Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, לב טוב כתב:

כשאני אהיה קרח מכאן ומכאן אח שלי כמה שהוא קרוב אלי הוא לא יוכל לפרנס אתי... 

לפני 19 שעות, לב טוב כתב:

אבל עם צדק לא הולכים למכולת... 

ענית בעצמך לשאלה. 

אני הייתי מדבר עם אח, מסביר את המצב, מתנצל אלף פעם אבל מתייצב לעבודה.

• רעיון גרוע 2
פורסם

היית מוותר על ברית של אחיין שלך בשביל היום הראשון בעבודה?

באמת?

וכשאחות שלך תתחתן אבל זה נופל על יום שאתה צריך להישאר עד מאוחר כי יש דדליין, גם תישאר?

וכשהבן שלך יעלה לתורה/יחגוג סתם יום הולדת, אבל וואלה חייב לסיים את הפרויקט כדי להציג ללקוח, אתה גם תוותר? תסביר לבן שלך שעם היום הולדת שלו לא הולכים למכולת?

אתה שכיר, לא עצמאי, ועזוב שגם עצמאי צריך לדאוג לעצמו לחיי משפחה נורמליים. החיים זה מרתון ואם תבטל את עצמך בשביל המעסיק פעם אחר פעם אתה תגמור את עצמך.

זאת באמת, אבל באמת, העצה הכי גרועה שיכולה להיות. מוכן לוותר על אימון בחדר כושר מדי פעם כדי לתת אקסטרה, אבל העבודה היא לא החיים עצמם.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

וכשאחות שלך תתחתן אבל זה נופל על יום שאתה צריך להישאר עד מאוחר כי יש דדליין, גם תישאר?

וכשהבן שלך יעלה לתורה/יחגוג סתם יום הולדת, אבל וואלה חייב לסיים את הפרויקט כדי להציג ללקוח, אתה גם תוותר? תסביר לבן שלך שעם היום הולדת שלו לא הולכים למכולת?

יש הבדל בין יום ראשון לעבודה חדשה לבין עבודה שוטפת, ויש גם הבדל בין אירועים.

לפותח השרשור, כשאני לא יודע מה להחליט, אני פועל לפי תחושת הבטן. קיבלת כמה תשובות, רק אתה יכול לדעת מה נכון לעשות.

• אהבתי 2
פורסם

מעלה את זה מול המעסיק, אם אפשר להגיע לחצי יום להתחיל ביום לאחר מכן, עדיף.

אם הוא דורש הגעה, מגיע, ובמקביל מתחיל לחפש מקום אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין שום הבדל, איזה מעסיק שפוי יפטר מישהו שעוד לא התחיל לעבוד כי יש לו אירוע משפחתי מעכשיו לעכשיו ביום הראשון לעבודה? אי אפשר לדעת כזה דבר הרבה זמן מראש כמו חתונה למשל.

אצל אחד כזה לא כדאי לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

פשוט תגיד את זה למעסיק שלך כמה שיותר מוקדם, במידה והוא לא יאשר דבר כזה תאמין לי שאתה לא רוצה לעבוד במקום כזה ובוודאות יהיו בעיות בעתיד.

אין שום הבדל אם תתחיל בראשון או שני מבחינת המעסיק, חלילה לא מזלזל בך אבל לא מאמין שאתה הולך להחזיק לו שם את כל החברה או משהו בסגנון ושאם לא תגיע בראשון אז החברה תקרוס.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

אם יש דדליין יש סיכוי שאאחר קצת לחתונה ואחתוך מוקדם לחזור להמשיך אבל היום הראשון כשאני ממילא עוד לא יעיל ושופ דבר לא תלוי בי?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, לב טוב כתב:

טוב חברים, או שהייתי לחוץ מידי או שנפלתי על מעסיק אנושי... 

אתמול אחה"צ אזרתי אומץ להרים טלפון למעסיק לעתיד, תוך כדי שאני מגמגם לו בטלפון שאני מתנצל ויש ברית ביום ראשון, הוא ממהר להגיב לי: "נו, אז תבוא ביום שני, מחכים לך והרבה מזל טוב" 

תודה לכולכם:)

איזה מעסיקים אכזריים היו לך בעבר שגרמו לך לא להרגיש נעים ולגמגם כשאתה מודיע דבר כזה? 

