Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר 789990 ש"ח לרמת גימור 2LT

מי שירכוש אותה יצטרך להסתפק במערכת מובילאיי שכן הקורבט לא מוצעת עם מערכות הבטיחות המקובלות.

האבזור כולל:

מערכת סטריאו עם 14 רמקולים.

מסך מגע 8"

טעינה אלחוטית לטלפון הסלולרי.

התראה על תנועה בשטח מת (מקורית)

מצלמת רוורס (מקורית)

התראה על רכב חוצה בנסיעה לאחור (מקורית)

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

חשבתי שהנוסחה לקביעת מחיר בישראל זה לקחת את המחיר בדולרים, להמיר אותו לשקלים, ואז להכפיל בשתיים - יוצא 535 אלף. גם אם נלך על חישוב גס יותר ופשוט נכפיל בעשר, יוצא 735 אלף.

תמהני איך הגענו ל-790, או שזה המחיר הרשמי ובעצם הם בונים על ציי רכב שיקבלו אותו ב-500. 🙃

פורסם
לפני 5 דקות, Derish כתב:

חשבתי שהנוסחה לקביעת מחיר בישראל זה לקחת את המחיר בדולרים, להמיר אותו לשקלים, ואז להכפיל בשתיים - יוצא 535 אלף. גם אם נלך על חישוב גס יותר ופשוט נכפיל בעשר, יוצא 735 אלף.

תמהני איך הגענו ל-790, או שזה המחיר הרשמי ובעצם הם בונים על ציי רכב שיקבלו אותו ב-500. 🙃

מציבים מחיר גבוה בשביל לתת "הנחות מזומן", "הנחות השקעה" והנחות באופן כללי.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, Derish כתב:

חשבתי שהנוסחה לקביעת מחיר בישראל זה לקחת את המחיר בדולרים, להמיר אותו לשקלים, ואז להכפיל בשתיים - יוצא 535 אלף.

(סליחה, טעות)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

הנחות בטוח שתהיינה ולו רק בשל העובדה שהדגם מגיע כבר בייבוא מקביל במחירים נמוכים בהרבה.

מאז השקת ה-C8 הגיעו ארצה 162 קורבטים בייבוא מקביל ועוד יותר מ-20 בייבוא אישי.

השנה דווקא הואט הקצב, והגיעו רק 10 בייבוא מקביל.

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
פורסם

יופי.

השתכנענו כבר שה- BRZ היא עסקת המילניום ושהמחיר שלה סופר זול ושכל המשלוח הראשון כבר נחטף על ידי חברי הפורום.

עכשיו כולם מוזמנים להסתער על הקורבט!

או להישאר עם הקורקינט...

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

בזמן ש-UMI יציעו את הקורבט הבסיסית לפי דעתי המקבילים כבר יציעו את ה-e ray ההיברידית או ה-zo6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

http://chevynorthridge.com/VehicleSearchResults?search=new&year=2023&make=Chevrolet&model=Corvette#close

זה המחיר לצרכן "שם". וזה לא דילר זול בכלל...

כמובן שגם הדילר בקליפורניה צריך להרוויח משהו.

כנ"ל אצלנו. צריך להבדיל בין מחיר קנייה ע"י היבואן, [כנראה נמוך בהרבה מאשר בקישור], למחיר המכירה לצרכן.

בנוסף, היצרן מעניק הנחה יפה ליבואן, בגלל המיסוי בארץ.

מטרת היבואן,  היא למקסם רווחים.  כמובן, כמה שיותר.

ובכלל, לא הבנתי למה בכל פעם אנחנו מנסים לחקור ולהיכנס להם לכיסים. הרי בסופו של דבר כלום לא ישתנה. 

אצלנו שיטת הניסוי עבדה , עובדת, ותעבוד גם בעתיד.

כי פראיירים יש, היו, ויהיו.

