Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מסעדות שמתבכיינות על ביקורות ברשת, כאילו נפל העולם (המחבוא של אדי וניב גלבוע)


DareDevil
שימו לב! השרשור הזה בן 539 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ראיתי עכשיו את הביקורת המקורית. לא חושב שזה יותר קוטל ממה ששגיא כהן מפרסם, וכנראה גם לא ממבקרים אחרים. בשורה התחתונה הוא גם נתן 5 מתוך 10 למסעדה, שמסתבר שזה סבבה אצלו, כי אחכ ראיתי סרטון שלו על מה שהוא הגדיר כ"מסעדה הגרועה בישראל", לה הוא נתן 1.

 

לגבי העניין עם אוכל מסורתי או "כמו פעם" או וואטאבר - כמובן שבכל מקום בעולם יש המון מסעדות שמגישות אוכל מסורתי, אבל יש גם מסעדות שמגישות אוכל מסורתי אבל באינטרפרטציה קצת יותר עדכנית. העניין הוא שפה, לפחות ככה אני מבין את הביקורת, לא מדובר במשהו "מסורתי", אלא סתם משהו מעפן שהיה מקובל פעם כי לא הכרנו דברים אחרים. 

  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אילת היא לא בדיוק מוקד עליה לרגל קולינרי מלכתחילה... הגיוני שהקדמה עוד לא לגמרי הגיעה לשם, כיאה לפריפריה הקיצונית שהיא. מצד שני, גם אם תשלח מבקר מסעדות לשאנז אליזה או לרמבלאס רוב המסעדות שהוא ימצא שם זה מלכודות תיירים עם אוכל באיכות נמוכה ותפריטים עם תמונות, אז לצפות מאילת לאיזה עילוי בתחום זה נאיבי.

 

ובגלל זה אני לא חושב שמדובר בצירוף מקרים, אלא במהלך שיווקי מתואם היטב. הנאיבים היחידים בסיפור הזה לדעתי הם הצופים והקוראים שהתחילו להתעניין במוסד שכוח האל הזה בעקבות הפרשה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקטע של שריפת המקום מצוינת בתפריט עצמו אז אני לא מבין מה הבעיה. כנראה שהשינויים שהם ביצעו היה לשנות את התפריט שיהיה בלי הערה על שריפת המקום.

 

יש לי תאוריה - עכשיו יש טרנד של אנשים לרשום ביקורות חיוביות על העסק המדובר. 

אני מעריך בהערכת חסר כי הסרטון והדיבור על המסעדה חצו את המיליון איש בערך לכל הפחות 750 אלף איש.

זה הצפיות שהצלחתי למצוא בחיפוש של חמש דקות

ציטוט

 

500K צפיות בדף הצינור בפייסבוק

80K צפיות בעמוד הפייסבוק של אשלי 

170K צפיות בעמוד הפייסבוק של סטטוסים מצייצים

 

 

למסעדה כיום יש כ- 2300 ביקורות בגוגל וציון של 4.3 כוכבים מתוך 5. אם אני לא טועה מדובר בעליה של 0.2 כוכבים. כנראה שגוגל זיהתה טרנד ולא כל כך מתחשבת בכל הביקורות 5 כוכבים שנתנו למסעדה. אבל כן לאלו שיש תוכן מסוים בביקורת לראיה, עליה של 0.2 כוכבים.

 

מתוך ה-750K צפיות, בהערכה יגיעו לאילת בזמן הקרוב 50K, מתוכם חלק מהם אלו שנתנו ביקורת חיובית למסעדה.

לצורך העניין לא כל ה50K אנשים שהגיעו לאילת באמת התכוונו בכלל להגיע למסעדה ונשארו לאה-גה-דו-דו במלון.

5K איש, אשכרה מימשו את החלטה ובאו לתמוך במסעדה שנקלעה לביקורת גרועה.

