחינת מחירי הביטוח וצריכת הדלק

פורסם

וואוו, איזה תשובה לא אחראית,

אין מה להשוות,

הספורטאג' הרבה יותר מאובזר, יותר מרווח, יותר רכב, ובעיקר הרבה יותר בטיחותי, מערכות בטיחות לא קיימות בסוזוקי בכלל,

הסוזוקי תהיה חזקה יותר בגלל הטורבו,

וזהו,

צריכת דלק די זיהה בשניהם,

עדיף ללכת על מנוע 2.0, הרבה יותר מתאים לרכב עם אותה צריכת דלק,

תעשה נסיעת מבחן אתה תבין מהר מאוד על מה אני מדבר.

פורסם

מנסיוני עם ספורטאז' 2018 2 ליטר של קרובת משפחה - צריכת דלק 1 ל 8-9 

אינני חושב שקרוסאובר קרוב לזה .

לי יש קרוסאובר 2016 שצורכת 1 ל12 אך אינני יודע כמה צורך דגם ה 1.4 טורבו 

ברור שבבטיחות הקיה מנצחת

פורסם (נערך)

היה לי עד לפני שנה סוזוקי קרוסאובר 1.4 טורבו 2017 גיר ידני (אותו דבר כמו 2018 - 2019). צריכת הדלק הייתה בממוצע בד"כ 6.7 ליטר ל100 ק"מ. ביטוח זול, אחזקה זולה, הייתה אצלי 3 שנים ומכרתי ב5 אלף פחות ממה שרכשתי אותה ב3 שנים לפני המכירה. 

מתחרט שמכרתי, אין תלונות על הרכב, 0 תקלות, גם מתחת למכסה מנוע הכל נגיש וקל לעבודה. 

עריכה אחרונה על ידי Ilangl97
פורסם
בתאריך 14.1.2024 בשעה 19:47, wildlands2019 כתב:

לחבר יש קרוסאובר 1.4 טורבו בחיפה, והוא טוען שלא הצליח הגיע לצריכת דלק טובה יותר מ9.5 לליטר, זה בדיוק מה שצורך הספורטאג' אצלי.

אתה גם חיפאי ? חיפה זה עליות

פורסם
בתאריך 14.1.2024 בשעה 22:32, Maor97 כתב:

אם מעניין אותך אני בדיוק מוכר את הסוזוקי שלי יכול לשאול אותי מה שתרצה 

איזה שנה? אולי מעניין

• תוכן חדש...