Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמזום באיזור 2000 סל"ד, bmw i316 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יש לי רעש מוזר ברכב ברגע שאני לוחצת גז כשהרכב מגיע לטור שני נהיה רעש כמו זימזום ממש נשמע בזזזזזזזזזזז וכשההילוך מתחלף זה עובר ושוב כל פעם . 

הרכב עבר טיפול לפני חודש . 

לפני כמה חודשים הוחלף מכסה שסתומים ,  אגזוז , ברקסים ,פלאגים , אוחלף כוהל אחד . אשמח לשמוע מה דעתך מימה יכול להיות הרעש ...

עשיתי בדיקה אמרו לי שהכל תקין אבל לדעתי הרכה לא סוחב טוב לעומת מה שהיה ויש רעש מוזר..כמו זימזום . 

פורסם
בתאריך 19.9.2022 בשעה 23:13, ב.מ.שרותי רכב כתב:

צנרת אוויר שלמה? צינורות ואקום?

כןן הרכב עבר בדיקה האמת שזה קורה רק בנסיעה ממש בלחיצת גז כשמגיע לטור 2 מתחיל לזמזם ... נשמע כמו קצר בשקע אמרו אבל שהכל תקין וזה ממש מציק הרכב לא סוחב טוב 

• תוכן חדש...