Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי כרגע סיוויק 1.5T שהלך לי מדחס מזגן ברכב ותיקנתי באחריות ואני חושש שזה יחזור שוב עקב הנדסה דפוקה של האוטו הזה.

אני קניתי את הרכב כי הבנתי שהונדה טויוטה ומזדה הם הכי אמינים ומסתבר שהונדה בשנים האחרונות לא וואו.

עכשיו אני מעוניין בטרייד אין ולא יודע איזה אוטו לקנות הטויוטה עם בטריות מה שמבחינתי לא נחשב כאמין כי הן יצטרכו עוד כמה שנים החלפה בהרבה כסף.

אני רוצה להחזיק את הרכב כמה שיותר שנים בלי בלאגן של היברדי... המזדה 3 גם מאוד מיושנת וצפופה עם מנוע וגיר בני מעל עשר שנים + שדה ראייה גרוע בשמשה הקדמית ומראות קטנות.

אם היה את הטויוטה עם סוללה שתעבוד לנצח או גרסת בנזין נורמלית ולא 3 צילינדר כנראה שהייתי קונה.

יש המלצות אחרות בקהל?

פורסם

איזה בעיה אתה צופה שתהייה ברכב היברידי?

לכל הרכבים ההיברידיים הנמכרים בארץ
ניתנת אחריות ארוכת טווח למצברים.

כמו כן קיימות ליבואנים תכנית הארכת אחריות
למצברי הרכב ההיברידי עד 12 שנים
מותנה בבדיקה ובתשלום שנתי.

פורסם
Just now, eyalkar כתב:

איזה בעיה אתה צופה שתהייה ברכב היברידי?

לכל הרכבים ההיברידיים הנמכרים בארץ
ניתנת אחריות ארוכת טווח למצברים.

כמו כן קיימות ליבואנים תכנית הארכת אחריות
למצברי הרכב ההיברידי עד 12 שנים
מותנה בבדיקה ובתשלום שנתי.

הם יודעים למה האחרית עד 12 שנים... בשנה ה13 תלך הסוללה

• לא הבנתי... 2
פורסם
לפני 6 דקות, eyalkar כתב:

באם היה לך אומץ לרכוש את הרכב הנוכחי שברשותך,
אני לא מבין ממה החשש שלך לרכוש רכב היברידי חדש.

אני מתכנן להחזיק את הרכב לפחות 10 שנים, ולא הייתי רוצה להתעסק עם החלפת בטריה ואחזקה גבוהה יותר.

פורסם

הרכבים היום יותר מתוחכמים ומחליפים רכיבים באופן יותר מהיר אז יש יותר בעיות.

מאזדה עם מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי באמת יהיה כנראה הכי אמין בממוצע לאחזקה של מעל עשור.

רוצה חדיש ומתוחכם? על תצפה לאמינות הזאת.

זה באמת מבאס שאין כמעט דגמים אפילו של מכוניות עממיות שנמכרים עם מנוע וגיר פשוט.

חוץ מהמאזדות בסביבת המחיר הזה יצא לי לראות את הסוזוקי וויטרה בשנים לפני הטורבו. יש גם יונדאי סטוניק 1.4 בגרסת 1.4(עייפה במיוחד).

אני רכשתי לאחרונה יונדאי וניו והתבאסתי שהביאו את גרסת הCVT בלבד,באוסטרליה והודו היא נמכרת עם הגיר הפלנטרי הוותיק והמוכח מתכון הרבה יותר בטוח לאחזקה של הרבה שנים.

פורסם

אם תחליף את הרכב כל 3-5 שנים תעשה עסקה משתלמת, הרכב יישאר תקין ובאחריות, ותקבל כסף כדי לשדרג לרכב הבא

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הדרישות שלך מעט מבלבלות,לדוגמה אתה מתבאס שהגיר והמנוע במאזדה 3 בני 10 לערך,אבל מצד שני אתה מחפש רכב פשוט מאוד טכנולוגית.

כיום כבר לא תראה כמעט גירים פלנטריים ומנועים אטמוספריים שמפותחים,ובכנות אם אתה מחפש רכב אמין מאוד למעל עשור,עדיף לך לקנות רכב עם מנוע וגיר שכבר הוכיחו את עצמם.

