Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי רכב סיטרואן מנוע דיזל, הוא היה בולע דלק בצורה מטורפת, כל שבוע הייתי שם בין 400 ל 450 שקל שזה לא הגיוני.

קראתי מאמר של אחד האנשים המובילים בתחום התקני חיסכון בדלק ובעקבות המאמר קניתי והתקנתי מערכת ייחודית, פשוטה אבל חכמה מאוד.  מערכת מנצלת את העובדה שהאוויר מהטורבו לא זורם למנוע בצורה הומוגנית אלא בצורה רבדית, בתהליך השריפה המנוע נדרש להתמודד עם הרבדים וזה כמובן לא מאפשר לו לעבוד יעיל, הוא לוקח עד 30% יותר דלק. המערכת באמצעות יוניזציה של האוויר בצינור יציאה מהאינטרקולר ופריקת חשמל סטטי ממנו מסדרת את הרבדים, האוויר מגיע למנוע בצורה הומוגנית וחלקה. 

לאחר התקנת המערכת הרגשתי שיפור מידי, במקום 450 שקל לשבוע הייתי שם גג 350 שקל כבר בהתחלה ואחרי שהמערכת למדה את סגנון הנהיגה שלי ירדתי לאיזור 300 שקל בשבוע.

אבל לאחרונה שוב מרגיש עליה בצריכת הדלק לאיזור 380-400 שקל בשבוע. 

בדקתי רציפות, בדקתי את כל החיבורים למערכת, בדקתי קיום 12 וולט, הפיוזים תקינים והכל נראה בסדר, לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. אולי מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון? 

תודה.

1.thumb.jpg.e03d727cb23a1955d52c89ba686d4499.jpg

2.thumb.jpg.a362fd59f47207e56aa6adbada93ab7e.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
  • מעניין 1

פורסם

אפשר קישור למערכת הזאת?

אני חייב להודות שזה נשמע לי די שטות, היצרנים מחפשים היום לעשות את הרכבים עם הכי פחות פליטות ויותר חסכונים ואיזה בחור מצא שיפור של 30% בפשטות שאלפי המהנדסים של החברות הגדולות לא מצאו?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 7 שעות, Buki כתב:

ערב טוב,

יש לי רכב סיטרואן מנוע דיזל, הוא היה בולע דלק בצורה מטורפת, כל שבוע הייתי שם בין 400 ל 450 שקל שזה לא הגיוני.

קראתי מאמר של אחד האנשים המובילים בתחום התקני חיסכון בדלק ובעקבות המאמר קניתי והתקנתי מערכת ייחודית, פשוטה אבל חכמה מאוד. המערת מנצלת את העובדה שהאוויר מהטורבו לא זורם למנוע בצורה הומגנית אלא בצורה רבדית, בתהליך השריפה המנוע נדרש להתמודד עם הרבדים וזה כמובן לא מאפשר לו לעבוד יעיל, הוא לוקח עד 30% יותר דלק. המערכת באמצעות יוניזציה של האוויר בצינור יציאה מהאינטרקולר ופריקת חשמל סטטי ממנו מסדרת את הרבדים, האוויר מגיע למנוע בצורה הומגנית וחלקה. 

לאחר התקנת המערכת הרגשתי שיפור מידי, במקום 450 שקל לשבוע הייתי שם גג 350 שקל כבר בהתחלה ואחרי שהמערכת למדה את סגנון הנהיגה שלי ירדתי לאיזור 300 שקל בשבוע.

אבל לאחרונה שוב מרגיש עליה בצריכת הדלק לאיזור 380-400 שקל בשבוע. 

בדקתי רציפות, בדקתי יאת כל החיבורים למערכת, בדקתי קיום 12 וולט, הפיוזים תקינים והכל נראה בסדר, לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. אולי מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון? 

תודה.

1.thumb.jpg.e03d727cb23a1955d52c89ba686d4499.jpg

2.thumb.jpg.a362fd59f47207e56aa6adbada93ab7e.jpg

לדעתי התקלה באלטרנטור.. מהחום הותכו חיבורי החוטים ה + ו ה (-) .. והאלטרנטור מספק עכשיו למערכת רק  (-) במקום + .
ולכן המערכת מבצעת היפוך תוצאה, רוויזיה של היונים, והופכת אותם  לגרעיני אלקטרונים.
והגרעינים של האלקטרון כידוע יותר גדולים, ולכן הם מתקשים לעבור במערכת.. ופחות אוויר נכנס - ולכן עולה השימוש
בנוזל הדלק.

