Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסור לרכב

GKME

פוסטים מומלצים

בזמן האחרון אני חושב על קניית קומפרסור לרכב. לפני כמה שנים היה לי אחד פשוט ששבק חיים עוד לפני הצמיג הראשון, מאז הייתי קצת סקפטי לגביהם. אבל התחיל להציק לי שאין לי אחד, והתחלתי להסתכל על כמה.

מאז הפעם האחרונה שהתעניינתי נוסף חידוש עיקרי שזה נטען עם סוללה, כמו השיאומי הזה ויש גם את זה. ובכלל מה ההבדל בינהם לאלא שמתחברים למצת? ברור שיותר נוח שלא צריך למתוח כבל אבל מה עם אורך החיים של הסוללה? מפחד שברגע האמת ישבוק חיים. ברגילים, ההבדל בין בוכנה אחת לשתיים מהותי? אשמח לתובנות ולהמלצה למוצר שלא יאכזב ברגע האמת. תקציב לא ידוע, ברגע שאראה המלצה על מוצרים אחליט כמה להשקיע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני קניתי קומפרסור נטען שנראה כמוצר איכותי ממש של חברת Baseus מעלי אקספרס ואני מרוצה מאד. עלה לי משהו כמו 240 שקל בערך אבל שווה את המחיר. אני חושב שכל עוד אתה לא משתמש בזה, הסוללה לא ממש יורדת. בכל מקרה, יש אצלי תצוגה כזו של 4 קווים לגבי מצב הסוללה.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את נטען של שיאומי.

מכשיר חמוד שיכול גם לנפח גלגל של רכב, אבל לוקח לו מלא זמן.

אני משתמש בו לאופניים.

באוטו יש לי קומפרסור חד בוכנתי פשוט מאייס.

הרבה יותר חזק מהשיאומי הנטען.

הכבל אמנם דורש התעסקות קטנה,

אבל זה לא מכשיר בשימוש תדיר, אלא לחירום, ככה שלא מפריע לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי את זה לפני כחצי שנה-שנה, עדיין מחזיק סוללה מצוין

מה שכן, לא מנפח הכי מהר(גלגל מלחץ 1.8 ל2.5 לוקח לו כ4 דקות)

https://www.banggood.com/Baseus-150PSI-Digital-Car-Air-Compressor-Wireless-Tyre-Inflator-Motorcycle-Bicyle-Tire-Inflatable-Portable-Electric-Auto-Pump-p-1752536.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, GKME כתב:

ברור שיותר נוח שלא צריך למתוח כבל

למתוח כבל זה הרבה יותר נוח מלגלות שהקומפרסור לא עובד כי שכחת לטעון אותו. כך שלכל אחד יש את החסרונות שלו.

יש לי את המשאבה הנטענת של שיאומי (קשה לי לקרוא לזה קומפרסור, ילד בן שנתיים שמכבה נרות יומולדת מוציא אויר בלחץ גדול יותר), לשימוש ביתי לאופניים, אבל הצלחתי לא מזמן למלא איתה צמיג רכב ריק לגמרי עד ללחץ של כ-30, שהספיק לנסיעה לפנצ'ריה הקרובה, זה רק לקח רבע שבערך, ולא בטוח כמה סוללה נשאר לו אם היה צורך להמשיך.

אין לי נסיון עם אלה שמתחברים למצת, אבל אם אי פעם ארכוש לרכב, זה היה כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אני משתמש בכזה של שכן שלי. פשוט עושה את העבודה.

רוב הזמן הוא בסדר, רק משלים איתו ללחץ הנכון. זה לוקח לו זמן, אבל עזר לי מאוד כשהיה לי פנצ'ר כדי לנפח ולנסוע ישר לפנצ'ריה.

חשבתי לקנות לעצמי אחד נטען, כדי לא להתעסק עם הכבל, אבל לא רוצה להתאכזב ברגע האמת.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהנחה והשימוש המיועד הוא למכוניות בלבד, אין שום יתרון ממשי לקומפרסור נטען שיצדיק את ההפרש במחיר. מכשיר סיני פשוט שניזון מהמצית ועולה 30-60 שקלים יעשה את העבודה טוב יותר ויהיה אמין יותר לאורך זמן. אני משתמש בכזה כבר מעל חמש שנים, וכשצריך מנפח איתו בלי בעיה גם את גלגלי האופנוע שלי.

אם יש בתכנון שימוש תדיר יותר ממספר פעמים בשנה, על אופניים או מזרני אוויר או צרכנים אחרים שלא נוח להצמיד לאוטו, אז אולי הייתי שוקל את הדגמים עם הסוללה - אבל בודק כמה עולה סוללה חדשה כזאת בעליאקספרס ועד כמה קשה יהיה להחליפה בבוא היום.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחשוב על הרגע בו אתה נתקע באמצע שומקום, בחושך, מסביבך זאבים רעבים, ואתה עכשיו צריך לנפח את הגלגל עם הצעצועים שקנית מאיזו חנות בסין. 

כמה היית מוכן לשלם על קומפרסור טוב באותו הרגע?

אז הרגע הזה הוא עכשיו וזה מה שיקבע עם איזה ציוד תהיה ברגע שבאמת תצטרך.

תקנה משהו טוב, עם חיבור למצבר של הרכב, לא דרך שקע מצת.

שתי דוגמאות:

הראשון - אובר קיל למה שאתה צריך. אני משתמש בכזה ברכב השטח כשאני מוריד אוויר ומעלה חזרה.

השני - לא זול, אבל נראה ששווה את המחיר לאותו רגע אמת. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

השני - לא זול, אבל נראה ששווה את המחיר לאותו רגע אמת. 