היצרנים היחידים שנשארו לך הם מאזדה וסוזוקי עם מנועים וגירים פשוטים ומוכחים.

לחילופין אתה יכול לשנות טקטיקה ולהחליט שלא תחזיק רכב לכל כך הרבה זמן ופשוט תשדרג כל כמה שנים,ואז אפילו לאדם השמרן רכבים היברידיים לא מהווים פשרה בתחום האמינות.

פורסם
לפני 5 שעות, Michazzz כתב:

אם תחליף את הרכב כל 3-5 שנים תעשה עסקה משתלמת, הרכב יישאר תקין ובאחריות, ותקבל כסף כדי לשדרג לרכב הבא

יכול להיות אבל אני מפסיד פה איזה 50-40 אלף שקל והעדפתי לקנות רכב פעם אחת ולהישאר איתו עד שהוא מת

לפני 4 שעות, אריה שאג כתב:

עלות בטריה היברידית היא כ 9400 לפני מעמ

אחרי שנים של שימוש וחסכון בדלק  לשנים שאתה מתכנן אתה תחסוך יותר מזה לא?

יש משהו במה שאתה אומר

לפני 4 שעות, somebodymazpeu כתב:

הדרישות שלך מעט מבלבלות,לדוגמה אתה מתבאס שהגיר והמנוע במאזדה 3 בני 10 לערך,אבל מצד שני אתה מחפש רכב פשוט מאוד טכנולוגית.

כיום כבר לא תראה כמעט גירים פלנטריים ומנועים אטמוספריים שמפותחים,ובכנות אם אתה מחפש רכב אמין מאוד למעל עשור,עדיף לך לקנות רכב עם מנוע וגיר שכבר הוכיחו את עצמם.

היצרנים היחידים שנשארו לך הם מאזדה וסוזוקי עם מנועים וגירים פשוטים ומוכחים.

לחילופין אתה יכול לשנות טקטיקה ולהחליט שלא תחזיק רכב לכל כך הרבה זמן ופשוט תשדרג כל כמה שנים,ואז אפילו לאדם השמרן רכבים היברידיים לא מהווים פשרה בתחום האמינות.

שוב יכול להיות אבל אני מפסיד פה איזה 50-40 אלף שקל והעדפתי לקנות רכב פעם אחת ולהישאר איתו עד שהוא מת

פורסם
לפני 5 דקות, Moshe c כתב:

תשקול מאזדה 6, פותר את רוב מה שמפריע לך ב 3

כן ועולה כחדש 80 אלף יותר ממנו

פורסם

היום הרוב כבר לא קונים רכב חדש ומחזיקים עד שהוא מת. יש תקלות אלקטרוניקה, תקלות חשמל, בלאי - לא שווה לעשות את זה. תחליף כל כמה שנים, תוסיף את ההפרש ותחזיק עוד כמה שנים. רכב מסוג טויוטה הוא הכי אמין לדעתי. יש מספיק היברידים כדי לדעת שזה רכב אמין. אם תטפל בזמן לא צפויות הפתעות, הרכב גם שומר על ערכו בצורה מרשימה מאוד. פתח מחירון ותראה בעצמך. בהצלחה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 11 דקות, Michazzz כתב:

היום הרוב כבר לא קונים רכב חדש ומחזיקים עד שהוא מת. יש תקלות אלקטרוניקה, תקלות חשמל, בלאי - לא שווה לעשות את זה. תחליף כל כמה שנים, תוסיף את ההפרש ותחזיק עוד כמה שנים. רכב מסוג טויוטה הוא הכי אמין לדעתי. יש מספיק היברידים כדי לדעת שזה רכב אמין. אם תטפל בזמן לא צפויות הפתעות, הרכב גם שומר על ערכו בצורה מרשימה מאוד. פתח מחירון ותראה בעצמך. בהצלחה

אולי שווה בעצם למכור את הרכב ולקנות במקומו איזה מאזדה 3 2004-5 ב10 אלף ולנסוע עד שמת?

• תוכן חדש...