Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסור לרכב

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל  כמה psi בודדים, כל מכשיר יעשה את העבודה. אבל בשביל שהמכשיר יתפקד ביום פקודה, הוא חייב להיות טעון קרוב ל 100%  מה שמחייב אותך לחבר לשקע מצת בתא המטען אם יש לך, אחת לכמה זמן.

אם כבר, יש קיט מעניין שמשלב קומפרסור, מפתח גלגלים ובוסטר באחד 😁 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתמש בזה כבר כמה חודשים, ומאוד מרוצה:

https://a.aliexpress.com/_okS5Qha

עובד הרבה יותר מהר מהקומפרסור הקודם שהיה לי. עוד לא יצא לי להתניע איתו, אבל מאמין שלא תהיה בעיה. אם כבר יש לך בוסטר ואתה רוצה לחסוך - יש דגמים ללא אפשרות התנעה, בפחות כסף.

פורסם (נערך)

ויש גם

https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=12126

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא, תשים את זה, מחוזק עם וולקרו במרכז האין ספסל האחורי שלך 😂 

• מצחיק 1

פורסם

אגיב בקצרה כמה שניתן. 

3 המוצרים הללו חובה בכל רכב. 

קומפרסור 2 בוכנות, עלות עד 200₪

בוסטר 200-300שח 

סט סגירת פנצ'ר 10 שח 

תודו לי אחרי זה 

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $1.18 43%OFF | 10/30Pcs Car Motorcycle Vacuum Tyre Repair Nails Truck Scooter Bike Tire Puncture Repair Tools Rubber Metal Nails Accessories

https://a.aliexpress.com/_oDDW4Ra

https://www.aliexpress.com/item/4000244382564.html

https://cbex.co.il/product/קומפרסור-לרכב-2-בוכנות/

• רעיון טוב! 1

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
בתאריך 27.12.2023 בשעה 22:32, timur2008 כתב:

סט סגירת פנצ'ר 10 שח 

פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה מחוץ לפנצ'ריה.

כמה זה באמת שימושי? נראה לי סיוט למצוא את החור אם המסמר/בורג כבר לא תקוע. אם הוא עדיין שם אז ניתן להוסיף מספיק אוויר לנסיעה לפנצ'ריה הקרובה ביותר.

פורסם
לפני 13 דקות, Haim_gds כתב:

פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה מחוץ לפנצ'ריה.

כמה זה באמת שימושי? נראה לי סיוט למצוא את החור אם המסמר/בורג כבר לא תקוע. אם הוא עדיין שם אז ניתן להוסיף מספיק אוויר לנסיעה לפנצ'ריה הקרובה ביותר.

לפעמים אתה לא יכול להגיע לפנצריה. שבת בצהריים בטיול ברמת הגולן למשל. זה סט פתרון זמני מעולה. 

בעלות של 10 שח אין בכלל על מה לדון. 

למצוא חור של פנצ'ר או בורג לא באמת בעיה אם אתה תקוע. 

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

at long last  פרוייקט שידרוג הקומפרסור הושלם היום , לאחר שהגיעו המתאמים הנכונים (כי הנחת היסוד שלי הייתה שהסינים משתמשים במידות מקובלות פחחח...)

אז קודם כל ,התוצאה המוגמרת , הנה היא לפניכם:

IMG_1658.thumb.jpeg.b62e78e18c9d857bda85eb66268b3a89.jpeg

ולהלן השלבים.
בתחילה הוזמן מתאם מחיבור מדורג לזכר על מנת להחליף את הזכר המקורי הסיני במחבר תיקני. המחבר שהגיע היום הוא עבור צינור קוטר 1/4 (לפני כן טעיתי בהערכה והזמנתי 3/8, שישמש בפרוייקטים אחרים, עם צנרת אחרת) . בתמונה המחבר המקורי (התחתון) שהוא ״קצת פחות״ מ 1/4 והמחבר החדש (באמצע) שנכנס יפה אבל בכוח רב לצינור (שבעתיד אולי יוחלף לצינור תיקני יותר ישירות ממוצא המדחס) עד לסוף המדרגה השלישית וחוזק על ידי לחצנית 8-10 ממ .

IMG_1654.thumb.jpeg.8ca789bf9d6dca76fbce46ddae287a21.jpeg

אלו החלקים, המקורי, המתאם הלחצנית והכלי :

IMG_1655.thumb.jpeg.a8bd1c75f92b5050c7acb376e481128e.jpeg

הצינור השרשורי, המתאמים האדומים , והחיבור לניפוח עם המדיד הדיגיטלי, ( בתמונה הראשונה) נקנו מזמן עבור הקומפרסור הביתי הגדול (25 ליטר למי שמתעניין) שמשמש למיגוון עבודות בבית ובקירבתו. 

