Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואתה חושב שההיטק הוא התחום הכי מגוון בכלכלה? מה שאתה כותב כאן נכון לכל תחום, בודאי אקדמי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תפודי, בוא ספר לנו מה המגוון שאליו אתה יכול להתפתח מהנדסת המכונות שלמדת? כנראה שתתחיל בבניית חוגונים של קטר רכבת ותסיים איפה שהוא ב....הייטק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, sperial כתב:

תפודי, בוא ספר לנו מה המגוון שאליו אתה יכול להתפתח מהנדסת המכונות שלמדת? כנראה שתתחיל בבניית חוגונים של קטר רכבת ותסיים איפה שהוא ב....הייטק.

הייתה טעות לעשות את התואר הזה.

לא מתכוון להתפתח ממנו לשום דבר,עזבתי וחזרתי לאקדמיה.

ולגבי החלק השני.

אתה טועה,אבל זה בסדר כי אתה לא מכיר.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ואם מותר לשאול - מה אתה לומד?

פורסם

אומר רק מניסיוני שהשוק כרגע מאוד קשה גם לבעלי ניסיון אז עבור ג'וניורים אני חושב שהסיכוי עוד יותר קטן.

כולם מחפשים "חדי קרן, נינג'ות ושאר חרטא בארטה" אני כבר חודשיים רואה את אותן המשרות ללא דרישות סף מיוחדות שלכל אחת מהן מאות של מועמדים והן עדיין לא מאויישות.

במיוחד אם אין לך נתוני פתיחה מרשימים (יוצא 8200, מצטיין תואר באוניברסיטת תל רביב או "הישג" סופר מרשים אחר כלשהו) הקו"ח שלך עפים ישר למיחזורית.

פורסם

יש עכשו המון משרות וירטואליות.

חברות משאירות משרות באוויר בשביל לשדר "עסקים כרגיל".

לא בהכרח מגייסים,אבל חברה עם אפס משרות פתוחות לא נראה טוב.

• מעניין 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

יש עכשו המון משרות וירטואליות.

חברות משאירות משרות באוויר בשביל לשדר "עסקים כרגיל".

לא בהכרח מגייסים,אבל חברה עם אפס משרות פתוחות לא נראה טוב.

בול, אותו מצב בדיוק כפי שהיה בתחילת הקורונה. 

מצד שני באמת יש חברות שעדיין מגייסות, אני יודע ממקור ראשון מחברים, וגם מגייסות שפונות אלי כמעט כל בסיס יומי..

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

גם אצלנו ממשיכים לגייס.

מצד שני אצל בת הזוג (גם היא מתכנתת) עצרו גיוסים.

חבר שמחפש עכשיו עבודה מקבל זימונים לראיונות ככה שנראה שכן מחפשים.

גם אצלי יש לא מעט פניות ממגייסות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

עושים עושים.

קיבלתי 60 אמרתי תודה.

אצלנו יש לזה גם קורס המשך - מבוא לתקשורת ותורת האינפורמציה.

ג'פרי עוד שם? לא מספיק המקצוע קשה גם ככה...

פורסם
לפני 7 שעות, vadim6385 כתב:

זה שם של הקורס אצלנו (רופין) - "קומפילציה ותרגום".

קורס מעניין. אבל לא קל, ואם אתה לא הולך להתעסק עם קומפיילרים, לא יודע עד כמה שימושי.

עכשיו הבנתי. בבן גוריון היה נקרא עקרונות הקומפילציה.

קורס לא קל, לכתוב קומפיילר זה לא קל.

להגיד שזה היה שימושי עבורי וכנראה שאני מדבר בשמם של 99% מבוגרי השנתון שלי? לא, זה לא היה שימושי.

מצד שני זה עוזר להבין דברים ואיך הם עובדים. ספציפית זה לא עוזר לי בעבודה, אבל דברים אחרים כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 7 שעות, SurfHigh כתב:

אם נניח מה שאתה אוהב זה לפתח אפליקציות, זה לא ממש משנה אם תעשה את עבור סולל בונה או עבור איזה סטארט אפ של עגלה חכמה. 

😂 

אני במקרה ״אוהב לפתח אפליקציות״ 

מבטיח לך שאין שום קשר בין לעשות אפליקצית תחביב לבין מוצר שמתעסק עם כסף ומוצרים ועם מליוני משתמשים ביום ומעלה… וגם לעבוד בזה עבור תעשייה מסורתית לעומת על חוד הטכנולוגיה.

לא במקרה ברוב החברות מובייל זה תחום נפרד מfront end web )וגם שם זה שונה מהותית)

לגבי השאלה - לא זמן להיט.

אם אתה באמת אוהב ומתעניין בתחום (פיתוח ומסוגל לסבול את המתמטיקה בצד) אחלה זמן לתואר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...