Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינת מצבר ממצבר אחר

מעבר לפיתרון נפתר ע"י מרק10,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 רכבים. אחד מהם עם מצבר גדול.

אני מעוניין להשאיר אותם טעונים במיוחד.

הבעיה שאנחנו כל הזמן בבית ואין לנו תכלס לאן לנסוע סתם ויוצא שהרכב לא מונע כמעט בכלל.

יש לי מטען מצברים, אבל זה לוגיסטיקה להוריד חשמל לרכב.

להרים את המצבר הביתה,פחות רצוי. כבר שמעתי על יותר מדי סיפורים של עלוקות שהתעוררות בגלל שהרכב היה בחי מצבר כמה שעות

יש לי עוד מצבר שמשמש כגיבוי להפעלת מכשירים הוא טעון במלואו על ידי מטען המצברים

האם ניתן להטעין אותו ולחבר אותו עם כבלים למצבר של הרכב ולהשאיר ככה לילה, והוא יטעין את המצבר של הרכב?

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• פיתרון
פורסם

לא ניתן. מתח המצברים כמעט דומה לכן בזמן חיבור הכבלים אומנם יזרום זרם מהמצבר בעל המתח הגבוה למצבר בעל המתח הנמוך אך תוך זמן קצר

המתח של שני המצברים יהייה כמעט שווה ואז תיפסק הטעינה. אל תשכח שקיים מפל מתח על הכבלים לכן לעולם מתח המצבר השני לא יהייה כמו המצבר שהטענת בית.

• רעיון טוב! 2

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 11 שעות, Froyne כתב:

כמה זמן צריך בעמידה/נסיעה עד שמצבר סטנדרטי יטען?

בעקרון ברכבים ללא מערכת S&S מערכת הטעינה מתוכננת לשמור על מצבר טעון ב-100 אחוז. במידה והמצבר מתרוקן ללא יכולת התנעת המנוע אלא רק בעזרת כבלים רצוי לבצע נסיעה ללא הדלקת עומסים כבדים למשך 30 דקות מינימום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
בתאריך 16.10.2023 בשעה 18:32, om2 כתב:

ה לוגיסטיקה להוריד חשמל לרכב.

מטען מצברים הוא הפיתרון הכי טוב להטעין. תראה אם אתה יכול להתחבר לחשמל בקומת קרקע, מחסן/נקלט משהו, הצריכה תכלס מינימלית. גם להוריד חוט מאריך מהבית פעם בשבוע לא אסון...

אפשר לשים למצברים ברז שמנתק אותם והזליגה תהיה אפס, אבל אם יש לך אמצעי מיגון אכן הם לא אוהבים את זה.

image.png.010e5b1ee245f84509a932937420942e.png

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

https://www.supercheapauto.com.au/p/noco-noco-x-connect-eyelet-terminal-connector/648991.html?cgid=SCA01060203#start=3

אתה יכול לעשות משהו כזה על המצבר, ולחשוף את החיבור הזה בחוץ, ולטעון עם מטען מצברים מבלי לפתוח את המכסה מנוע 

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

• תוכן חדש...