Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסור לרכב

GKME

פוסטים מומלצים

אני מחזיק בכל אחד מכלי הרכב קומפסור, למקרה הצורך. יש לי אחד עם שני ראשים, שעקב צריכת הזרם הגבוהה שלו מתחבר ישירות עם צבתות למצבר. 

עד כה עושה עבודתו נאמנה וחוסך את הטיול בין תחנות דלק שעמדת הניפוח בהן תקולה. ויש הרבה כאלה לצערי עם צינורות מחוררים/חתוכים או חסרי ״ראש״ . 

ברכב של אישתי אני מחזיק אחד פשוט יותר שניקנה מאמזון, עם ראש יחיד ושעון לחץ דיגיטלי ועם מנגנון עצירה כשמגיע לערך שנבחר.

המכשיר החזק יותר ממותג american eagle עלה 200 שקלים בהיפר צמיג בפתח תקווה. הפשוט עלה 25 דולר לפני שנה. את הכפול 

יש גם ב ksp

עריכה אחרונה על ידי zaf

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

בקיצור, לכולם פה יש קומפרסורים סיניים עלומי שם, ובינתיים אף אחד מהם לא התקלקל או התפרק. יש המוכנים לשלם אקסטרא על כושר ניפוח גבוה יותר, אבל למי שלא עושה בהם שימוש קבוע גם הדגמים הפשוטים כנראה יספיקו ביום פקודה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.4.2023 בשעה 21:49, מרק10 כתב:

אפשר לחשוב לרגע שאנחנו חיים באיזה פיזדיולוך שאנחנו צריכים להצטייד בקומפרסור+בוסטר ועל דרך איזה ארגז כלים עם פטיש אוויר לפתיחה קלה של ברגי הגלגל+סורק תקלות אוניברסלי.

* לדאוג שגלגל הספייר מנופח ללחץ הנכון.

* כבלים.

* אולר ויקטורינוקס.

כול זה מספיק לי בכדי לשרוד.

ספר את זה לשני החבר'ה שנפנפו לי ברחוב תל אביב צר ונשמו לרווחה כשעצרתי. הם התחילו להסביר לי איך להסתובב ולא הבינו למה פשוט חניתי ממול. 30 שניות והרכב שלהם הונע. הם סיפרו לי שהם במקום כבר חצי שעה, התנועה היתה דלילה והמעט שעברו לא עצרו להם.

או לאבא שלי שלא הצליח להוריד את הגלגל המפונצ'ר מהציר ושמח מאוד כשהמשאבה המסכנה שלי ניפחה אותו כדי שיוכל להגיע לפנצ'ריה במקום לחכות שעות לשגריר.

זה לא ענין של שרידות, אלא של זמן, נוחות והעדר תלות באחרים.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאז שקניתי את הבוסטר אני לא מפסיק לחפש א.נשים תקועים בצידי הדרכים/חניות, יש סיפוק גדול בזה.

גם בקומפרסור יצא לי להשתמש יותר משחשבתי, ג"כ פחות לעצמי, אבל היתה לי עוגמת נפש עם ה-2 בוכנות שהיה במבצע באוטו דיפו והפסיק לעבוד תוך כמה חודשים של שימוש קל, ולכן כעת מחפש איכותי יותר. התנינים העלובים האלו הם כמו בקיטים של חשמל לילדים.

אימפקט עוד לא קניתי אבל מודה ששוקל... זו מחלה הקטע הזה עם ציוד🙄

עם גולף ידנית 1995 (1.4) לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

גם אצלי הבוסטר עוזר בעיקר לאחרים. רק בחג הזה עזרתי איתו כבר פעמיים.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, Jack457 כתב:

ה-2 בוכנות שהיה במבצע באוטו דיפו והפסיק לעבוד תוך כמה חודשים של שימוש קל, ולכן כעת מחפש איכותי יותר. התנינים העלובים האלו הם כמו בקיטים של חשמל לילדים.

גם אני חששתי מהאיכות למראה התנינים חסרי השיניים האלה, אבל סך הכל המכשיר עומד בציפיות. בשימוש ספורדי מידי כמה שבועות, חוסך את האכזבות בעמדות אוויר תקולות בתחנות הדלק. אני מנפח בדרך כלל פחות מ 10 psi כך שההפעלה קצרה יחסית והמכשיר לא מתחמם. 

אני מניח שבשימוש רצוף על 4 גלגלים המכשיר יתחמם וינזק. 

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.4.2023 בשעה 01:43, Derish כתב:

בהנחה והשימוש המיועד הוא למכוניות בלבד, אין שום יתרון ממשי לקומפרסור נטען שיצדיק את ההפרש במחיר. מכשיר סיני פשוט שניזון מהמצית ועולה 30-60 שקלים יעשה את העבודה טוב יותר ויהיה אמין יותר לאורך זמן. אני משתמש בכזה כבר מעל חמש שנים, וכשצריך מנפח איתו בלי בעיה גם את גלגלי האופנוע שלי.

אם יש בתכנון שימוש תדיר יותר ממספר פעמים בשנה, על אופניים או מזרני אוויר או צרכנים אחרים שלא נוח להצמיד לאוטו, אז אולי הייתי שוקל את הדגמים עם הסוללה - אבל בודק כמה עולה סוללה חדשה כזאת בעליאקספרס ועד כמה קשה יהיה להחליפה בבוא היום.

