Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ החדשה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 52 דקות, LEGACY 1.8 כתב:

לא שאני מזלזל ב 230 אלף.. זה עדיין חתיכת סכום.. אבל הדבר הזה עושה חשק ומאיים לחבל בתוכניות לעתיד..

שאלוהים יתן לי כוח רצון.

כמובן שזה לא עוזר לך אבל הBrz 2015 זה הרכב היחיד שהתחרטתי שמכרתי

וברגע שהיתה הזדמנות , תקציב והסכמה בבית להזמין את החדשה - הזמנתי (וגם אז לקח חודשיים עד נפתחו הזמנות , ו4 לקבל את הרכב…)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אגב עם הזמן שעבר - לא זוכר אם ציינתי - אבל אחי גם קנה אחת (ארה״ב) - בתור רכב יותר נגיש לקחת למסלול בצורה קבועה - בנוסף לקיימן GT4 שבחניה.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 41 דקות, Liviur כתב:

אגב עם הזמן שעבר - לא זוכר אם ציינתי - אבל אחי גם קנה אחת (ארה״ב) - בתור רכב יותר נגיש לקחת למסלול בצורה קבועה - בנוסף לקיימן GT4 שבחניה.

מעניין מאוד, הייתי מבין כסיבה עלויות אחזקה/בלאי מואץ/אגרסיביות יתר, אבל רק בגלל נגישות לרדת ככה כמה רמות? 
נ.ב אם אחיך מחפש חברים חדשים במקרה אני זמין 

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם
לפני 5 שעות, Shmelov כתב:

1. הולכים לאולם תצוגה של פורשה.

2. יושבים בבוקסטר/קאיימן בסיסיות שעולות כחצי מליון ומנסים להבין איך? ועל מה?

3. רצים בדילוגים לסובארו ומבצעים הזמנה.

במקרה חזרתי שבוע שעבר מסיור בקו הייצור של ה718, בקלות אפשר להבין למה הרכב חוצה את החצי מיליון (יש כאלו שזה לא ידבר אליהם, אבל סיבה יש).

מה שכן, אני מסכים איתך שהדרך הכי טובה להוציא 230 על רכב חדש זה ללכת לסוכנות של רכבים ה-ר-ב-ה יותר יקרים, ואז 230 נשמע זול.

פורסם

תסלחו לי רגע שאני עוצר את השיח על שלמות הרכב, ויוצא ה"סחי" בשרשור,

אבל יש לי שאלה שקצת מטרידה אותי,

לא נראה לכם לא תקין שמוכרים רכב שנת 2023 עם רמת אבזור בטיחותי 1 בסכום כזה?

נראה לי הזוי לחלוטין.
מה אני מפספס?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ההגדרות בישראל מעוותות לכן הדירוג הבטיחותי נמוך מאוד, גם המיאטה מוגדרת דרגה 1

הן נעדרות כל מיני מערכות בטיחות מתקדמות כגון סטייה מנתיב, בלימה אוטונומית וכד', האוטו' כן נהנית מהן ומוגדרת דרגה 5

פורסם

ראיתי את האוטומטית וזה נראה אחלה,
אבל הרבה רוצים את הידנית - היא מגיעה דיי ריקה מבחינה בטיחותית, בטח לרכב שמטרתו נהיגה ספורטיבית, אני חושב שזה קצת לא לעניין.

אולי אני מפספס משהו 🤷‍♂️

• מצחיק 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני שעתיים, Super_T כתב:

לא נראה לכם לא תקין שמוכרים רכב שנת 2023 עם רמת אבזור בטיחותי 1 בסכום כזה?

לא.

שמחתי לעזור 😂 ובנימה רצינית יותר:

לפני שעה, GTI33 כתב:

ההגדרות בישראל מעוותות לכן הדירוג הבטיחותי נמוך מאוד, גם המיאטה מוגדרת דרגה 1

בדיוק זה וההסבר שם.

בדברים כמו בטיחות פסיבית , בקרות אחיזה וכו היא מעולה.

בנוסף הדרגות זיהום דיי עקומות במדידה הישראלית.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Super_T כתב:

ראיתי את האוטומטית וזה נראה אחלה,
אבל הרבה רוצים את הידנית - היא מגיעה דיי ריקה מבחינה בטיחותית, בטח לרכב שמטרתו נהיגה ספורטיבית, אני חושב שזה קצת לא לעניין.

