Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ החדשה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה הנחות? הביאו אותה במחיר פ33ה (מחיר דומה מאד לתחילת השיווק של הדור הקודם לפני עשור...).

כל הצבעים מטאליים ויש צורך באיתורן. המחיר על הכביש עם איתורן הוא 239k ש"ח. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני כשעה, איתיב כתב:

הסטאפ בתחילתו.

מודע לזה - יש כבר דיונים מעניינים על זה.

לפני כשעה, איתיב כתב:

400 כ"ס 1277 ק"ג הנעה אחורית ידני ו...זהו !!!

זה אף פעם לא זהו :) (יש לי כמה חברים שאמרו את זה על הBRZ , אחד מהם סיים עם קצת מעל 600 , לא מנוע של BRZ , השני התחיל מ2J אבל אחרי כשל במנוע - באשמתו - עבר לK series עם טורבו בגלל עלויות. נהגתי בשתיהן + עוד כמה סטאפים יותר מתונים)

הבעיה אגב במספר הזה - זה שאתה כבר עובר (לפחות בדור הקודם - ולא נראה ששינו בדור הנוכחי משהו שיעזור) לבעיות של פיזור חום , גיר , קלאץ׳ וציריות ברגע שאתה מנסה להוריד את הכח עם צמיגים דביקים באמת.

לפני כשעה, איתיב כתב:

לא יודע איפה אתה גר

ג׳רזי - צפון מזרח ארה״ב.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בתאריך 12.4.2023 בשעה 12:23, הרקוליטו כתב:

ניתן להזמין נסיעת מבחן ?

מאד יפתיע אותי אם יהיו נסיעות מבחן בהתחשב בכמות רכבים שמביאים והעובדה שיכול להיות שרובם/כולם כבר הוזמנו.

פורסם

לדור הראשון היו נסיעות מבחן וגם אז היו כמויות קטנות
אם כל המכוניות כבר נמכרו אז הגיוני שלא יהיו נסיעות מבחן

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 15 דקות, Doron_Z כתב:

זה נכון שמביאים מספר משלוחים השנה וזהו פיניטו, לא יהיה עוד יבוא לרכב?

זה מה שאמרו לי בסוכנות.

השאלה האם זה טריק שיווקי או שבאמת זה המצב.

פורסם

הייתי מהמר שזה לגמרי המצב.

ההזמנות ברוב העולם לא פתוחות בכלל , או שמקבלים הקצעות בודדות ואנשים מחכים מעל חצי שנה בין הזמנה לקבלת הרכב.

אז רוב הסיכויים שהיצרן הזמין הקצאה שנכנסת עכשיו ליצור - ואח״כ לשנתון הנוכחי אין סיכוי שיקבלו עוד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

150 ברזים, זאת כמות לא הגיונית בעליל לשנה אחת. זאת לא גולף GTi. 

• רעיון טוב! 2

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אנחנו מדברים על רכב שבשנת השיא שלו, 2019 אז המחיר נחתך ב-30,000 שקל, נמכר בכ-45 יחידות. גם אם יהיה מפץ השנה וימכרו 100 יחידות, ה-50 הבאות יספקו לעוד שנתיים בערך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, ch28566 כתב:

אנחנו מדברים על רכב שבשנת השיא שלו, 2019 אז המחיר נחתך ב-30,000 שקל, נמכר בכ-45 יחידות. גם אם יהיה מפץ השנה וימכרו 100 יחידות, ה-50 הבאות יספקו לעוד שנתיים בערך.

אבל איך זה יעבוד, ישכבו אצלם בבונדד 50 רכבים במשך שנתיים עד שימכרו? משהו פה לא מסתדר בכמויות.

פורסם

מישהו כבר קיבל?

אמרו לי שיתחילו שחרור מהמכס אחרי פסח.

השבוע זה אמור לקרות. אין לי סבלנות. :multi:

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...