Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסור לרכב

GKME

פוסטים מומלצים

ממש לא. 

ואני מכיר את אלה שמתחממים, מסוכנים גם לאצבע..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ה current rating של המדחס דו ראשי שלי עומד על 23 אמפר מקס׳ שאני מניח שזה הזרם הרציף שזה צורך בזמן ניפוח. 

הפיוז של בית המצית הרכב שלי הוא 20 אמפר. לכן החשש להתחממות המוליכים בצמה המחברת בין בית הפיז לקופסת הפיוזים. 

זה לא אומר שיגרם נזק לפלסטיקה, אבל אם וכאשר יגרם נזק לצמה החבויה בתוך הדשבורד, קל וזול לתקן זה לא יהיה , בטח יותר מ 150 שקל שעלה המדחס.

המדחס שלי מגיע רק עם חיבור קרוקודילים והוראה לחבר ישירות למצבר הרכב. אבל יש דומים לו שמגיעים גם עם מתאם לשקע מצית. 

אישית אני נמנע מלחבר לשקע הזה גם אם קיים מתאם. (לסיני לא איכפת מחימום השקע או מצמת החוטים) 

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקומפרסור הדו ראשי שקניתי לאחרונה (בתמונה), שרף את הפיוז 15A של השקע מצית.
למזלי היה לי פיוז ספייר, החלפתי, וחזרתי להשתמש בקומפרסור החד ראשי הישן האיטי והטוב.

image.png.086b24650de461a08c5d3913b9f73af2.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הפלא, ה current rating  שלו הוא 23 אמפר. 

תקווה שלא חימם לך יותר מדי את הצמה בין קופסת הפיוזים לשקע המצת. 🙄

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

BassDriver,

אצלי בגולף דור6 לשקע המצית יש פיוז של 20A, אז ה-Noco של ה15 אמפר במקרה של הרכב שלי יתאים.

פשוט צריך לבדוק בספר הרכב את האמפר לפני שמזמינים קומפקסור.

קניתי ב2019 בהמשך להמלצות כאן בפורום את הקומפרסור ViAir 84P, הוא 15 אמפר ולא היו לי שום בעיות התחממות של התקע או שקע המצת וכו'.

מה שבעיקר מפריע לי בדגם הזה של ViAir, הוא המחבר שקשה לנתק אותו מבלי שתהיה בריחת אוויר..

איכשהו זה תמיד נתפס כשאני מנסה לשחרר בסיום הניפוח, לכן אני תמיד מנפח מעט יותר.

image.thumb.png.6bd4a8abc393b453c757d062b2c1dfeb.png

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה המחבר הגנרי בכל מדחס סיני. 

זו גם הסיבה ששידרגתי את החיבור המקורי של המדחס שלי למחבר תיקני.

https://www.technocar.co.il/חיבור-מהיר-זכר-1%2F4-לצינור-1%2F4-ROHER/p-437.htm

• אהבתי 1

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה @zaf זה בדיוק מה שאני צריך כדי לשפר את המצב :) 

אז במקרה שלי, על מנת להחליף את הראש הסיני בראש תקני אני צריך משהו כזה שמגיע עם הטבעת.

https://www.amazon.com/LUMITECO-inflator-Compressor-Connector-repair-2Pack/dp/B07263PGCW

image.png.e2591dcbc77619278a93834f38ec45bc.png

בנוסף אצטרך להזמין גם את הלוחץ עצמו. 

מצאתי את זה (מגיע כערכה): https://vi.aliexpress.com/item/1005002777120683.html

מה דעתך ?

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן בדיוק אלה הפריטים.

יש לי את הערכה (מאמזון, אותו מחיר אגב) .

הרעיון להחליף רק את הראש - מצויין. 

נראה לי אזמין עבור המדחסים ברכבים של הילדים 😁

קוטר הצינור הסיני יכול להיות קצת מאתגר, תתצטרך לחמם את קצה הצינור על מנת שה barb המדורג יכנס עד הסוף.

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתברג לאן?

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלאמר -ראש לראש בטור?

מעניין

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 16.8.2024 בשעה 17:33, BassDriver כתב:

איך מוכרים דבר כזה לשימוש בשקע מצית?
וגם - ה NOCO שפורסם השבוע צורך 15A. גם זה לא לשימוש של השקע מצית.

עבדתי עם הנוקו 15 כבר בהמון סוגי מכוניות. לאף אחת מהן לא היתה בעיה לתת את החשמל הדרוש משקע המצית. 

הנוקו מנפח מהר מכל המכשירים שניסיתי לפני זה, לא מתחמם ולא מתרגש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...