אולי אני מפספס משהו 🤷‍♂️

לטעמי אתה מפספס הרבה אבל זו דעתי בלבד. נהיגה ספורטיבית ומערכות בטיחות עבור הנהג הישראלי הממוצע שזקוק להן מפאת רמת הנהיגה הכל כך גבוהה שלו ממש לא הולכים ביחד.  אבל שוב, זו דעתי בלבד. 

אגב, אני חושב שרק בדגמים האחרונים של פרארי כמו ה- 296, הם התחילו רק עכשיו לשים מערכות בטיחות וסתם מסיבה של "לצאת ידי חובה", גם מאותה סיבה שכנראה הם גם חושבים שזה לא הולך ביחד. אני בטוח שיש עוד לא מעט רכבי ספורט טהורים שאין בהם את השטויות האלה. יש איזה קטע ברכבים מהסוג הזה שהם די מיועדים לנהגים שפשוט אמורים...לנהוג.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, BRAVO30 כתב:

אני בטוח שיש עוד לא מעט רכבי ספורט טהורים שאין בהם את השטויות האלה. יש איזה קטע ברכבים מהסוג הזה שהם די מיועדים לנהגים שפשוט אמורים...לנהוג.

ממש לא מסכים איתך.

4 שנים עם BRZ, הייתי שמח מאוד אם היו לה מערכות בטיחות וכמה שיותר מבחינתי.

אין שום סיבה להתפשר על בטיחות בשביל להנות מנהיגה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

קרוע עם עצמי אם אני רוצה את הרכב או לא. אז משתף :)

למה לא:

1. בקושי נוסע, הרכב יושב בחניה באמצע שבוע.

2. כרגע נוסע על מאזדה 3 החדשה. 2022.

כנראה שמבחנת איכות תא נוסעים ובידוד רעשים - אשתנמך.

3. בנוסף, מכיוון שלמכונית שנייה אין זכות קיום אצלנו (מגיעים לעבודה ברגל), גם אישתי תצטרך לנהוג במכונית. לכן היא תיהיה אוטומטית. 

4. יש לי כלבה בינונית-גדולה (בורדר קולי) שתצטרך להשתחל במושב האחורי. ממה שראיתי בפורומים בארה״ב - אנשים אומרים שמכניסים בלי בעיה. אבל יש לי קצת ספק משום מה…

למה כן:

1. כי בא לי. רכב ספורט הוא חלום ילדות. נראה שבעתיד הלא כלכך רחוק רכבי ספורט יהיו רק במחיר פורשה וצפונה.

2. כי הצלחתי לשכנע את אישתי.

3. בעוד שנה אנחנו מתכננים להתחיל לנסות להביא ילדים. אז זה מרגיש שזה הזמן האחרון שנשאר להשקיע בעצמך. 

4. כנראה שלא אפסיד מבחנה כספית. עלות ירידת הערך של הBRZ ככל הנראה תיהיה דומה לזו של המאזדה. ככה שאם בשביל לקנות את הBRZ אני צריך לתת את המאזדה + 100K אז נראה שאוכל למכור את הBRZ כשנרצה לקנות דירה עוד שנתיים-שלוש (נגיד שאמכור בערך ב200K) ואז לקנות חזרה את אותה מאזדה (2022) ב100K+100K בצד. נגיד והמאזדה תעלה קצת יותר מ100K או שהסובארו תמכר בקצת פחות, אז מאזדה 3 2021 או אפילו 2020..

עריכה אחרונה על ידי Maza
פורסם
לפני 33 דקות, Maza כתב:

3. בעוד שנה אנחנו מתכננים להתחיל לנסות להביא ילדים. אז זה מרגיש שזה הזמן האחרון שנשאר להשקיע בעצמך. 

אחד השיקולים הקשוחים והמשכנעים שיש.

עמדתי מולו לא מעט פעמים. רק נגיד שלא תמיד התוצאה הייתה זהה...

• מעניין 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 36 דקות, Maza כתב:

קרוע עם עצמי אם אני רוצה את הרכב או לא. אז משתף :)

כרגע אתה 4:4 בשיקולים, רק שבעוד שנתיים התוצאה תהיה 2:6 ותפסיד בגדול (ברגע שיהיו ילדים אשתך כבר לא תזרום).

לך תגשים חלומות, אחרת תצטרך לחכות 10-20 שנה להזדמנות הבאה שתהיה לך (תלוי כמה ילדים + הפרשי הגילאים).

ובמקומך הייתי מנסה בלי לחשוב פעמים, מקסימום מגלה שזה לא מתאים, אז לפחות הגשמת חלום והפסדת כמה אלפי שקלים (או אפילו מעט עשרות אלפי שקלים). רוב האנשים לא מגשימים חלומות.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...