Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ החדשה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, HybridBoy כתב:

בסרטון האוטומט נראה מאוד מתסכל

נראה באמת איטי גם בהורדות וגם בהעלאות. בקיצור, פיזדייץ. 

לפני שעה, הרקוליטו כתב:

איך הגיר הידני בהשוואה למכוניות אחרות ?

למשל טייפ אר

טייפ אר זה benchmark

אבל הוא לא רחוק משם.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם

גיר az של איסין

מעולה. אתה כנראה אבל שואל על השיפטר והמהלך שלו - גם טוב מאוד לדעתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 30.3.2023 בשעה 18:45, itaimoto כתב:

המחיר על הכביש הוא 244 אש"ח לאחר הוספת צבע מטאלי (כל הצבעים מטאלים...), הרחבת אחריות  ל 5 שנים, אגרת רישוי וחבילת אבזור בהתקנה מקומית שנידונה כאן שכוללת איתוראן, מרימי שמשות, חיישני רוורס וקיפול מראות אוטומטי. החבילה הזאת הוצעה גם בדור הקודם ומצאתי אותה שימושית ביומיום, מה גם שלא היו בעיות שנבעו מההתקנה המקומית.

הביטוח דרש איתוראן בברז הקודמת שלי. לא היו בעיות שנבעו מהתקנה שלו.

מעניין אם גם בשווקים אחרים קיפול מראות ומרימי שמשות הוא אופציה בהתקנה מקומית. 

איתוראן לא דורש תשלום חודשי קבוע?
עשית סקר ולא מצאת חברת ביטוח שמסכימה לבטח (במחיר סביר) ללא איתוראן?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני כשעה, mcshmupi כתב:

מעניין אם גם בשווקים אחרים קיפול מראות ומרימי שמשות הוא אופציה בהתקנה מקומית. 

מן הסתם, אם בכלל מציעים את זה. אלה לא פונקציות שמוצעות על ידי היצרן. קיפול מראות מהכפתור קיים גם בלי שתזמין, גם חלונות חשמל. המודולים שמתקינים פה מקשרים את זה עם נעילת הרכב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 6 שעות, mcshmupi כתב:

איתוראן לא דורש תשלום חודשי קבוע?
עשית סקר ולא מצאת חברת ביטוח שמסכימה לבטח (במחיר סביר) ללא איתוראן?

שתי חברות הביטוח שהציעו מחיר עדיף בפער, AIG וישיר, דרשו איתוראן. השנה הראשונה חינם בדרך כלל ואחר העלות היא כ 60 ש"ח בחודש על מערכת האיתור הפעילה הנדרשת.

פורסם

שלום לכולם, הוזמנה BRZ כחול ראלי, ידנית כמובן :)

אני גם מתלבט לגבי חבילת ההשקה בעיקר בגלל דרישות הביטוח לאיתורן. אשמח לקבל המלצה מבעלי ניסיון לסוכני\חברות ביטוח מומלצים לרכב זה כדי לבדוק האם נדרש איתורן...

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4
פורסם

תתחדש ותהנה!

לפני 15 דקות, zingarela כתב:

BRZ כחול ראלי, ידנית

השילוש הקדוש...

• רעיון טוב! 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
בתאריך 30.3.2023 בשעה 18:45, itaimoto כתב:

בתום חיפוש ארוך אחר יורשת ראויה לברז הקודמת (2019) ועם תקציב גדול משמעותית ממחיר של ברז חדשה לא מצאתי מחליפה מוצלחת יותר (וזה אולי נושא לפוסט נפרד). מה עושים? מזמינים ברז חדשה מהמשלוח שהגיע  😃. אז רכשתי כחולה ידנית. אספקה בתוך כשבועיים.

המחיר על הכביש הוא 244 אש"ח לאחר הוספת צבע מטאלי (כל הצבעים מטאלים...), הרחבת אחריות  ל 5 שנים, אגרת רישוי וחבילת אבזור בהתקנה מקומית שנידונה כאן שכוללת איתוראן, מרימי שמשות, חיישני רוורס וקיפול מראות אוטומטי. החבילה הזאת הוצעה גם בדור הקודם ומצאתי אותה שימושית ביומיום, מה גם שלא היו בעיות שנבעו מההתקנה המקומית.

זאת סוג של גאונות מצד היבואן, לפרסם מחיר 229 אש"ח ולקצור שבחים על כך בעוד המחיר האמיתי גבוה יותר. אפשר לחסוך 7500 ש"ח אם לא רוכשים את חבילת האבזור והרחבת האחריות שניתנות כרגע בהנחה של 50%. בפירוט המחיר יש פיצול בין האבזור להרחבת אחריות אז נראה שאפשר לוותר רק על ההתקנות המקומיות אם מישהו מעדיף. הרחבת האחריות עולה לבדה 2500 ש"ח לפני מע"מ.

