Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסור לרכב

GKME

פוסטים מומלצים

למי שרוצה רק לחירום יש גם ספריי שמנפח וגם אוטם חורים קטנים לא רע.

אני רכשתי מכשיר בוסטר+אוויר משולב כזה

עלה בזמנו במבצע באליאקספרס 280

חזק כמו קומפרסור חוטי אחר שיש לי מבחינת מהירות כי יש לו סוללה חזקה יחסית.

אני משתמש דיי הרבה פעמים והוא עובד טוב מאוד כבר מעל שנה,אני משתמש לאופניים,קלאבקר,כדורים,אופנוע ולהוסיף אוויר לרכבים מדיי פעם.

כמו שציינו האויב של המשאבות האלה זה שימוש רצוף ארוך,לכן במידה וצריך לנפח הרבה כדאי לעשות הפסקות או לקנות משהו יותר מסיבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

כבר לא צריך לבחור בין חוטי או אלחוטי. יש היום בשוק מדחסים ניידים עם סוללה נטענת וגם חיבור 12V שמאפשר הפעלה גם כאשר הסוללה ריקה.

https://www.amazon.com/dp/B0BN3GCFXJ

71AQtjqptmL._AC_SL1500_.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, eladts כתב:

כבר לא צריך לבחור בין חוטי או אלחוטי. יש היום בשוק מדחסים ניידים עם סוללה נטענת וגם חיבור 12V שמאפשר הפעלה גם כאשר הסוללה ריקה.

https://www.amazon.com/dp/B0BN3GCFXJ

עדיין, אישית לא הייתי קונה אותו. המארז קטן מדי לטעמי בשביל פיזור חום טוב בהינתן הסוללה הגדולה בקיבולת והחום שמייצר מדחס, שלא לדבר על תנאי הישרדות ברכב בשמש הישראלית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בסיני דו ראשי שהיה במבצע בyellow לפני כמה שנים, עם חיבור תנינים למצבר. עדיין עובד יפה. חחיבים כמובן להניע את הרכב בזמן השימוש.

לפני שבוע ראיתי בחנות לכלי עבודה מנפח נייד 18V של Makita ב784 שח. לא בטוח אם כולל סוללה ומטען.

התלהבתי ממש. אם היה של בוש הייתי קונה אותו ללא סוללה, מאחר ויש לי כלים, סוללות ומטען 18V של בוש.

בדקתי באתר של בוש והם עדיין לא מייצרים כזה. אבל יש תקווה שאם למתחרים יש גם להם יהיה.

באמזון לא מצאתי ביקורות על הMakita, אבל יש 2 דגמים של Milwaukee. ה12V כנראה חלש, אבל ה18V חיה רעה לפי הביקורות שם. 

אם היו לי כלים 18V של Milwaukee... 

אולי בעתיד. סדרת הfuel שלהם מדהימה. מי שלא ראה סגירת אום נאבה עם fuel במוסך, חוויה מומלצת.

טוב לראות שגם המותגים הרציניים נכנסים לתחום המדחסים הניידים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, eladts כתב:

בד"כ משאירים מכשירים כאלו בתא המטען, לא עד הדשבורד.

כן, אבל עדיין הטמפ׳ הפנימיות בתא מטען מגיעות ל-45-50 מעלות למשך שעות ארוכות, כמה חודשים רצופים בשנה.
סוללת ליתיום ללא מע׳ קירור אקטיווי לא נועדה לעמוד בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לך שמערכת הקירור האקטיבית בכלי רכב חשמליים נכנסת לפעולה כל פעם שהטמפרטורה של הסוללה היא מעל 50 מעלות? אם זה היה המצב הסוללה הייתה מתרוקנת אחרי שבועיים של חניה בשמש.

יש לי מכשיר כזה שנקנה בינואר 2021 ומאז בילה בתא המטען של הרכב, בקור ובחום. עדיין עובד כמו גדול. גם לא הייתה לי אף פעם בעיה של התחממות יתר, כנראה בגלל שאני מסתמש בו כדי להוסיף אוויר ולא לנפח מאפס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לך שבקרת האיכות על סוללות רנדומליות בשווי 18 סנט עולה בקנה אחד עם זו של קו יצור סוללות באלפי דולרים המיועדות לרכב חשמלי? הבעיה היא לא בתיאוריה אלא בפרקטיקה - אין לדעת איך הסוללות האלה תתנהגנה בתנאי סביבה שמעבר לטמפרטורת החדר, ובינתיים יש להן רזומה עשיר של התנפחות, התחממות, והתלקחות בשלל מכשירים קטנים ובינוניים לשימוש ביתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת קשה לי להבין למה צוללים לעומק כזה כשמדובר על מדחס לשעת חירום, בשביל הפעם ב שמשתמשים בו אז כל מוצר פשוט עם חיבור למצת יעשה את העבודה.

