Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ החדשה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא רכב מסוכן למי שלא לוקח סיכונים. היא כן תיבהל בהתחלה מהתגובות החדות, ותתרגל. אם היא תיקח סיכונים לא מחושבים, הרכב יעקוץ. אם לא - יהיה בסדר.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 35 דקות, AsafRS כתב:

הוזמנה שחורה, או-טו-מ-טית 🙂

זה הרכב היחיד שיהיה לי ולאישתי והיא נוהגת על אוטומט בלבד. גרים בת״א. ידני זו לא אופציה 🥲

רכב ספורט ראשון.

האמת שמאד הופתעתי מבחנת מלאי, ביום חמישי לפני שבוע הסוכן הראה לי במחשב שיש לו איזה 15 אוטומטיות, וביום ראשון היו לו 6 (רציתי אפור כהה ותפסו אותה). 

מה שמאד מפחיד אותי הוא שלא נהגתי על האוטומטית, רק על ידנית. ככה שאני לא באמת יודע כמה זה נורא. מסרטונים ביוטיוב אני מבין שזה פחות טוב, אבל עדיין מהנה.

חשש שעלה לי לראש. שגורם לי לחשוב על לרדת מזה לגמרי.

האם זה רכב מסוכן למי שנוהג ״רגיל״? עם בקרות כמובן.

הכוונה בעיקר לאישתי. היא נהגת טובה, אך לא מאד מנוסה (עוד אין לה שנתיים רישיון) ופחות בא לי לקבל טלפון שהיא נסעה בלילה/יום גשום והסתחררה עם הרכב בפניה. כרגע נוהגים על מאזדה 3 החדשה. 

כשאנחנו רכשנו מיאטה כרכב "משפחתי" לקחתי את אשתי למספר קורסי נהיגה.

עיקר הדגשים היו על תגובות נכונות במקרי קיצון עקב הנעה אחורית.

• אהבתי 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני שעה, AsafRS כתב:

הוזמנה שחורה, או-טו-מ-טית 🙂

זה הרכב היחיד שיהיה לי ולאישתי והיא נוהגת על אוטומט בלבד. גרים בת״א. ידני זו לא אופציה 🥲

לא יותר פשוט להחליף אישה? :-) 

כל עוד כל הבקרות פועלות? אין כל חשש. לא מכיר את הכיול של הדגם החדש אך בדגם הקודם במצב הרגיל זה היה פועל כמו בכל רכב סטנדרטי, כלומר לא מאפשר שום משחק וחותך מיד את הכוח למנוע. בהחלט רצוי שהיא תכיר את כפתור השליטה על בקרת היציבות/משיכה ותדע מה הוא עושה שכן כיאה לרכב כזה הוא נמצא במקום נגיש. ובכלל, מי יודע, אולי תגלה שיש לך בבית נהגת שודים שגילתה את האור עם רכב הנעה אחורית :-) 

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תתחדשו ותהנו.

מצטרף להמלצה על הדרכות נהיגה.

גם תהיו רגועים יותר וגם היא תוכל להנות מהרכב ולנצל את יכולותיו.

תהיה אופטימי. אולי אחרי תקופת נהיגה ספורטיבית היא תראה את האור ותשדרגו לידני.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 4 שעות, AsafRS כתב:

חשש שעלה לי לראש. שגורם לי לחשוב על לרדת מזה לגמרי.

האם זה רכב מסוכן למי שנוהג ״רגיל״? עם בקרות כמובן.

שלא יהיה לך שום חשש. עם בקרות ונסיעה מתורבתת - אין שום חשש.

אם כבר הגבולות אחיזה ויכולות ניהוג ובלימה של הרכב ברמה מאוד גבוהה.

התלונות היחידות שיהיו לה זה שהרכב קשיח , נמוך והפנים (אם יש לכם גירסא מאובזרת של המאזדה 3 מהדור הנוכחי) לא מרשים.

אה ... והמערכת סאונד בדיחה (במיוחד אם יש לך את החבילת bose עם ה12 רמקולים במאזדה שהיא מדהימה)

אשתי לפרופורציות נוהגת גם בנוכחית , גם בקודמת וגם במיאטה טורבו שמכוילת לגמריי למסלול.

(כולל נסיעה של 150 קילומטר לכיוון שנה שעברה ...)

אתה נוהג רגיל - אתה תקבל התנהגות רגילה.

(מצד שני - הרכב הראשון שלה היה פיירבירד v8 ידנית ... והקודם היה WRX ידנית ... אז אולי היא לא דוגמא מושלמת...(

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 6 שעות, Liviur כתב:

אתה נוהג רגיל - אתה תקבל התנהגות רגילה.

(מצד שני - הרכב הראשון שלה היה פיירבירד v8 ידנית ... והקודם היה WRX ידנית ... אז אולי היא לא דוגמא מושלמת...(

אחלה אישה חביבי!

פורסם

משום מה נראה פה שצריך הקצאה מיוחדת של רכבים לחברי הפורום. כולם פה קונים ברזים!

אולי אפשר לקבל מחיר קבוצתי טוב.

הוסף לסל קופון 'קארספורום 2023'.

• מצחיק 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

תתחדשו!

הרכב לא מאיים ומתאים לדעתי לכל נהג עד הרגע שאתה מתחיל לנהוג כמו בבון, ושם כמו שנאמר, הוא יכול לעקוץ. הבעיה היא שהרכב הופך אותך לבבון מדי פעם😄 

פורסם (נערך)

החדשה גם מגיעה עם צמיגים של פריוס מאחורה? 

שואל לגמרי בתור מחמאה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 58 דקות, menir1 כתב:

לא, מגיעה עם Michelin Pilot Sport 4

אני חושב שבחו"ל אפשר לבחור בין שתי הרמות גימור, הבסיסית יותר מגיעה עם פרימסי 4 נדמה לי והשנייה עם הפיילוט ספורט. לארץ מביאים רק את הפיילוט ספורט.

פורסם

נכון. בארץ מגיעה גירסת הלימיטד שנמכרת בארה"ב, כאשר היא חסרה 2 רמקולים (6 במקום שמונה()

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

פרימסי הוא צמיג מאוד... משפחתי.

למה שמים אותו על רכב כזה?

ברצינות, מה כוונת המשורר היפני שמייצר מכונית ספורט, בלי שום יומרות של נוחות או פינוק, ומצייד אותה במציג לא כל כך מתאים?

(אם זה היה בארץ - היינו אומרים חזירות של היבואן וכו'...)

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

כי זו בדיוק הייתה כוונת המשורר, צמיג עם קצת פחות אחיזה (אבל קצת יותר צפוי) שלא דורש יותר מידי בכדי לעבור להיגוי יתר. זה לא רק דגם הצמיג כמובן אלא גם מידת רוחב צנועה יחסית של 215 שמתאימה לעבודה שיש בסך הכל 21 קג"מ. 

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...