המכשיר הבסיסי אגב, צורך 23 אמפר ומצוייד בפיוז 30 אמפר ולכן אני מחבר ישירות למצבר הרכב (כשהרכב מונע) ולא למצת (בכל זאת מכשיר דו-ראשי צורך לא מעט, והמעגל של המצית מוגן ב פיוז 20 אמפר) 

בהמשך בוצע מילוי אויר ברכב.   וכמאמר אד צ׳נה בתכנית האהובה,  result , או כדברי בוראט - great success .

IMG_1653.jpeg

על כל צרה שלא תבוא, שמרתי במחסן את המתאמים והטעויות :

IMG_1660.jpeg

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 6

פורסם

@zaf זה נראה טוב וגם לי היתה מחשבה לעשות משהו כזה אבל לא יצא.. האם יש לך אפשרות שהפעולה תהיה אוטומטית? לקבוע לחץ ושזה יפסיק לבד הכוונה

פורסם

לא מצאתי אביזר פריק שמפסיק את ההזרמה בהגיע ערך רצוי. זו תכונה שראיתי רק כחלק ממכשיר.

כל הרעיון בשדרוג הוא לקחת קומפרסור פשוט, במקרה שלי קצת יותר מפשוט כי הוא עם שני ראשים , אבל עדין נמכר בפחות מ 200 שקלים כזה:

image.png.38c98b41aa2b8fb384501558a8590dfa.png  

ולהחליף לו את מחבר היציאה לחיבור מהיר תיקני. זה פתח את האפשרות להשתמש הצינור ארוך יותר , עם חיבורים תיקניים (ולא יחודי למכשיר הסיני) ושימוש במגוון אביזרים , כמו שעון המדידה, או ראש ״אקדח״ על מנת להעיף ליכלוך, לפתוח ניקוזים, לנקות את תא המנוע וכל מה שתחפוץ, בנוחות. 

כל ההשקעה היא במתאם barb המדורג להברגה 1/4 זכר ומשם החיבורים הופכים לתיקניים ומאפשרים שימוש במגוון אביזרים.

מסתבר שיש בארץ אבל במחיר של שתי יחידות רכשתי קופסא של 10 באמזון.

זה המתאם שיש להשיג בטכנוקאר https://www.technocar.co.il/חיבור-מהיר-זכר-1%2F4-לצינור-1%2F4-ROHER/p-437.htm

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מתנדב ב"ידידים" ולכן משתמש בקומפרסור כמעט כל יום.

נמאס לי מ2 הקומפרסורים שיש לי, הדו ראשי עם התנינים כמו של zaf שלא נוח לחבר אותו, הוא רועש וגם לא ממש מהיר.

המכשיר GPT עם סוללה הוא נחמד אבל לנפח את הרזרבים של אנשים מ10 ל60 PSI לוקח יותר מידי זמן. וגם כל יום הייתי צריך להטעין את הסוללה. אין בנמצא סוללות נוספות בנפרד.

לפני כחודש Noco, החברה של הבוסטרים, הוציאה ליין של קומפרסורים: 10, 15 ו20 אמפר.

רכשתי א ה15 אמפר בPrime Day של אמזון והוא עושה יופי של עבודה:

מתחבר למצת, עשוי ברמת גימור גבוהה, שקט, ובנוי עם משכחי ויברציות ומפזר חום. כיול אוטומטי של הלחץ המבוקש והפסקת ניפוח. כשהצמיג מלא, הוא מפסיק פעמיים שלוש לכמה שניות את הניפוח, מודד את הלחץ, ומשלים עד למידה המדוייקת.

כשרוצים לחץ מדוייק, חוסך את כל הטקס של ניתוק קומפרסור, חיבור מד לחץ ותיקון. 

ממש מרוצה מהמכשיר. יקר אבל יש תמורה.

https://no.co/products/air/air-compressors

• אהבתי 5

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 38 דקות, amosbmw כתב:

, הדו ראשי עם התנינים כמו של zaf שלא נוח לחבר אותו, הוא רועש וגם לא ממש מהיר

אכן כן. לא נוח לפתוח מכסה מנוע, ולהשאיר מנוע פועל. אבל זה הכרח עקב צריכת הזרם הגבוהה שלו.

הרעש פחות מטריד אותי ( הקומפרסור הביתי שלי רועש יותר 😁) אבל אפשר לחיות עם זה.

מהירות מילוי של 10-15  PSI היא סבירה, אבל בשימוש כמו שלך של מספר פעמים ביום, ניתן להבין את הצורך במשהו יותר רובוסטי.

לשימוש ספורדי ( גם כפי שקרה לי לאחרונה , סיוע לחברים וגם אצלי עקב נקר)  זה פתרון נוח וקומפקטי במחיר של כ 150 שקל זה סביר. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...