Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויטה יאריס 2012  ומעונין לקנות יאריס קרוס. יש ביקורות טובות על הרכב   אבל עדיין לא ראיתי רכב אחד כזה על הכביש. זה נראה לי קצת חשוד.

גם שמעתי שהוא קצת רועש איך הוא בהשוואה ליאריס שגם רועשת?

פורסם (נערך)

יש לי יאריס קרוס מזה 7 חודשים. ואני רואה הרבה מהן על הכביש... יש לי גם יאריס (לא היברידית) 2013 - דומה לשלך.
אני מרוצה מאוד מהקרוס. יחסית ליאריס 2013 היא הרבה יותר שקטה.  בעיקר אני מרוצה מהחיסכון  בדלק - אני בודק כל פעם את הצריכה בתדלוק והתוצאות נעות בין 21-23 ק"מ לליטר.

הנה סקירה שלי אחרי החודש הראשון - 

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 2 דקות, motior כתב:

יש לי יאריס קרוס מזה 7 חודשים. ואני רואה הרבה מהן על הכביר... יש לי גם יאריס (לא היברידית) 2013 - דומה לשלך.
אני מרוצה מאוד מהקרוס. יחסית ליאריס 2013 היא הרבה יותר שקטה.  בעיקר אני מרוצה מהחיסכון  בדלק - אני בודק כל פעם את הצריכה בתדלוק והתוצאות נעות בין 21-23 ק"מ לליטר.

הנה סקירה שלי אחרי החודש הראשון - 

תודה על הדוח המפורט.נשמע בסדר אמרו לי בסוכנות הרכב  שמההזמנה עד קבלת הרכב לוקח בערך חצי שנה . מתאר לי שזה ככה כמעט עם כל הרכבים.

פורסם

יש הרבה כאלה, יש בלי צפי מסירה בכלל אבל יש גם כאלה שיש להם מלאי בארץ... אם אתה מחפש רכב חדש עם זמן אספקה קצר יותר צריך לבדוק עוד.
אני אגב הזמנתי בנובמבר 2021 וקיבלתי בפברואר 2022 - כמובטח

פורסם

מוזר שלא ראית כזה על הכביש, אולי לא שמת לב?

בחציון הראשון של השנה היאריס קרוס היה רכב הפנאי הקטן הנמכר ביותר בישראל עם קרוב ל-4,500 מסירות.

• אהבתי 2
פורסם

רעש נובע מתיבת הילוכים הרציפה.

אני דווקא  מתחיל לראות לא מעט כאלו.

מצרף לך מבחן השוואתי מול אופל מוקה, תיראה את התגובה שלהם כלפי הרעש לעומת המוקה ובכללי.

בדקה 7:20.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינת אמינות היתרון יהיה לטיוטה, אם כי אפשר לקצר זמני החלפה של הרצועה.

אבל אחרי שישבתי בשניהם, ונסעתי על שני היחידות כוח ( בטיוטה היברידית) אם כי ברכבים שונים, יאריס ו208.

הטיוטה לא ברמה של האופל.

למוקה סלון מרשים הרבה יותר, מושבים נוחים יותר, למעשה הייתי מעדיף את המוקה מאשר 2008 בגלל המושבים.

כמו שסיכמו במבחן, מוקה לקחה כמעט בכול בסעיף, ואני מבין למה.

הרוב יבחרו בטיוטה, שמירת ערך ואמינות, וחייב לציין שאני אוהב את המראה של הקרוס, כמו ראב קטן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמירת ערך, אמינות וחיסכון בדלק. ואוסיף שפות"ש שרשור שאל לגבי הרעש יחסית ליאריס 2012 - אין לי ספק שהקרוס שקט יותר.

פורסם

גם ביאריס 2012 היה רציף, נסיעת מבחן תענה לו על השאלה.

• אהבתי 1

פורסם

אתה צודק לגבי נסיעת המבחן, אבל בתור מי שמחזיק יאריס 2013 ויאריס קרוס 2022 אני חושב שהפעם יש לי ידע לא רע לגבי השאלה הזאת

פורסם

מתחילת ספטמבר 2021 עלו על כבישי ישראל לא פחות מ-6588 יאריס קרוס מכל הדגמים.

לאשתי יש כזאת מהחודש שעבר. אם לוחצים חזק על דוושת הגז שומעים גירגור אופייני למנועי שלושה צילינדרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...