לשימוש באופנועים, כל החברים שלי שקנו סינים זולים גילו שהם התפרקו אחרי שנה-שנתיים. לא עומדים בויברציות, לא אטומים מספיק לאבק, והכי חשוב -- לא מתוכננים עם פיזור חום מספיק (נוצר חום גבוה בניפוח) אז החיווט החשמלי נוטה להישרף.
לי יש Airman שקניתי ב-Louis גרמניה; גם מיוצר בסין, אבל ייצור עם בקרת איכות, אז כבר מחזיק 15 שנה.
חברים בארה״ב משתמשים במשאבות של חברת Stop'n'Go (ידועה בערכות תיקון התקרים), או באלה של Aerostich שנכון ללפני 3 שנים עדיין היו מיוצרות בארה״ב. עולות קצת יותר, אבל לא משמעותי כשאורך החיים הוא הרבה צפונה מ-10 שנים.

לגבי המשאבות הנטענות הסיניות שנמכרים בארץ ועלי-אקספרס, הם קטנות מדי בשביל פיזור חום סביר, אפילו עם קצב הניפוח האיטי, ולכן לא הייתי סומך עליהן לאורך זמן; הסוללה שם לא תחזיק מעמד בגלל זה.
כמעט כל מי שאני מכיר שקנה כזו היה מרוצה בחצי שנה-שנה הראשונה, אבל נתקל בצרות אחרי שנה וחצי-שנתיים.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, נחמד לראות שיש קצת גיוון בתחום הזה מחוץ לשוק הישראלי. לא הכרתי את בעיית הוויברציה והאיטום, אבל ההתחממות היא מגבלת מערכת ידועה - בד"כ כתוב בהוראות של המכשירים הזולים לא להריץ אותם במשך יותר מעשר דקות רצוף. (לא שמישהו קורא את ההוראות האלה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Seriesone כתב:

יש הרבה המלצות בעליאקספרס של Beasus

Baseus היא אכן חברה סינית שמייצרת מוצרים מאד איכותיים בתחום האלקטרוניקה (מטעני ה-USB שלהם מאד מתקדמים ברכיבים שהם משתמשים בהם, היו אא״ט הראשונים להשתמש בטרנסיסטורים מסוג  (GaN) Gallium nitride ,  במקום מוליכים-למחצה מסיליקון, מה שמאפשר מטען קטן וקל גם להספקים גבוהים כמו 100W, שנדרשים ללפטופ).
הבעיה היא שבגלל השם הטוב שלהם, הרבה יצרנים סינים עלומים מזייפים את המוצרים שלהם, ולכן לא הייתי קונה מוצר שלהם אלא מחנות של היצרן עצמו -- ובאתר הבית שלהם בקטגוריה לאביזרי רכב, אני לא רואה בכלל משאבה.
בנוסף, אם השימוש העיקרי הוא לרכב, שאז בטוח יש שקע 12V מתאים, חבל לטעמי ללכת על מוצר שמכיל סוללה מיותרת, שיש לה אורך חיים מוגבל. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה סרטונים רלוונטיים. המותגים אמריקאיים אבל המוצרים אותם מוצרים בגדול, ובאים באותם שניים-שלושה פורמטים שנמכרים בישראל:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המדחסים הקטנים כולם, ובמיוחד הזולים שבהם, פועלים ללא שמן. מה שאומר שהם מתחממים מאוד בפעולה ארוכה. לכן ישנה המלצה לא להשתמש באופן רצוף מעבר ל10 דקות.

אם צריכים למלא 4 גלגלים ביותר מכמה psi הסיכוי שהקומפרסור יתחמם וישבוק גבוה במיוחד.

המכשיר הדו-ראשי ממלא עד 10 psi בשתי דקות בערך. המכשיר הפשוט יותר עושה את זה ב כמעט 5 דקות.

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.4.2023 בשעה 00:35, Pavlik כתב:

אני משתמש בכזה של שכן שלי. פשוט עושה את העבודה.

רוב הזמן הוא בסדר, רק משלים איתו ללחץ הנכון. זה לוקח לו זמן, אבל עזר לי מאוד כשהיה לי פנצ'ר כדי לנפח ולנסוע ישר לפנצ'ריה.

חשבתי לקנות לעצמי אחד נטען, כדי לא להתעסק עם הכבל, אבל לא רוצה להתאכזב ברגע האמת.

יש לי כזה שנתיים קניתי אותו ב100 שקל באחד מהמבצעים באלי (ויש כאלו כל כמה חודשים/שבועות) 

מוצר נהדר לא תפוס מקום וכל הכבלים מאורגנים באותה קופסה.

מנפח לאט גלגל ריק לחלוטין אבל לחירום הוא פשוט מושלם וכבר 3 פעמים הציל אותי עד לפנצ'ריה.

(אפשר לנפח איתו גם גלגלי ים ושטויות כאלו במהירות סבירה)

אם קונים נטען יש משולב עם בוסטר שזה נחמד ועם סוללה יחסית חזקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש כזה של שיומי שנה+ נקנה במבצע בפחות ממאה שקל. כל כמה שבועות יוצא לי למלא למישהו אחר..

יותר איטי מהסיני בוכנה אחת המכני שהיה לי בעבר אבל שווה את זה כי הוא דיגיטלי ועוצר לבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...