Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלת בזה שחששת מאמינות ולכן קנית חדש. עכשיו אתה רוצה לקנות רכב ישן ולנסוע עד שימות? מי נוסע ברכב, כמה ק"מ בשנה ומה התקציב שלך - יעזור לכוון אותך יותר, או שכבר החלטת?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הנה רעיון - אל תחליף רכב.

בתאריך 5.3.2023 בשעה 22:25, Alloytoy כתב:

אולי שווה בעצם למכור את הרכב ולקנות במקומו איזה מאזדה 3 2004-5 ב10 אלף ולנסוע עד שמת?

לא שווה, אלא אם אתה נוסע מהבית למכולת פעם באף פעם.

הרכב יציק לך עם תקלות הרבה יותר ממה שנראה לי. זה מאודה והכל, אבל זה רכב שעדיין כמעט 20 שנה על הכביש.

וגם אם הרכב יהיה שמור ומטופל, אתה עדיין תצטרך לעשות לו יישור קו בכמה אלפי שקלים.

החליפו לך מדחס מזגן - אז החליפו, shit happens, לפחות שמו מדחס מקורי בחברה.

אם הרכב לא ימשיך לעשות בעיות, תישאר איתו. אם ימשיך - תחשב מסלול מחדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מרגיש שאתה קצת חרד סתם.

החליפו מדחס? קורה...

אם תקנה אוטו ישן ץחליף יותר דברים.

אצלנו במשפחה היה ראפיד שעם פחות מ5000 קילומטר הלכה המשאבת דלק.

זה היה שנת 2013, שאז כולם היו בפחדים מהגירים של סקודה.

כל התגובות היו איך קניתם סקודה זה מתקלקל עוד בחברה.

שורה תחתונה החליפו משאבת דלק באחריות, האוטו נסע עד 150,000 ק"מ כשנמכר ללא תקלה אחץ מלבד טיפולים שוטפים.

אז התקלקל לך המדחס, תחליף תמשיך הלאה לא קרה כלום

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 7 שעות, vadim6385 כתב:

הנה רעיון - אל תחליף רכב.

לא שווה, אלא אם אתה נוסע מהבית למכולת פעם באף פעם.

הרכב יציק לך עם תקלות הרבה יותר ממה שנראה לי. זה מאודה והכל, אבל זה רכב שעדיין כמעט 20 שנה על הכביש.

וגם אם הרכב יהיה שמור ומטופל, אתה עדיין תצטרך לעשות לו יישור קו בכמה אלפי שקלים.

החליפו לך מדחס מזגן - אז החליפו, shit happens, לפחות שמו מדחס מקורי בחברה.

אם הרכב לא ימשיך לעשות בעיות, תישאר איתו. אם ימשיך - תחשב מסלול מחדש.

ומה לגבי ירידת הערך שאני משלם והביטוח המקיף והאגרה היקרים?

אבל ראינו כמה מדחס מקורי שיצא מהמפעל החזיק לי ....

לפני 39 דקות, OranKimhi כתב:

מרגיש שאתה קצת חרד סתם.

החליפו מדחס? קורה...

אם תקנה אוטו ישן ץחליף יותר דברים.

אצלנו במשפחה היה ראפיד שעם פחות מ5000 קילומטר הלכה המשאבת דלק.

זה היה שנת 2013, שאז כולם היו בפחדים מהגירים של סקודה.

כל התגובות היו איך קניתם סקודה זה מתקלקל עוד בחברה.

שורה תחתונה החליפו משאבת דלק באחריות, האוטו נסע עד 150,000 ק"מ כשנמכר ללא תקלה אחץ מלבד טיפולים שוטפים.

אז התקלקל לך המדחס, תחליף תמשיך הלאה לא קרה כלום

הרגעת אותי

פורסם

לאיביזה 2011 שאני מחזיק החליפו משאבת מים אחרי 15 אלף ק"מ מאז שום דבר חוץ מטיפולים כנדרש.

לכל רכב יש פאק שיכול לקרות זה לא מעיד על אמינות של הרכב וכפי שנאמר מקודם תשאר עם הרכב כל עוד אתה מרוצה ממנו והוא לא ממשיך לעשות בעיות.

פורסם
בתאריך 8.3.2023 בשעה 19:19, Alloytoy כתב:

ומה לגבי ירידת הערך שאני משלם והביטוח המקיף והאגרה היקרים?

ירידת ערך - אתה בעצמך אומר שאתה מתכוון להחזיק את הרכב 10 שנים, אז זה לא אמור לשנות לך

ביטוח מקיף תצטרך גם ברכב אחר, אלא אם יהיה ישן וממש זול

אגרה זאת פונקציה של עד כמה הרכב חדש. בכל מקרה, מבטיח לך שתקלות ברכב ישן יעלו לך הרבה יותר.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 31 דקות, vadim6385 כתב:

ירידת ערך - אתה בעצמך אומר שאתה מתכוון להחזיק את הרכב 10 שנים, אז זה לא אמור לשנות לך

ביטוח מקיף תצטרך גם ברכב אחר, אלא אם יהיה ישן וממש זול

אגרה זאת פונקציה של עד כמה הרכב חדש. בכל מקרה, מבטיח לך שתקלות ברכב ישן יעלו לך הרבה יותר.

גם אם אני מחזיק 10 שנים איך זה לא אמור לשנות לי?

אני קניתי את הרכב ב140 אלף שקל והוא יהיה שווה במקרה הטוב 30 אלף....

תקלות יעלו לי כסף אבל לא אגיע לסכום של ירידת ערך של כ12-13K לשנה.

• תוכן חדש...