פורסם

אני לא כל כך מבין את זה:

נגיד איזה גאון הייטקיסט עושה אקזיט במיליונים, קונה רכב מגניב מבלי להכיר את מה שאמרת. לא רגיל לנהל מו"מ (הוא היה החננה הארכיטקט באקזיט, לא הבחור הכריזמטי שמגלם אסי כהן).

הוא משלם 750000, מרוצה מההנחה היפה שקיבל.

מצד שני מגיע איש עסקים, לפני 15 שנה פתח חנות קטנה שמוכרת סיגריות ופיצוחים והיום חולש על רשת סופרמרקטים 24/7.

הוא מלך המו"מ , מקבל את ההנחה הכי יפה שהיבואן יודע לתת. הוא שילם 600000

שניהם נפגשים יום אחד במסעדה בדאבל דייט כי מסתבר שהחברות של שניהם היו ביחד בצבא. שני מפתחות של קורבט מונחים על השולחן, מתפתחת שיחה...

• אהבתי 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 3 שעות, mcshmupi כתב:

אני לא כל כך מבין את זה:

נגיד איזה גאון הייטקיסט עושה אקזיט במיליונים, קונה רכב מגניב מבלי להכיר את מה שאמרת. לא רגיל לנהל מו"מ (הוא היה החננה הארכיטקט באקזיט, לא הבחור הכריזמטי שמגלם אסי כהן).

מצד שני מגיע איש עסקים, לפני 15 שנה פתח חנות קטנה שמוכרת סיגריות ופיצוחים והיום חולש על רשת סופרמרקטים 24/7.

שניהם נפגשים יום אחד במסעדה בדאבל דייט כי מסתבר שהחברות של שניהם היו ביחד בצבא. שני מפתחות של קורבט מונחים על השולחן, מתפתחת שיחה...

ואז נכנס הישראלי שעובד בעגלות למסעדה ומציע למכור להם מוצרי ים המלח.

בתאריך 17.5.2023 בשעה 19:33, PriceDevil כתב:

מערכת סטריאו עם 14 רמקולים.

מסך מגע 8"

טעינה אלחוטית לטלפון הסלולרי.

התראה על תנועה בשטח מת (מקורית)

מצלמת רוורס (מקורית)

התראה על רכב חוצה בנסיעה לאחור (מקורית)

בלי מערכות בטיחות טובות יותר, לא מאמין שהמדינה הזו ברגרסיה בתחום האקזוטיות..

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, mcshmupi כתב:

אני לא כל כך מבין את זה:

Easy come, easy go

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

מצוין שמביאים ביבוא סדיר, ככה יותר אנשים יקנו ביבוא אישי עם פחות חששות.

שתבינו כמה גמישים שם, שבוע שעבר חניתי מחוץ לסוכנות ליד הקאדילק בלאק וינג, קבעתי עם חברים במסעדה ליד. בדיוק הסוכן/מנהל אולם היה בחוץ ועישן סיגריה. שאל אותי למה אני לא משדרג לבלאק וינג חדשה? אמרתי שה-CTS-V בזמנו תומחרה ב-660 ונמכרה בפחות וזאתי החדשה מתומחרת ב-860 וזה מחיר לא ריאלי. אז הוא הזמין אותי להכנס ושאל אותי מזה ריאלי? אמרתי לו 580 בלי למצמץ. עשה כמה טלפונים ואמר לי 660 היא שלך. חדשה לגמרי, לא תצוגה ולא יד 1 עם 0 קמ. הוריד 200 אלף ואני בטוח שאם יבוא מישהו רציני ויתיש אותם במשך תקופה, יצליח להוציא מחיר יותר נמוך בעוד כמה עשרות אלפים.

• מבאס 1
  • מעניין 4

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אהבתי בכותרת את ה ""הבטחות"" ו "הכזיבו"" אבל זה רק אני.

לפני 53 דקות, Shmelov כתב:

עשה כמה טלפונים ואמר לי 660 היא שלך

הרשה לי לפקפק אם היה מישהו מעבר לקו. אבל זה באמת לא חשוב.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...