Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקבצי נדבות בצמתים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה כמות הקבצנים שאני רואה בצמתים [אני רואה הרבה בצמתי בילו] זינק באופן משמעותי.

אתמול נוכחתי באופנוע שכמעט העיף את אחד ממקבצי הנדבות.

אין צורך לפרט את הסכנה שבדבר, הם לא מסתכלים לראות שהרמזור התחלף לירוק, הם מתנהלים באיטיות וזוכים לצפירות של נהגים עצבניים.

ככה זה בכל הארץ בתקופה האחרונה?

נראה שאת המשטרה זה לא מעניין. זה נובע מרחמים?  

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המשטרה לא תבוא אם אף אחד לא ידווח, ואנשים נוטים לא לדווח על דברים כאלה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תוסיף גם את מבצעי הג'אגלינג שנעמדים באמצע הכביש ומתרוצצים כעכברים לפי מופעי הרמזור.

לפני מספר שנים היתה קבצנית בצומת צבר שהסתובבה עם שלט שסיפר שהיא אם חד הורית וחירשת. בסופו של דבר היא נהרגה בתאונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אכן תופעה מרגיזה, חבל שהמשטרה לא אוכפת את זה. זה גורם לנו להיראות כמו מדינת עולם שלישי.

בנוסף אני די בטוח ששמעתי שכל מקבצי הנדבות האלה עובדים עם אנשי עולם תחתון, שממש מחלקים את הצמתים לאנשים ולוקחים להם אחוז מהרווחים.

למשטרה יש ניידות שמסתובבות גם בלי שקוראים להם ואין סיכוי שהם לא נתקלים בזה, פשוט יותר קל להתעלם מאשר לעשות משהו לגבי זה.

אגב, נתקלתי בעוד תופעה אפילו יותר מעצבנת, קבצנים שעוברים בתור של מכוניות בדרייב-טרו של מסעדות, קרה לי כמה פעמים במקדונלדס בקרית חיים. כנראה שהגיעו יותר מדי קבצנים לצומת והיתה זליגה...

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני 15 שעות, יעקב רפ כתב:

נראה שאת המשטרה זה לא מעניין. זה נובע מרחמים?  

כן. הלוואי שהיתה מטפלת בדברים חמורים בהרבה.

מתאים למחוקק לקבוע קנס לתורמים. סדום סטייל.

• אהבתי 5

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 17 שעות, RedLabel כתב:

אכן תופעה מרגיזה, חבל שהמשטרה לא אוכפת את זה. זה גורם לנו להיראות כמו מדינת עולם שלישי.

בנוסף אני די בטוח ששמעתי שכל מקבצי הנדבות האלה עובדים עם אנשי עולם תחתון, שממש מחלקים את הצמתים לאנשים ולוקחים להם אחוז מהרווחים.

למשטרה יש ניידות שמסתובבות גם בלי שקוראים להם ואין סיכוי שהם לא נתקלים בזה, פשוט יותר קל להתעלם מאשר לעשות משהו לגבי זה.

אגב, נתקלתי בעוד תופעה אפילו יותר מעצבנת, קבצנים שעוברים בתור של מכוניות בדרייב-טרו של מסעדות, קרה לי כמה פעמים במקדונלדס בקרית חיים. כנראה שהגיעו יותר מדי קבצנים לצומת והיתה זליגה...

אני בטוח שהתכוונת שזה נראה כמדינת עולם שלישי כיוון שבעולם מתוקן הקבצנים לא צריכים לסכן את חייהם בצומת, אתה מגיע אליהם.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם
לפני 21 שעות, sperial כתב:

תוסיף גם את מבצעי הג'אגלינג שנעמדים באמצע הכביש ומתרוצצים כעכברים לפי מופעי הרמזור.

לפני מספר שנים היתה קבצנית בצומת צבר שהסתובבה עם שלט שסיפר שהיא אם חד הורית וחירשת. בסופו של דבר היא נהרגה בתאונה.

ובימים אחה את מוכרי הדגלים

פורסם

בואדי ערה ובעוד מקומות יש בכלל תופעה מעצבנת. אמהות וילדים קטנים מבקשות תרומות מנהגים כשהאבא עומד בצד ומשקיף.

לא יעשו עם התופעות הללו כלום, כי כנראה זה נוח למישהו או שהסיכוי שהתופעות הללו יפסקו הוא קלוש.

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

פעם עבדתי במפעל באיזור רמלה והייתי חוזר הביתה בהסעה בשעה קבועה. בצומת לוד היה קבצן צולע (נגיד ברגל ימין) שהיה עובר בין המכוניות ומבקש כסף.

יום אחד קרה לו נס והוא התחיל לצלוע ברגל השניה.

הבנתם?

• אהבתי 1
  • מצחיק 8
פורסם

רוב הקבצנים האלה הם תחמנים בני תחמנים,

הבעיה היא שאלה שבאמת צריכים עזרה אף אחד לא רואה אותם, אלא אור הזרקור מכוון לעבר האדיוטים התחמנים האלה.

פורסם

ברור שלא מכיר את כולם, אפילו לא קרוב,

אך מכיר כמה סיפורים של תחמנים, כאלה שלא רוצים לעבוד ומנסים לעשות מזה עסק, 

בדר"כ יש ראש לנחש, ואותו אף אחד לא יראה חוץ מהקבצנים עצמם,

כמו כן, יש הרבה ילדים כאלה שזורקים לך כל פעם משפטים ומתווכחים ברמה על תיכונית, שאין סיכוי שיש איזה הומלס שיודע לזרוק ולהתווכח כמו איזה איש מכירות מקצועי שמנסה לשכנע אותך לקנות משהו.

בקיצור, לא חסר תחמנים במדינת התחמנים שלנו.

פורסם

• אהבתי 1

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Shmulik_Miata כתב:

בואדי ערה ובעוד מקומות יש בכלל תופעה מעצבנת. אמהות וילדים קטנים מבקשות תרומות מנהגים כשהאבא עומד בצד ומשקיף.

חבר משפחה שגר באיזור, הזהיר לא לתת להם כלום כי אלה שב"חים פלסטיניים.

החשש שלי מקבצנים הוא אחר - לא רק שהם מפריעים לתנועה ומועסקים ע"י עבריינים, הם גם יכולים להיות חלק מפעולת עוקץ, כשאחד מסיח את דעתך, והחבר שלו גונב לך ארנק/תיק/טלפון מהרכב.

תופעה נפוצה במדינות חבר העמים, מגיעה בווריאציות שונות. למשל דוחפים לך משהו לאגזוז, או "נשמה טובה" שבא ואומר לך שחסר לך אוויר בגלגל (שהוא עצמו הוריד), ובזמן שאתה יוצא לבדוק, יכולים לגנוב לך דברים או את כל הרכב.

אני אישית, אם אני רואה קבצנים/רוכלים/לא יודע מי בצומת, תמיד דואג לנעול את הדלתות ולסגור את החלונות.

חוץ מקבצנים יש עוד כל מיני סוגי הונאות שאפשר להיתקל בהן בכביש, אבל נראה לי כדאי לפתוח שרשור נפרד לזה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן חלק מתופעת העבריינות. אם אתם רוצים לתרום לנזקקים - יש עמותות שעושות את זה, או מחלקות אוכל, או מה לא.

לגבי "יש לי שבעה ילדים": I got five kids to feed!

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...