הביטוח דרש איתוראן בברז הקודמת שלי. לא היו בעיות שנבעו מהתקנה שלו.

בגרסה הידנית הרכב לא מיוצר עם מערכות בטיחות שהחוק כאן דורש אז החלופה למובילאיי הייתה לא לייבא את הברז החדשה בכלל. אני בסדר עם הפשרה, מה גם שאופן התפקוד של ההמובילאיי לא מפריע לי.

קנית ללא נסיעת מבחן?

יצר איתי קשר סוכן של סובארו מהסוכנות בפתח תקווה איפה שקניתי את הראשונה, קבענו שנעשה נסיעת מבחן אחרי החג.

אגב באיזה צבע של ריפודים הרכב שלך? הופתעתי לגלות שיש גם גוון בהיר בנוסף לשחור, לא יצא לי לראות אותו והבנתי שכמעט כולן כרגע עם שחור ושלא נשארו הרבה עם ריפודים בהירים. סתם מסקרן אם זה נראה טוב.

אני מצטרף אגב למה שאמרת בנוגע למרים שמשות ומקפל מראות והחיישני רוורס וכו׳, אני מעל שנתיים וחצי עם הרכב ולא חוויתי שום בעיות, זה מאוד נוח ביום יום וחבל שדברים כאלה לא מגיעים מהיצרן.

יכול להיות שההתקנות בארץ לא הכי וואו אבל אנשים קצת נסחפים עם האסון שהם מייחסים לזה, אין בעיות חשמל ואין שום קרקושים שקשורים להתקנות האלה (כל הרעשים הם מקוריים מהיצרן 😬) ובכל מקרה הרכב כבר לא ״טהור״ כי כן חייבים מובילאיי ואיתוראן לביטוח אז אם כבר אז שגם ישימו את זה שמוסיף לא מעט לשימושיות של הרכב. מבחינתי אבזור בסיסי.

• אהבתי 1
פורסם

כשקניתי את הפיג'ו הזמנתי בחור מקצועי שעובד כמתקין שיתקין לי מצלמה וינתק לי את הקודן.

על הדרך הוא עשה סדר בחוטי החשמל ופירק את האיתוראן. הוא גם הראה לי את המצב שהיה שם לפני (בהתקנת המובילאיי, איתוראן, קודנית), נראה די זוועה. 

• רעיון טוב! 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

הופתעתי לגלות שיש גם גוון בהיר בנוסף לשחור

איפה ראית את זה ? 

יש בדיוק 2 אופציות בBRZ - שתיהן שחורות (בד וסוויד) לפחות בארה״ב (שיש יותר אופציות קונפיגורציה מבארץ ויש לכל אחד אופציה להזמין build שלו ולא רק מה שיושב בסוכנות)

הכי קרוב שראיתי ל״אופציה נוספת״ היה פס כחול במקום אדום ב10th aniversary.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעתיים, mcshmupi כתב:

כשקניתי את הפיג'ו הזמנתי בחור מקצועי שעובד כמתקין שיתקין לי מצלמה וינתק לי את הקודן.

על הדרך הוא עשה סדר בחוטי החשמל ופירק את האיתוראן. הוא גם הראה לי את המצב שהיה שם לפני (בהתקנת המובילאיי, איתוראן, קודנית), נראה די זוועה. 

אבל למה שיפרק את האיתוראן והקודנית? הביטוח לא דורש את זה?

פורסם
לפני שעתיים, Liviur כתב:

איפה ראית את זה ? 

יש בדיוק 2 אופציות בBRZ - שתיהן שחורות (בד וסוויד) לפחות בארה״ב (שיש יותר אופציות קונפיגורציה מבארץ ויש לכל אחד אופציה להזמין build שלו ולא רק מה שיושב בסוכנות)

הכי קרוב שראיתי ל״אופציה נוספת״ היה פס כחול במקום אדום ב10th aniversary.

גם אני הופתעתי אבל זה מה שהסוכן מכירות של סובארו פתח תקווה אמר לי כשהזמין אותי לבוא לראות את הרכב, שיש שני גוונים למושבים. אולי התבלבל או שלא הבנתי נכון. 

פורסם

מכיוון שאין שום איזכור לזה (בדקתי באתר של סובארו בגרמניה , ארה״ב ויפן) - הייתי מהמר שבמקרה הטוב הוא התבלבל , ובמקרה הרע - אין לו מושג על מה הוא מדבר :)

או כמובן שיש אופציה יחודית רק לישראל... 

אבל פחות סביר.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...