מאחר וטבע האנושי לא משתנה מהר כל כך, מה הסיכויים שהרעות החולות שהיו לפני חודשיים שלושה ישארו גם כש-5K יגיעו למסעדה עצמה.

חלק יצאו מרוצים וחלק לא ממש וחלק בכלל לא יאכלו במסעדה כי זה נראה שיש טרנד מסוים במסעדה לא לעמוד בשמירת מקומות שהם מציעים.

אלה שלא יצאו מרוצים ואלו שבכלל לא אכלו במסעדה - אלו יכולים בעצם "לשרוף" את המסעדה כי אז מה שיקרה בביקורת יוכיח את מה שניב אמר בסרטון.

"באנו בגלל הסרטון של אשלי והביקורת הגרועה של ניב גלבוע ומסתבר שניב צדק" וזה במילים עדינות.

 

הביקורת על הביקורת היא בהחלט חרב פיפיות. מה שיצא יצא. עכשיו בתקווה שעוד ישארו בחיים וילמדו להשתפר באמת.

 

ה1.5M (וזה אם כל 5K איש באמת יגיעו ויכנסו לאכול במסעדה) אולי שווים עבורם משהו אבל השם הטוב כנראה יכתם..

 

 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

 

לגבי העניין עם אוכל מסורתי או "כמו פעם" או וואטאבר - כמובן שבכל מקום בעולם יש המון מסעדות שמגישות אוכל מסורתי, אבל יש גם מסעדות שמגישות אוכל מסורתי אבל באינטרפרטציה קצת יותר עדכנית. העניין הוא שפה, לפחות ככה אני מבין את הביקורת, לא מדובר במשהו "מסורתי", אלא סתם משהו מעפן שהיה מקובל פעם כי לא הכרנו דברים אחרים. 

 

זה לא עניין של מסורתי

אם הוא היה הולך למסעדה בבני ברק שמגישה צולנט הוא לא היה אומר שהם מיושנים, כי זה מסורתי

 

הקטע שהפטריות שהגישו שם זה לא קלסיקה ולא מסורת ולא כלום, זה פשוט מיושן וכבר לא עובר בגרון

בדיוק כמו שכבר לא מגישים באולמות אירועים בורקס ברוטב פטריות או דג סול מקומח. לפני 20 שנה זה מה שהיו מגישים בכל אירוע. דיי ,עבר נגמר לא רלוונטי היום. בדיוק כמו פסטלים. בברית שלי הגישו פסטלים.

זה בדיוק מה שהוא אמר על הפטריות והפילה

 

לגבי הסביצה המנה פשוט לא נכונה והרוטב לא קשור. לגיטימי לגמרי

 

לפני שעה, DareDevil כתב:

כי זה נראה שיש טרנד מסוים במסעדה לא לעמוד בשמירת מקומות שהם מציעים.

 

איפה קראת על זה?

זה דומה למה שהיה לי

אני לא זוכר אם לא שמרו בכלל או שלא שמרו את השולחן שהבטיחו לי

רק זוכר ש"עשו לי טובה" שהחליפו לי שולחן

פשוט חובבנות. המינימום שמלצר \ מארחת ובטח מנהל צריכים לדעת זה להסתכל מי הלקוח שעומד מולם ולדעת מי הולך לבזבז להם את הזמן ומי הולך להכניס כסף

לפני שעתיים, Derish כתב:

טוב, אילת היא לא בדיוק מוקד עליה לרגל קולינרי מלכתחילה.

 

זה לא שאילת היא לא מוקד קולינרי.

יש שם מסעדות כמו פסטורי, לה קוצינה ועוד כמה

 

במקביל יש מסעדות אחרות שהמליצו לי עליהן בעבר ופשוט הרגשתי שזרקתי כסף לפח. מסעדות שמתיימרות להיות מסעדות בשר ופשוט איכזבו בטירוף

זה לא שבנהריה או בב"ש או בגבעתיים יש מסעדות שף כאלה גדולות וטובות.

