Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני נוהגת כיום על x1 מאד נהניתי ממנו אבל חסר לי שאין בו שום פינוק מעבר למותג ומנוע אמין כרגע אני רוצה לקנות רכב חדש ומתלבטת בין הונגצי הסיני שמכונה הרולס רוייס הסיני שיש בו את כל הפינוקים האפשריים לבין לקסוס rx שהוא שמרן מצד אחד אבל מאד אמין מצד שני אשמח לקבל יעוץ מקצועי ממי שמכיר את הרכב הסיני או את הלקסוס או רכב אחר באותה קטגוריה תודה רבה רבה

פורסם

קל - לקסוס.

השיקוץ הסיני זה שיא הוולגריות לטעמי , רכב שנראה כאילו יצא הישר מAliexpress לפרסום בפייסבוק ב״רכבים ערבים בישראל״

פורסם

את נוהגת כיום על ג'יפון קומפקטי "פרימיום", מדוע שתרצי לעבור לרכבים מסגמנט כ''כ גדול?

האם צריכה את המקום, מרווח, עודף מימדים הללו?

ממה שאת מחפשת, נראה שאת נעולה על רכב חשמלי.

מה עם הג'נסיס GV60? 

• אהבתי 1
פורסם

העם מצביע לקסוס, ובצדק.

תכל'ס, תעשי נסיעת מבחן בשניהם ותראי מה נראה לך.

לא קונים אף רכב בלי נסיעת מבחן, בטח שלא רכבים יקרים ו(אולי) בעייתיים בעתיד.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• תוכן חדש...