אייל.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 5

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כואב לראות התקנה חאפרית שכזו, על מה אנשים משלמים פה כסף?? 

החוטים צריכים להיות מלופפים סביב צינור האויר כך שכל האויר שזורם שם יעבור יינון. אצלך החוטים נוגעים בצינור רק בנקודה אחד, זה לא מספיק. כשהמערכת הייתה חדשה היא הצליחה להתמודד איכשהו עם זה, עכשיו היא נשחקה קצת אז זה כבר לא מספיק. גש למתקין מוסמך, ומומלץ, ומבושם, שיסדר לך שם את הברדעק הזה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 4

יום טוב גם לך

פורסם

תבדוק אם מספר סידורי של המערכת נגמר בספרות 01-04

לזכרוני יש סידרה שלמה שיצאה דפוקה מהמפעל אולי יש לך עדיין אחריות

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מי שמכר לך את המערכת הוא נוכל. 

תהליך הינון של האוויר ברבדים השונים מתרחש נשמר לאורך זמן רק שהכבלים באורכי גל הקצרים יותר. אצלך הם בצבא אדום והם אורכי גל ארוכים מאוד. היו צריכים למכור לך מערכת עם כבלים כחולים -סגולים. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

וואללה.   

נראה שקיבלת עצה נכונה קודם, לא שמתי לב.

אם התקלה לא נפתרה כדאי לפנות למוסך המרכזי,  שם יערבבו לך

את הכבלים כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי רוןS
  • מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

רואים בבירור שהחוט הימני התחתון התנתק. 

תחפש לאן הוא נפל ותחבר מחדש.

מאמין שיסתדר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

וואלה צודק אחי חסרה פאזה אחת מתוך 3 להתקן לא שמתי לב ממקודם שבדקתי חח

אני יחבר ויעדכן מאמין שיסתדר

חשבתי כבר יש בעיה בטיימינג או משו

• אהבתי 2
  • מצחיק 3
  • מעניין 1

פורסם
לפני 58 דקות, Buki כתב:

חשבתי כבר יש בעיה בטיימינג

הייתי בודק את הטיימינג בכל זאת, חוטים לא משתחררים סתם כך, כניראה יש רעידות מוגברות במנוע

יום טוב גם לך

פורסם

ברכב צרפתי מקדם היעילות הממוצע בטווח ארוך של מערכות כאלו הוא האינטגרל לפי משך העבודה של המנוע בחזקה של מינוס 0.5, תחשב לפי הדף שקיבלת בערכה. זה כבר יסתדר כי כמו שראית התוצאה הרגעית משתנה וזה כדי לנרמל את הערך המצטבר.

תעשה אותו דבר בטויוטה פרו אייס city, יהיו תוצאות אחרות לגמרי!

• מצחיק 3
פורסם

לדעתי הדבר נובע מחילופי עונות ועכשיו בגלל שיום אחד קר ויום אחר חם, המערכת משתגעת ומשנה את ערכי היינון שלמדה, עד שתלמד מחדש יקח זמן, זה בדרך כלל קורה בתחילת חודש אפריל.

בכל מקרה אם עד תחילת השבוע זה לא מסתדר הייתי מנסה את הפרוצדורה הידועה: לנתק את המצבר, להוציא אותו מהרכב, לפתוח ולסגור סוויץ 12 פעמים תוך 25 שניות, לחבר חזרה את המצבר, ולחכות לצפצוף ארוך שיגיד שהכל התאפס.

בהצלחה אח בכיר.

• מצחיק 4
פורסם

עלתה פה נקודה נכונה, בהוראות ההתקנה של הערכה כתוב שצריך להסיר כל מגביל/מגביר חיכוך שמעלה את צריכת הדלק. 

ז"א וודא שהסרת פילטר אוויר ודלק. 

אגב, אצלי הסרתי גם פילטר שמן ומזגן והגעתי לחיסכון של 45%! 

• מצחיק 4
  • מעניין 1

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...