הרוב נמצא בת"א ובערים אחרות צצה מדי פעם איזה מסעדה אחת בכל העיר שבאמת שווה שיסעו בשבילו. אין הרבה ערים כאלה חוץ מת"א

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Transporter כתב:

בורקס ברוטב פטריות

חבל, זה היה טעים 😂

 

 

לפני 4 שעות, Transporter כתב:

לגבי הסביצה המנה פשוט לא נכונה והרוטב לא קשור. לגיטימי לגמרי

 

מעולם לא אכלתי סביצ׳ה, לא אוהב דגים, אבל אני תוהה לגבי זה: כשאסף גרניט (לסוגיו) עושים חיבורים לא שגרתיים באוכל זה מתוייג כ״הרפתקני״, ״נועז״, או ״חדשני״, האם זה שלדעת המבקר הנכבד סביצ׳ה עם פסטו זה לא טעים אומר שדעתו קובעת, או שרק במחנהיהודה מותר להתנסות בשילוב טעמים לא שגרתי?

עריכה אחרונה על ידי Fazer
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, Transporter כתב:

פשוט חובבנות. המינימום שמלצר \ מארחת ובטח מנהל צריכים לדעת זה להסתכל מי הלקוח שעומד מולם ולדעת מי הולך לבזבז להם את הזמן ומי הולך להכניס כסף

מעכשיו כל מארחת תעשה סלקציה לפי הארנק.

ביטוח לאומי בחוץ, מיליונרים עם בחורות יפות בפנים.

 

לפני 9 שעות, Derish כתב:

טוב, אילת היא לא בדיוק מוקד עליה לרגל קולינרי מלכתחילה... הגיוני שהקדמה עוד לא לגמרי הגיעה לשם, כיאה לפריפריה הקיצונית שהיא. מצד שני, גם אם תשלח מבקר מסעדות לשאנז אליזה או לרמבלאס רוב המסעדות שהוא ימצא שם זה מלכודות תיירים עם אוכל באיכות נמוכה ותפריטים עם תמונות, אז לצפות מאילת לאיזה עילוי בתחום זה נאיבי.

קח את ניב גלבוע, שים אותו במסעדה זהה בצרפת והוא יעוף עליה.

אפשר לראות את זה גם בהשוואה ל"מחירי תל אביב", אם מסעדה תיקח 160 שקל על סטייק בתל אביב זה סבבה אבל אם תבקש את זה בעפולה זה מוגזם מבחינתו.

לפני שעתיים, Fazer כתב:

חבל, זה היה טעים 😂

מילה שאני מעדיף בורקס רוטב פטריות באירועים מאשר כל המנות ראשונות המסריחות שיש היום.

נגיד הרול עגל שמגישים תמיד יוצא יבש מגעיל.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Fazer כתב:

חבל, זה היה טעים 😂

 

 

מעולם לא אכלתי סביצ׳ה, לא אוהב דגים, אבל אני תוהה לגבי זה: כשאסף גרניט (לסוגיו) עושים חיבורים לא שגרתיים באוכל זה מתוייג כ״הרפתקני״, ״נועז״, או ״חדשני״, האם זה שלדעת המבקר הנכבד סביצ׳ה עם פסטו זה לא טעים אומר שדעתו קובעת, או שרק במחנהיהודה מותר להתנסות בשילוב טעמים לא שגרתי?

יש הבדל אחד חשוב. הטעם. 

לכולם מותר לנסות הכל. זה העסק שלהם וזכותם. 

אבל אם זה היה יוצא טעים, אף אחד לא היה אומר כלום. מקסימום נותנים הערה (אמנם מיושן אבל הביצוע מעולה). 

זה נכון גם לגבי הסביצ׳ה, גם לגבי הפטריות ממולאות בגבינה וגם לגבי כל מנה אחרת.  

בסוף, אם זה לא טעים, זה לא טעים. 

