Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקבצי נדבות בצמתים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לחברה של אשתי היה סיפור כזה, אבל עוד יותר מתוחכם. ילד התישב לידה והודיע שהוא צריך להגיע לבית הספר (מה שנקרא "טרמפ לחץ"), ואכן ירד מהרכב במקום מתאים. כשהגיעה לעבודה התברר שגם התיק שלה ירד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמעט כל בוקר קרוב לצומת הולץ יש בחור צעיר עם קסדה על הראש שעובר רכב רכב וטוען שנתקע לו האופנוע והוא חייב כמה שקלים לחזור הביתה. 

לפעמים הם שניים אפילו. 

פורסם

לצערי רוב מי שתורם להם זה אנשים ברמה סוציו אקונומי נמוכה שמזדהים איתם יותר.

אישית אני לא תורם לאף אחד ברחוב (חוץ ממספר פעמים לאנשים שעוברים בפחי זבל למחזר בקבוקים).

כל שנה תורם דרך העבודה לעמותה אחרת והעבודה מכפילה את הסכום.

טסלה 3 2022

פורסם

לפני כמה ימים אחד הקבצנים אמר לי שיש לו 10 ילדים בבית ואין להם אוכל.

אמרתי לו שלפחות חיי המין שלו טובים משלי

• מצחיק 12
פורסם
לפני כשעה, שחר לוי. כתב:

כמעט כל בוקר קרוב לצומת הולץ יש בחור צעיר עם קסדה על הראש שעובר רכב רכב וטוען שנתקע לו האופנוע והוא חייב כמה שקלים לחזור הביתה. 

לפעמים הם שניים אפילו. 

היה אפילו אחד עם מרצדס

• רעיון טוב! 2
פורסם

נראה לי סיפרתי את זה פעם. אני תמיד אומר "אין לי מזומן" או "סליחה לא מעוניין". 

פעם אמרתי לאחד שאין לי מזומן הבחור בלי להתבלבל הוציא מסלקה קטנה. 

הפנים שלי באותו רגע:

download.jpeg

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בבוסטון יש קבצן מוכר שכבר מעל 20 שנה עם אותו סיפור: יש לו תקר בגלגל והוא שכח את הארנק בבית, אז הוא צריך כסף כדי לקנות ספריי לתיקון תקרים. הוא כבר הפך לכוכב ברדיט ואנשים מזהים אותו. כשזה קורה הוא מתעצבן וקורא להם גזענים.

• מצחיק 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני 4 שעות, שחר לוי. כתב:

לפעמים הם שניים אפילו. 

בערב הוא בצד השני, ברמזור אחרי היציאה מכביש 1 (מחלף קיבוץ גלויות), בפניה שמאלה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כשהייתי בקורס בצבא והיה לנו סיור בירושלים, הגיע קבצן לבקש מאיתנו כסף עם סיפור נוגע ללב שאין לו מה לאכול. בדיוק באותו זמן נשאר לנו חצי ארגז של סנדוויצים שנשארו לנו והצענו לו - הוא סירב ואני לא מופתע למה...

• אהבתי 1
פורסם

הגדיל לעשות הקבצן ברמפת הירידה לכביש 5 בכפר הירוק. זה אפילו לא רמזור, וגם לא פקק שעומד, אלא רכבים שמתקדמים באיטיות בגלל העומס.

כשהתקשרתי למשטרה לדווח, כי זה כבר סיכון אמיתי, המוקדנית לקחה פרטים אבל די התקשתה להבין מה הבעיה, וכמובן דרשה תיאור שלא היה לי (כאילו בכל רגע נתון מסתובבים 50 הולכי רגל בירידה לכביש בינעירוני).

לא תרמתי להם מעולם, לא קונה דגלים/בייגל׳ה/ארטיקים, וברכיבות אופניים לפעמים מתחשק לי לגנוב כדור לאחד המג׳נגלים...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 25 דקות, nadavd4 כתב:

כשהייתי בקורס בצבא והיה לנו סיור בירושלים, הגיע קבצן לבקש מאיתנו כסף עם סיפור נוגע ללב שאין לו מה לאכול. בדיוק באותו זמן נשאר לנו חצי ארגז של סנדוויצים שנשארו לנו והצענו לו - הוא סירב ואני לא מופתע למה...

אולי הוא חולה צליאק

• מצחיק 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שגרתי בכפר סבא היה לי ליד הבית קבצנית אחת, קבוע ליד כספומט של מזרחי מבקשת אוכל לילדים, חנות ליד זה מאפיה.. ניסיתי לתת לה פעם שקית עם לחמניות ובורקסים, כנראה שגם הילדים שלה חולי צליאק.. @vadim6385

• מצחיק 2
פורסם
לפני 10 דקות, Sparrow420 כתב:

שגרתי בכפר סבא היה לי ליד הבית קבצנית אחת, קבוע ליד כספומט של מזרחי מבקשת אוכל לילדים, חנות ליד זה מאפיה.. ניסיתי לתת לה פעם שקית עם לחמניות ובורקסים, כנראה שגם הילדים שלה חולי צליאק.. @vadim6385

נראה לי שהיא כבר לא שם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...