מצטרף להמלצה על מדחס של רוהר.

יש לי אותו בתא מטען קבוע ויצא להשתמש בו כמה פעמים, מנפח מהר ונראה אמין יותר מצעצועי הפלסטיק הזולים.

אני רכשתי בחנות אחרת באותו סדר גודל של מחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

שתי דוגמאות:

אני פשוט מחבר את הקומפרסורים האלה לפלוס ומינוס של המצבר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, GKME כתב:

בזמן האחרון אני חושב על קניית קומפרסור לרכב

בכל אופן, מה שלא תקנה, אין מה לחשוב יותר מדי, חבל על הדקות והקלוריות המבוזבזות על החשיבה. הדברים האלה כל כך זולים שקומפרסור בימינו צריך להיות חובה, יחד עם בוסטר.

אני אישית חושב שהצעצועים הסיניים שמתחברים לשקע מצת הם די והותר לנהג הממוצע שלא יורד לשטח. בשלושים דולר אתה קונה קומפרסור עם מד לחץ דיגיטלי שמכוונים בו את הלחץ והוא יודע להפסיק לבד. למעשה, זה כל כך זול שהייתי קונה מייד שניים - כדי שיהיה ספייר זמין מייד כשאחד מתקלקל. מי שבונה על שימוש יותר תדיר, לא רק בחירום אלא בשגרה, למשל כדי לנפח בחניה במקום לנסוע לתחנת דלק, אולי כן כדאי לו לקנות משהו קצת יותר רציני, כמו בקישור של דיסקו.

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.4.2023 בשעה 03:42, discoTD5 כתב:

תחשוב על הרגע בו אתה נתקע באמצע שומקום, בחושך, מסביבך זאבים רעבים, ואתה עכשיו צריך לנפח את הגלגל עם הצעצועים שקנית מאיזו חנות בסין. 

אתה מודע לכך ששני המוצרים שלך עונים לאותו תיאור, כן? רוהר זה מותג מדבקה ישראלי עד כמה שידוע לי (ממשיך דרכם של proFxene ועוד כמה), וטימקס אינדסטריאל זה פשוט מפעל בהאנגז'ו שמייצא לכל העולם תחת מספר מותגים. אז איפה בדיוק הערובה לאיכות פה, ומה הסימוכין לקביעה הנחרצת שלך שמדובר במוצר 'טוב' יותר מהצ'ייניזיום המצוי שמוכרים בהום סנטר?

אני לא שואל לשם פרובוקציה, אלא כדי להבין באמת על סמך מה אתה קובע את זה. למשל, אולי יש לך עשרה חברים בפורום ג'יפולוג שהיה להם נסיון חיובי עם המוצר הזה ועוד שמונה שהמוצר הזול יותר התפרק להם בידיים? כי אם זה רק אתה שמשתמש בו, אז הנה - לי יש קומפרסור בשלושים שקל שאני מאד מרוצה ממנו ומעולם לא התקלקל. מידע אנקדוטלי שלא מעיד על כלום.

מסקר שוק שעשיתי בזמנו על מוצר דומה (גנרטור מושתק) הבנתי שעקב בשלות הטכנולוגיה ונפח המכירות הנמוך כמעט ואין היום מותגים אמיתיים בתחום לצרכן הפרטי, אלא רק קומץ יצרנים סינים שמוכרים לכל העולם את אותם מוצרים תחת איזו מדבקה שבא לך. אז בגנרטורים עדיין יש את ימאהה והונדה שעולים פי שניים ושלושה, אבל בקומפרסורים למיטב זכרוני אין שום דרך לדעת מה אתה קונה רק על סמך המוצא או המחיר שלו. ובמצבים כאלה אנשים קונים את הכי זול, במיוחד כשאינם מייעדים זאת לשימוש תדיר. באופן אירוני, יוצא ששיואמי ויצרני 'פרמיום' סיניים הם המותגים היחידים שעדיין בכבוד שלהם להתעסק בכסף הקטן הזה ולשווק את מוצריהם עם הבטחה כלשהי לאיכות ועם שירות לקוחות יעודי.

אם מתקלקל לך הרוהר או הטימקס, אני מניח שבחנות יחליפו לך אותו, אבל זה מעיד בעיקר על החנות. יש אפשרות לקנות בשבילם חלקים ברשת? יש שרטוטים? פורומים של משתמשים שחולקים מידע טכני? משהו כזה שיצרנים אמיתיים בד"כ משקיעים בו... בתחום הגנרטורים זה כמעט ולא קיים, לכן אני סקרן מה מלבד המחיר מבדיל את הקומפרסורים ה'טובים' האלה מה'צעצועים' האחרים שהשוק הישראלי ועליאקספרס מציעים כיום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לחשוב לרגע שאנחנו חיים באיזה פיזדיולוך שאנחנו צריכים להצטייד בקומפרסור+בוסטר ועל דרך איזה ארגז כלים עם פטיש אוויר לפתיחה קלה של ברגי הגלגל+סורק תקלות אוניברסלי.

* לדאוג שגלגל הספייר מנופח ללחץ הנכון.

* כבלים.

* אולר ויקטורינוקס.

כול זה מספיק לי בכדי לשרוד.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.4.2023 בשעה 20:30, Derish כתב:

ומה הסימוכין לקביעה הנחרצת שלך שמדובר במוצר 'טוב' יותר מהצ'ייניזיום המצוי שמוכרים בהום סנטר?

קוראים לזה נסיון. 

תקבל את זה או לא, לא ממש מעניין אותי. 

עניתי את דעתי לפות"ש, כפי שאני הייתי עושה לעצמי. 

בעצם כמו שעשיתי לעצמי. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...