Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טסלה הודיעה ללקוחותיה בישראל כי תחל לגבות תשלום ברשת הסופר צארגרים שלה כולל קנסות לנהגים שלא יפנו את העמדה

עד היום טעינה ברשת הסופר צארגרים בישראל הייתב חינם אין כסף, טסלה ישראל הודיעה לפני זמן קצר ללקוחותיה על סיום החגיגה הארוכה.

חלק מההודעה שנשלחה ללקוחות החברה בישראל:

החל מהתאריך 25 במאי, תידרשו על לשלם על כל קוט"ש עבור השימוש ב- Supercharges.
אמצעי תשלום

על כל דקה נוספת שרכב נשאר מחובר ל- Supercharger לאחר שהטעינה הושלמה, יחול חיוב של עמלת אי פעילות. עמלות אי פעילות חלות אם רכב Tesla תופס עמדה כאשר תחנת ה- Supercharger בתפוסה של 50% לפחות וחמש דקות או יותר לאחר שהטעינה הושלמה. מידע נוסף.
היסטוריית טעינה
תעריפי Supercharger עשויים להיות תלויים במיקום ה- Supercharger ובשעת הטעינה. היתרה המלאה של עמלות וחיובים מהפעלות קודמות תהיה זמינה בכל עת באפליקציית Tesla או חשבון Tesla שלך

.

פורסם

מקווה שהשלב הבא, זה התמודדות עם נהגי טסלה שאינם מחוברים לעמדות הללו והם סתם חונים שם, כי לא מצאו מקום חנייה.

אגב, זה נכון גם לגבי נהגים אחרים שחונים בעמדות טעינה, כי לא מצאו מקום.

יש דרך כיום למנוע, או לעצור את התופעה המכוערת?

פורסם
לפני 10 דקות, yossiaviel כתב:

מקווה שהשלב הבא, זה התמודדות עם נהגי טסלה שאינם מחוברים לעמדות הללו והם סתם חונים שם, כי לא מצאו מקום חנייה.

במקומות ציבוריים יש כבר עיריות שהתחילו לתת קנסות. באיזורים פרטיים (עמדות בקניונים ותחנות דלק) למיטב ידיעתי עדיין לא.

פורסם

מעניין אותי אם העיריות האלו טרחו להוציא חוק עזר עירוני לפני שהתחילו לחלק קנסות.

פורסם

בד"כ מתמררים בהתאם, נניח תמרור "אין חניה" (432) או "אין עצירה וחניה" (433), ואז מתחתיו מציבים תמרור הוראה כללית (439).

ב-439 אפשר לכתוב "למעט רכב חשמלי" או "למעט רכב חשמלי בזמן טעינה" ושאר ירקות.

לפי הפירוש של 439 - אם הוא הוצב מתחת ובצמוד לתמרור אחר, הוא יחול בתוספת לתמרור שמעליו ובצמוד לו.

ואז מקבלים מצב שבו אסורה חנייה באופן עקרוני, אבל מותרת ספציפית לרכב חשמלי או לרכב חשמלי בזמן טעינה - בהתאם למלל של 439.

בשביל לאכוף את זה לא צריך חוק עזר עירוני, כי זה אכיפה של 432 או 433, ולרוב הרשויות המקומיות כבר יש חוק עזר עירוני כזה.

• מעניין 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ואיך הפקח יודע אם הרכב שלי באמת מטעין כרגע?

אולי שמתי אותו להטענה של 20 דקות ובנתיים הוא חומה שם 10 שעות?

.

פורסם

אולי העמדת טעינה מראה את הסטטוס הזה?

אם לא, אז נניח ויש תמרור 432/433, ו-439 מגביל לרכב חשמלי בזמן טעינה.

הכי הרבה שהוא יכול לאכוף זה רכב לא חשמלי שחונה שם, או רכב חשמלי שחונה שם אבל לא מחובר לעמדה בכלל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי שמחת הנהגים על התמחור של טסלחה - טסלה פשוט יכלה להגדיר תשלום על אי פעילות וזהו.

פורסם

צפוי, זה בעיקרון המודל הכלכלי של טסלה - לחתן אותך עם האקוסיסטם ולגזור קופון לאורך כל חיי הרכב.

מצד שני - זה נותן ליצרן תמריץ לייצר רכבים שמחזיקים לאורך זמן, ולא הופכים לגרוטאה מתפרקת יום אחרי שהאחריות נגמרת. אני אישית בעד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 דקות, nev כתב:

לגבי שמחת הנהגים על התמחור של טסלחה - טסלה פשוט יכלה להגדיר תשלום על אי פעילות וזהו.

זה כבר עניין אחר שהוא באכיפה של טסלה, כחלק מהחוזה שאתה חתום איתה לשימוש בעמדות טעינה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

צפוי, זה בעיקרון המודל הכלכלי של טסלה - לחתן אותך עם האקוסיסטם ולגזור קופון לאורך כל חיי הרכב.

מה מקשר? טסלה היא לא אפל שאין לך כניסה USB-C להטעין את העייפון שלך.

יש מלא עמדות צד שלישי שתומכות בטסלה. זה שטסלה נותנת בנוסף לזה פתרון משלה זה רק מבורך.

אין חתונה בשיט פה.

פורסם
לפני 18 שעות, yossiaviel כתב:

כן. בסין טסלה התחילה להציב מחסומים בעמדות הטעינה שנפתחים רק כאשר רכב שרוצה לטעון מגיע. בהחלט חייבים לשים דברים כאלה גם בארץ.

https://electrek.co/2021/12/09/tesla-system-prevent-gas-cars-iceing-superchargers-integrates-app/

Tesla-Supercharger-lock.jpeg

• תוכן חדש...