אם הטכניקה לא טובה, היא לא טובה. 

אם המרקם לא טוב, הוא לא טוב. 

הוא גם תמיד נותן בונוס למי שמנסה בעצמו (קינוח שהוכן במקום, בצקים שנעשים, כבישות וכו'). ועדיין, בסוף זה אם זה לא טעים לרמה שהוא לא יכול לבלוע, אז כבר הרוב לא משנה. 

 

נ.ב. את אחד הציונים הכי גבוהים שלו אי פעם הוא נתן למסעדה בתחנת דלק בבאר שבע (ויש מצב שהכי גבוה, לא זוכר בדיוק).

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

קח את ניב גלבוע, שים אותו במסעדה זהה בצרפת והוא יעוף עליה.

 

אני לא חושב. כאילו.. לא מכיר אותו, אבל אני מניח שהוא יהיה מסוגל לזהות מסעדה שמגישה אוכל לא איכותי במסווה של "מסורת".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, Transporter כתב:

הקטע שהפטריות שהגישו שם זה לא קלסיקה ולא מסורת ולא כלום, זה פשוט מיושן וכבר לא עובר בגרון

בדיוק כמו שכבר לא מגישים באולמות אירועים בורקס ברוטב פטריות או דג סול מקומח. 

תלוי באיזה מגזר. 

שלשום בערב הייתי באירוע מצווה של חרדים והגישו שם את הבורקס המופרסם ברוטב פטריות. 

אז אתה יכול לומר שכבר לא מגישים בורקס ברוטב פטריות במגזר החילוני, אבל מסתבר שבמגזר החרדי זה עובד, ובוא נגיד שלא מדובר במגזר זעיר במיוחד. 

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

 

 

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, איציק נ. כתב:

תלוי באיזה מגזר. 

שלשום בערב הייתי באירוע מצווה של חרדים והגישו שם את הבורקס המופרסם ברוטב פטריות. 

אז אתה יכול לומר שכבר לא מגישים בורקס ברוטב פטריות במגזר החילוני, אבל מסתבר שבמגזר החרדי זה עובד, ובוא נגיד שלא מדובר במגזר זעיר במיוחד.

הם קנו את הסטוקים שנשארו כששארהמגזרים נטשו את הקונספט.

 

הם מגישים גם חמין וקיגעל.

 

עריכה: האוכל הזה מספיק דוחה בפעם הראשונה. לא צריך לשכפל את זה אז מנהלים, נא למחוק את הכפילות.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, Transporter כתב:

איפה קראת על זה?

 

בביקורות של גוגל, כנס לדף שלהם בגוגל ותבחר דירוג נמוך

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מעכשיו כל מארחת תעשה סלקציה לפי הארנק.

ביטוח לאומי בחוץ, מיליונרים עם בחורות יפות בפנים.

לא יודע אם קיים בארץ, אבל במסעדות יוקרה של ממש קיים קוד לבוש, אחד שבא עם טרנינג אדידס וזיפים בני שבועיים לא יקבל שירות.

לפני 9 שעות, Transporter כתב:

פשוט חובבנות. המינימום שמלצר \ מארחת ובטח מנהל צריכים לדעת זה להסתכל מי הלקוח שעומד מולם ולדעת מי הולך לבזבז להם את הזמן ומי הולך להכניס כסף

א) בארץ מלצר זה לא מקצוע, מלצר זה משהו שעושים בין הצבא לאוניברסיטה.

 

ב) אם תבוא למקום כזה מתיימר לעשות סלקציה, אל תתפלא אם לא יכניסו אותך.

  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, Transporter כתב:

 

הקטע שהפטריות שהגישו שם זה לא קלסיקה ולא מסורת ולא כלום, זה פשוט מיושן וכבר לא עובר בגרון

בדיוק כמו שכבר לא מגישים באולמות אירועים בורקס ברוטב פטריות או דג סול מקומח. 

