Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ החדשה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ, הפנים מגיע בקונפיגורציה אחת בלבד,  מושבי גרסת הלימיטד שחור  עם פס אדום. 

• רעיון טוב! 2

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 8 שעות, Doron_Z כתב:

יכול להיות שההתקנות בארץ לא הכי וואו אבל אנשים קצת נסחפים עם האסון שהם מייחסים לזה, אין בעיות חשמל ואין שום קרקושים שקשורים להתקנות האלה (כל הרעשים הם מקוריים מהיצרן 😬

כניסת מים מהדלת כי קוברה לא אטמו אותה טוב בהתקנת מרים שמשות זו לא הגזמה, זה יכול להיגמר בקטסטרופה אם הרכב יושב ככה כמה ימים.

אפשר להתקין את הדברים האלה מצוין, אבל מי שעושה את זה בארץ לא ראוי להיקרא בעל מקצוע.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 12 שעות, menir1 כתב:

בארץ, הפנים מגיע בקונפיגורציה אחת בלבד,  מושבי גרסת הלימיטד שחור  עם פס אדום. 

אז אני מבין שאתה מוכר את ה- 208 שלך בשבילה? האמת שווה. תיהנה! 😉

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 11 שעות, nadavd4 כתב:

כניסת מים מהדלת כי קוברה לא אטמו אותה טוב בהתקנת מרים שמשות זו לא הגזמה, זה יכול להיגמר בקטסטרופה אם הרכב יושב ככה כמה ימים.

אפשר להתקין את הדברים האלה מצוין, אבל מי שעושה את זה בארץ לא ראוי להיקרא בעל מקצוע.

אוקיי ומאיפה האנקדוטה הזאת? לא שמעתי על בעל ברז שדבר כזה קרה לו. האמת אני בקבוצה מעל שנתיים ולא שמעתי משהו רע במיוחד שקשור להתקנות המקומיות מבחינה טכנית חוץ מזה שחלק מהאנשים הלכו לחשמלאי והוא אכן ניקה המון חיווט מיותר כמו שתיארו פה. 

מקצוענים כנראה הם לא אבל בסוף עדיף מבחינתי עם האבזור הזה מאשר בלי. 

פורסם
לפני 21 שעות, BRAVO30 כתב:

אבל למה שיפרק את האיתוראן והקודנית? הביטוח לא דורש את זה?

לא דורש. והאיתוראן גם לא היה פעיל 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

מפרסומים שונים הבנתי שהגיעו כ 150-165 BRZ  לארץ ידניות ואוט'.

מישהו יודע כמה ידניות נשארו אם בכלל...

(קונה פוטנציאלי שואל...)

פורסם

לא הגיעה כמות כזאת, הגיע משלוח ראשון של כמה עשרות בודדות. משלוח שני יגיע במאי. 

להערכתי, היבואן התחייב ל-150 יחידות, אבל הן יפרסו לפחות למשך שנתיים (2023-2024) לפחות. 

אין שום תסריט הגיוני שיעלו 150 מכוניות עד סוף השנה. 

• רעיון טוב! 2

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הזמנתי לפני כמה ימים רכב למאי, אמרו לי שכרגע התחזית זה הגעה של 100 רכבים במשלוח של מאי (לאחר מכירה של 50 יחידות שהגיעו בתור התחלה).

פורסם
לפני 20 דקות, Dor7 כתב:

הזמנתי לפני כמה ימים רכב למאי, אמרו לי שכרגע התחזית זה הגעה של 100 רכבים במשלוח של מאי (לאחר מכירה של 50 יחידות שהגיעו בתור התחלה).

50 מתוך ה100 שאמורים להגיע במאי או

50 רכבים מהמשלוח שכבר הגיע ?

פורסם

מה שאני הבנתי (ויכול להיות שלא הבנתי נכון) זה שעכשיו הם הביאו 50 רכבים ונראה שמכרו את כולם ובמאי אמורים להגיע עוד 100 רכבים (סה"כ 150).

שאלתי אם צפוי שיהיה עוד פיצול של ה100 יחידות האלו ליותר ממשלוח אחד ואמרו לי שכרגע לא (כי אני הייתי שמח לקנות יותר מאוחר אם הייתה אפשרות אבל כרגע זה מה יש).

• רעיון טוב! 1
פורסם

נכון לכרגע אני כן קונה (יש כבר מקדמה על יחידה). אם המשלוח יתעקב אני אשמח, ואם לא גם נשמח רק עם קצת פחות כסף בבנק חח 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הוזמנה שחורה, או-טו-מ-טית 🙂

זה הרכב היחיד שיהיה לי ולאישתי והיא נוהגת על אוטומט בלבד. גרים בת״א. ידני זו לא אופציה 🥲

רכב ספורט ראשון.

האמת שמאד הופתעתי מבחנת מלאי, ביום חמישי לפני שבוע הסוכן הראה לי במחשב שיש לו איזה 15 אוטומטיות, וביום ראשון היו לו 6 (רציתי אפור כהה ותפסו אותה). 

מה שמאד מפחיד אותי הוא שלא נהגתי על האוטומטית, רק על ידנית. ככה שאני לא באמת יודע כמה זה נורא. מסרטונים ביוטיוב אני מבין שזה פחות טוב, אבל עדיין מהנה.

חשש שעלה לי לראש. שגורם לי לחשוב על לרדת מזה לגמרי.

האם זה רכב מסוכן למי שנוהג ״רגיל״? עם בקרות כמובן.

הכוונה בעיקר לאישתי. היא נהגת טובה, אך לא מאד מנוסה (עוד אין לה שנתיים רישיון) ופחות בא לי לקבל טלפון שהיא נסעה בלילה/יום גשום והסתחררה עם הרכב בפניה. כרגע נוהגים על מאזדה 3 החדשה. 

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...