Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס קרוס מסוכנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מישהו יודע מתי צפוי להגיע לארץ yaris cross hybrid urban?

איך יכול להיות ש 2 סוכניות רכב אמרו שיש להם את הרכב הזה בנמל ורוצים עליו 160.000 שח(טויוטה מוכרים ב 144) ובטויוטה אין מלאי?

הזמנתי את הרכב לפניי חודש וחצי מטויוטה.

אשמח לשמוע מאנשים שמבינים.

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם
לפני שעתיים, 1Autumn כתב:

מישהו יודע מתי צפוי להגיע לארץ yaris cross hybrid urban?

כן - המישהו הזה הוא סוכנות טויוטה הקרובה.

יש יבוא מקבילי למכוניות רבות בארץ, ובהחלט ייתכן שיש כרגע גופים מסחריים שהם לא היבואן שמציעים רכבים שאין במלאי היבואן

ויובאו ארצה כחוק מדילרים בחו"ל.

מטרת התרגיל של יבוא מקבילי היתה לאפשר סוף סוף תחרות בשוק המונופוליסטי הזה.

כשגופים פרטיים מנצלים בציניות כזו את המצב ונהיים ספסרים - אני אישית בעד לחפש רכב אחר.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

יש הרבה סוחרים שהזמינו רכבים כאלה ומשכו אותם מהסוכנויות ועכשיו מציעים אותם במחיר גבוה משמעותית. 

גם בחברות ליסינג שמוכרות את הרכב בתנאי 0 קמ המחירים גבוהים מאוד וקרובים למחיר של רכב חדש רק ששם אפשר לקנות את הדגם הבסיסי בדרך כלל ולא את האורבן. 

טויוטה וגם היבואן המקומי עדכנו לפני מספר חודשים ששרשרת הייצור נפגעה ועד לסוף השנה צפויים עיכובים משמעותיים באספקה של מרבית הדגמים בניהם יאריס קרוס. 

פורסם

אל תתפתה לשלם יותר על אותו הרכב

הייבוא מקביל מנצל את העובדה שליבואן אין ומביא את הרכב במחיר גבוה יותר

אתה יכול לחפש יש גם חברות שמוכרות את היאריס הקטנה ב140 ו150 אלף בגלל שליבואן אין 

ממליץ לך לדבר עם סוכן המכירות בטויוטה הרשמי ולבקש זמן אספקה יותר מדוייק 

ושים לב כל הגדמים שלהם יש רשימת המתנה ארוכה לרכבים ואתה לא היחידי 

אם אתה לחוץ על רכב ממליץ לך לחפש דגמים מקבילים של יצרנים אחרים

פורסם

אין כמעט ייבוא מקביל של יאריס קרוס.

רוב אם לא כל המכוניות המוצעות ע"י הסוכנויות הן מכוניות שנרכשו על ידם מהיבואן, ונמכרות במחיר גבוה בגלל הזמינות המיידית.

אם אתה צריך את הרכב עכשיו תחליט אם שווה לך לשלם את הפרמיה המבוקשת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

רוב אם לא כל המכוניות המוצעות ע"י הסוכנויות הן מכוניות שנרכשו על ידם מהיבואן, ונמכרות במחיר גבוה בגלל הזמינות המיידית.

זה לא סוג של ספסרות?

זה נהיה ״במודה״ עכשיו לקנות רכבים מבוקשים ולמכור ביותר גבוה?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, roy007 כתב:

זה לא סוג של ספסרות?

מכר שרכש Aiways רכש (יותר נכון, הזמין) עוד אחד בדיוק למטרה הזו. הוא בונה על הביקוש הרב לחשמליים מרווחים (נראה לי שה Aiways עדיין הגדול בקטגוריה, אפילו בהשוואה לאיוניק 5) ולעליית המחירים של ה 1.1.23.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

לא מבין את האנשים האלה שקונים בעשרות אחוזים יותר ונותנים יד לתופעה המכוערת הזו.

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם
לפני שעתיים, roy007 כתב:

זה לא סוג של ספסרות?

כל עוד שיש פראיירים שמוכנים לשלם זה יימשך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, roy007 כתב:

עם יד על הלב (והמקלדת), אני משער שכל מי שיכול היה לאפשר לעצמו רכישת רכב נוסף סתם כי הוא יכול היה מנצל את המצב הזה לטובתו. בסופו של דבר, אם התוכנית שלו תצליח, הוא ישלשל לכיסו עלות של פיקנטו בת שלוש-ארבע על הכביש. אם היא לא תצליח, הוא תמיד יכול לבטל את ההזמנה ולהפסיד לכל היותר אלפיה. עבורו זה דמי כיס.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני 9 שעות, ALÞћÃ כתב:

עם יד על הלב (והמקלדת), אני משער שכל מי שיכול היה לאפשר לעצמו רכישת רכב נוסף סתם כי הוא יכול היה מנצל את המצב הזה לטובתו. בסופו של דבר, אם התוכנית שלו תצליח, הוא ישלשל לכיסו עלות של פיקנטו בת שלוש-ארבע על הכביש. אם היא לא תצליח, הוא תמיד יכול לבטל את ההזמנה ולהפסיד לכל היותר אלפיה. עבורו זה דמי כיס.

זה עדיין לא הופך את התופעה למשהו פחות מספסרות.

היות ולא מדובר בהשתלת כליה אני אישית מוצא בזה רק משהו מכוער שיש להתרחק ממנו.

• רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 15 שעות, roy007 כתב:

תופעה מעצבנת ללא ספק אבל זה רק מלמד אותך שיש המון אנשים מבוססים שלהוסיף 15,000 ש"ח לא מזיז להם. מכיר אנשים ששילמו גם 30-40 אלף יותר רק כדי לקבל עכשיו את הרכב וזה לא מזיז להם. כמובן שיש גם כאלה שלא גומרים את החודש ורוצים רק רכב חדש כדי להוציא לשכן את העיניים. אם זה עושה להם טוב וזה מה שחשוב להם אז לדעתנו הם פראיירים אבל הם כל בוקר מחייכים מאוזן לאוזן כשהם רואים את השכן מקנא, להם זה שווה את זה, מי אנחנו שנשפוט. יש פה המון אנשים שבוכים כשבתאכלס יושבים טוב ומוסיפים עשרות שקלים בלי למצמץ כדי להקדים מסירת רכב, העיקר לבכות. דודה שלי נרשמה לרשימת המתנה של היאריס קרוס ורוצה לקחת 3 רכבים! קבלת הרכבים בחופש פברואר 2023. להוציא 150 אלף על יאריס, לא קל... 🤑

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רוב העסקאות נעשות במרווחים של אלפי שקלים בודדים (שמייצגים נכונה עלות השכרת רכב לחודש חודשיים) גם צריך לעשות הבחנה ברורה בין מחפשי רווח קל (פרטיים שמנסים להרוויח על גבם של אחרים) לבין סוכניות רכב שעיסוקן במכירת רכב.

הראשונים סתם גורמים להתארכות תור הממתינים לרכב, האחרונים בסך הכל עוסקים במסחר בכלי רכב (בתנאי שוק מ-א-ד מאתגרים) ללא ההנחות שהם היו רגילים לקבל מהיבואנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...