Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברכבי מותקן מצבר ורטה סטרטסטופ efb

האחריות למשך שנתיים. כעת החודש האחרון לאחריות המצבר הלך.

פניתי לחנות חלקי החילוף. למרות שהיה להם במלאי מצבר חדש הם לא החליו לחדש אלא שמו לי בנתיים משהו. ואצרו לבוא עוד יומיים לקבל מצבר "חדש" עם תאריך ישן. כבר נדלקה לי נורה...

העובד שהחליף את המצבר בלי לחשוב מדאי אמר לי "בחודש האחרון אתה לא מצפה שירכיבו לך חדש"

הבוס שלו השתיק אותו כמוהן.

ועכשיו לשאלה מחוייבים להחליף למצבר חדש בכלל?

פורסם

הם מחוייבים לספק לך מצבר אחר, שלכל הפחות ישרוד עד לסוף תקופת האחריות

מעצבן, אבל זה מה שיש

• אהבתי 2
  • מבאס 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

זה תלוי במה שיש להם באותו רגע בנקודת השירות (אם אין משומש תקבל חדש), שאני מחליף באחריות מוכן לקבל וקיבלתי רק חדש (לפעמים גם בחודש האחרון פשוט התקשרו לבקש אישור מהחברה), לך לנקודת שירות אחרת...

https://talronbatt.co.il/service-stations/

עריכה: כמובן שאתה צריך את המצבר שקנית כדי ללכת לנקודת שירות אחרת...

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

הם מחוייבים לספק לך מצבר אחר, שלכל הפחות ישרוד עד לסוף תקופת האחריות

מעצבן, אבל זה מה שיש

דיברתי עם היבואן ואכן הם לא בהכרח נותנים חדש....

פורסם

אבל כמו שהמליצו לך אולי אם תעשה רעש כן יחליפו לחדש
בכל מקרה האחריות, גם אם תקבל חדש היא עד תם תקופת האחריות המקורית

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...