היה לנו בצבא ביום שלישי בורקס בשר עם רוטב פטריות.

אולי הייתי ילד אבל זה היה ממש אחלה.

 

הייתי בלא מעט אירועים בתקופה האחרונה,רוב האוכל באולמות בינוני להחריד,מידי פעם גם לא טעים,הפתיחה עוד בסדר העיקריות זוועה.

  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Potato כתב:

היה לנו בצבא ביום שלישי בורקס בשר עם רוטב פטריות.

אולי הייתי ילד אבל זה היה ממש אחלה.

 

לא הבנתי מה אתה בא להגיד?

גם בברית שלי היה

אז מה?

פעם היו גם טלוויזיות שחור לבן

 

לפני שעתיים, Potato כתב:

הייתי בלא מעט אירועים בתקופה האחרונה,רוב האוכל באולמות בינוני להחריד,מידי פעם גם לא טעים,הפתיחה עוד בסדר העיקריות זוועה.

 

היום גם האולמות הכי זבל מיישרים קו ומגישים מנות עדכניות, קרפציו, פטה כבד, סביצה, ארעיס. יש מצב שזה לא יהיה טעים, אבל לפחות מתעדכנות

וזה בדיוק הטענה שלו

שהמסעדה הזאת נשארה מאחורה ולא הבינה שנגמרו הימים האלה

לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

לא יודע אם קיים בארץ, אבל במסעדות יוקרה של ממש קיים קוד לבוש, אחד שבא עם טרנינג אדידס וזיפים בני שבועיים לא יקבל שירות.

 

קיים בארץ

תנסה לבוא לסוהו בראשון עם גופיה, או כפכפים, או להיות מתחת לגיל 25, אתה לא נכנס

אגב זאת המסעדה היחידה בישראל שלא מכניסה בני דודים

תבעו אותם עשרות פעמים, לא מזיז להם

הם פשוט מייבשים אותך בחוץ עד שתלך

לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

א) בארץ מלצר זה לא מקצוע, מלצר זה משהו שעושים בין הצבא לאוניברסיטה.

 

ב) אם תבוא למקום כזה מתיימר לעשות סלקציה, אל תתפלא אם לא יכניסו אותך.

 

אולי בבתי קפה או במסעדות קניון פשוטות.

מסעדות שמוכרות מנות יקרות כמו סטייק ב 160 שח באילת (שאמור להיות בלי מעמ ובמחיר הרבה יותר זול) אמורות להחזיק מלצרים שיודעים לדבר, למכור, לתת תשובות, ולהבין מי הלקוח

אגב המלצר בביקורת ממש לא נראה כמו ילד בן 20 שחוסך כסף לטיול. לדעתי הוא הרבה יותר מבוגר

 

הזמנתי שולחן ספציפי ודברנו על זה בערך חודש מראש לא זוכר במדויק כמה זמן. אמרו לי שהכל טוב

כשהגעתי אני לא זוכר או שההזמנה שלי נעלמה או שאמרו לי שלא הבטיחו לי מקום ספציפי

שוב

זה בכלל לא משנה אם אתה מלצר או מוכר בחנות נעליים, אתה מוכר משהו, אתה אמור להבין מי הלקוח שעומד מולך.

 

גם אלי מגיעים אנשים עם בקשות מוזרות ויש כאלה שמבקשים הרבה מעבר למה שאני מוכן להתחייב

כשאני רואה מולי לקוח שאני מבין שהוא אחד שבא להשקיע ולא לבלבל את המוח אני יכול לתמחר לו שירות מעבר לסטנדרט ושנינו נרוויח

אותו דבר במסעדה

כשאתה רואה לקוח שבא לשפוך כסף תן לו שירות טוב, הוא ישלם הרבה יותר , החשבון יהיה יותר גדול והטיפ שלך בהתאם. מאוד פשוט

אגב לא ביקשתי שום דבר מיוחד. רק מה שהבטיחו לי.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 539 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...