העברתי את הקודם שלי (בן 10 שנקנה ב 50 ש"ח אאל"ט באיזו פנצ'ריה) לאשתי וקניתי לעצמי חדש מעלי בכ 70 ש"ח הכולל ניפוח אוטומטי ללחץ מסוים. הסיבה שהחלפתי היא שקשה לראות מה הלחץ בשעון האנלוגי (ורציתי שלאשתי יהיה מדחס ברכב...). בכל מקרה מדובר על מוצרים זולים ופשוטים ששרדו 20-30 הפעלות בעשר שנים האחרונות (רובן בעזרה לאנשים שנתקעו בלי אוויר) ועבור המחיר המגוחך שלהם הם מהווים קנייה מצויינת.

כמובן, ישנן חסרונות, אכן אסור להפעיל אותם ברצף ליותר מ 10 דקות ועקב הספיקה הנמוכה שלהם בפרק הזמן הזה ניתן למלא (בצמיג כשלי למשל) כ 10 PSI בלבד לפני שנותנים לו לנוח מספר דקות. אך שוב, ברוב המקרים בהם מגלים נפילת לחץ בזמן נסיעה זה מספיק טוב כדי להגיע לתחנת דלק (כדי לנפח כמה PSI יותר מהרגיל) או הבייתה (ולנפח שוב בבוקר) לפני שנוסעים לפנצ'ריה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלטה נבונה, ברצינות. גם אני הייתי מעביר לאישתי מכשיר בדוק ואמין עם 10 "שנות נסיון" ולא מכשיר חדש חסר נסיון שיכול להפתיע  ברגע האמת ולא לתפקד, בדיוק כשזקוקים לו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

אני משתמש בהמון כלים על הסיס סוללה של חברת וורקס. חברה מעולה עם כלים איכותיים מאוד. בין היתר משתמש במדחס של וורקס כי סוללה של הכלים מתאימה לכולם וניתן להעביר אותה מכלי לכלי. אם יש לך צורך להשתמש די הרבה ויש כסף לשלם עבור כלי איכותי אז שווה לבדוק מדחס של וורקס.

https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=11174&utm_source=googleads&utm_campaign=Performance+Max+GNSS+20.4&gad=1&gclid=CjwKCAjwpayjBhAnEiwA-7ena_Gi2GCQ4cE2qW42iF5Z7BfHxEx1SqIzU3V_7sC5RYGiUpCqPnWaQRoCPvsQAvD_BwE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתבו לך כאן אכן לא צריך הרבה התלבטות.

המון מוצרים, חלקם כמובן סינים או מדבקה ויש כמה מותגים כמובן

שהם טובים יותר.

מחיפוש מהיר מצאתי כמה לינקים של אתקים שביצעו השוואות בין מוצרים כאלה

למשל אחד המהירים ביותר בניפוח הוא של מותג מילווקי

https://www.walmart.com/ip/Milwaukee-2848-20-M18-18V-Compact-Tire-Inflator-Bare-Tool/1277338429?irgwc=1&sourceid=imp_xSDRt-XtnxyLUIh0Hl2wPz%3ALUkAS16xySXsD0g0&veh=aff&wmlspartner=imp_3006986&clickid=xSDRt-XtnxyLUIh0Hl2wPz%3ALUkAS16xySXsD0g0&sharedid=&affiliates_ad_id=565706&campaign_id=9383

https://www.caranddriver.com/car-accessories/g42589683/best-portable-tire-inflators-tested/

לדעתי - חבל על הכסף ואין מה לחפש מוצר שיקר יותר מ $50-$60

כיוון שגם מה שתמצא יהיה טוב ויענה על כל מה שתבקש.

https://thesuperfox.com/best-portable-air-compressors-under-100/

כזה למשל יהיה לך מתאים ובתקציב

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 שעות, Haim_gds כתב:

קצת קשה לי להבין למה צוללים לעומק כזה כשמדובר על מדחס לשעת חירום

בארה"ב השימוש במשאבות לחץ אויר בתחנות דלק בד"כ עולה כסף ולכן אותי מדחס נייד משמש באופן שוטף להוסיף לחץ אוויר בצמיגים. זה גם מאפשר לבצע את ההוספה כשהצמיגים קרים כפי שאמורים לעשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, Derish כתב:

טוויסט בעלילה: אשתו מכונאית קומפרסורים תעשייתיים במקצועה, ועבדה עשר שנים בתחזוקתם על אסדות קידוח ובאתרי בניה.

צחוק, צחוק אבל המדחס החדש יותר מסובך להפעלה (הסדר והתהליך של בחירת הלחץ לא ממש אינטואטיבי...) מאשר הישן שכולל מחבר וונטיל ומחבר מצת וזהו.

חוצמזה, היא ממש לא אדם טכני. כשהכרתי את אישתי היא התקשרה אלי פעם ואמרה כי נדלקה לה "המנורה האדומה של אלאדין" בלוח שעונים והאם אפשר להמשיך לנסוע....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...