פורסם
לפני 12 שעות, tzahico כתב:

מזכיר לי שב-2008\2009 התראיינתי לתפקיד רציני ראשון בתור מנהל פרוייקט במשרד המסחרי של אחת השגרירויות האסייתיות בארץ...  בהדרכת @elibaba התותח עברתי את הראיונות ב Flying Colors והייתי אמור להתחיל את התפקיד ביום אחר ראש השנה.  מגיע היום ואני מושבת לגמרי בעקבות שפעת או איזה וירוס - התקשרתי למשרד בבוקר, אמרתי להם שאני חולה היום ושאני בדרך לרופא.  אחר הצהריים אני שוכב גמור במיטה ומקבל מהם טלפון - אל תדאג לאישור מהרופא, אתה כבר לא עובד אצלנו 🤣  וטוב שכך!!

ממש מבאס, היה נדרש לומר ''אני מגיע אבל חטפתי וירוס מדבק'',

ככל הנראה היו מדברים אחרת.

בשיא הקורונה אשתי הרגישה רע פתאום עם תסמינים שונים. הודיעה למעסיקה שלה שלא תוכל להגיע כי של לה תסמינים (היא עבדה בביתה, משק בית, המעסיקה מבוגרת מאד)

בתגובה, ו'כהכרת טובה' פיטרה אותה בטלפון וניתקה לה בפרצוף. זה אחרי 3 שנים של עבודה מסורה. לא ויתרנו ודרשנו פיצויים, אבל זה היה עלבון גדול לנו.

• מבאס 2

פורסם
לפני 12 שעות, tzahico כתב:

תודיע מראש שעקב אירוע משפחתי אתה מגיע לחצי יום, ואתה תשמח להשלים את השעות החסרות בהמשך השבוע.  מכאן תן למעסיק להחליט לאן לקחת את זה.

מזכיר לי שב-2008\2009 התראיינתי לתפקיד רציני ראשון בתור מנהל פרוייקט במשרד המסחרי של אחת השגרירויות האסייתיות בארץ...  בהדרכת @elibaba התותח עברתי את הראיונות ב Flying Colors והייתי אמור להתחיל את התפקיד ביום אחר ראש השנה.  מגיע היום ואני מושבת לגמרי בעקבות שפעת או איזה וירוס - התקשרתי למשרד בבוקר, אמרתי להם שאני חולה היום ושאני בדרך לרופא.  אחר הצהריים אני שוכב גמור במיטה ומקבל מהם טלפון - אל תדאג לאישור מהרופא, אתה כבר לא עובד אצלנו 🤣  וטוב שכך!!

נשמע כמו חוסר רגישות תרבותית פר אקסלנס (משני הצדדים) והזדמנות מפוספסת לשניכם כתוצאה מכך. מקווה שלא שרפת את הממליץ בדרך, כפי שעשה לי חבר פורום מסויים בנסיבות דומות לפני אי אלו שנים.

פורסם
לפני 5 שעות, לב טוב כתב:

טוב חברים, או שהייתי לחוץ מידי או שנפלתי על מעסיק אנושי... 

מזל טוב להולדת האחיין :)

מהניסיון שלי - נתקלתי דווקא לא מעט בעובדים שהצטרפו ומיד הצליחו לפספס יום ראשון או שני בעבודה כתוצאה מבלת"מ / מחלה /סידור - לא קרה כלום והתקבל בנונשלנטיות מוחלטת. קורה. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אני נמצא בבעיה קצת אחרת..

מסיים יום עבודה וכשאני בבית מקבל מהמעסיק/קולגות טלפון בנוגע להמשך משימות למחר שיש לבצע או מה עשיתי היום עם ככה וככה..

איך נפתרים מהבעיה הזאת?

כשאני לא עונה אחרי יום מסתכלים בפרצוף עקום ושואלים למה לא עניתי להם.

אני מהסוג של האנשים שברגע שאני יוצא לבית אני רוצה נתק מוחלט מהעבודה אבל יש מעסיקים שחושבים אחרת ומרשים לעצמם להציק בשאלות גם כשאתה בבית עם המשפחה

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מדווח על שעות עבודה? תדווח גם על זה כשעות עבודה ותסביר שנדרשת לעבוד מהבית.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...