Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ החדשה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במקרה שאלתי את העמוד של סובארו באינסטגרם. התשובה, למרבה ההפתעה:

״היי , ב15 למרץ צפויה להגיע.״

אמרו גם שכרגע אין פרטים נוספים, רק לאחר שהדגם יושק.

עריכה אחרונה על ידי Maza
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 17 דקות, misterb כתב:

מחיר שהתקבל מסובארו - 250K. לארוז לכם?

לא תודה, במחיר הזה שישמרו במחסן.

כמה יחידות הגיעו, זה יותר מעניין אותי.

They are trying to ban me...

פורסם

70 אלף דולר ... כמעט פי 2. נשמע בערך כמו כל רכב בישראל לעומת פה בכנות.

יחסית לישראל (שבה רכב משפחתי ממוצע עולה בימינו סביב ה150) - נשמע לגמרי בגדר הסביר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
בתאריך 18.12.2022 בשעה 02:27, liav12 כתב:

סתם שאלה - האם הניסאן Z400 הולכת להגיע לארץ? או ביבוא מקביל?

יש סיכוי שתעלה דומה או פחות? אם כן, למה לפזול ל BRZ?

זה פשוט לא רכב ספורט. הייתי לוקח את ה BRZ החדשה (או הישנה בתכלס) כל יום על פני ה Z החדשה.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם (נערך)

ברור לי שבשוק של היום שכל רכב סביר בקושי מתחיל מ 180, לבקש על הברז 250 זה הגיוני אבל בשבילי לפחות זה מוגזם בתור בעל ברז שקנה את שלו ב 60 אלף פחות. 

מאמין שעדיין יהיו מספיק קופצים. שיהיה בהצלחה כי בסוף גם אם תופסים את המחיר כמוגזם מה שבעבר היה גורר איחולים לכישלון עבור היבואן, באקלים הנוכחי האינטרס כרגע זה שבכלל ירצו להביא עוד רכבים כאלה מעל כל שיקול אחר.  

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם
לפני 5 דקות, Doron_Z כתב:

ברור לי שבשוק של היום שכל רכב סביר בקושי מתחיל מ 180, לבקש על הברז 250 זה הגיוני אבל בשבילי לפחות זה מוגזם בתור בעל ברז שקנה את שלו ב 60 אלף פחות. 

מאמין שעדיין יהיו מספיק קופצים. שיהיה בהצלחה כי בסוף גם אם תופסים את המחיר כמוגזם מה שבעבר היה גורר איחולים לכישלון עבור היבואן, באקלים הנוכחי האינטרס כרגע זה שבכלל ירצו להביא עוד רכבים כאלה מעל כל שיקול אחר.  

זו לא ממש השוואה הוגנת כי קנית את שלך בנקודת שפל מאוד ספציפית במחיר. מאז היתה אינפלציה עולמית ועוד שלל משברים. בנוסף קנית את שלך ממש קרוב לסוף חיי הדגם.

פורסם

ההבדל בין הישנה לחדשה משמעותי. מאוד (יש לי את החדשה , היתה לי את הקודמת שגם שיפרתי ולקחתי למסלול).

וגם יש הבדלי מחיר - הקודמת היתה 27 אלף החדשה היא 31.5 אלף (לפני מיסים שהם עוד בערך 1500-2000 דולר)

אז שוב - לגמרי on par בערך עם ההפרשים לאורך הזמן.

נגיד את זה אחרת - כרגע אין לה שום תחרות במחיר למי שרוצה רכב ספורט על באמת. (לא בקו ישר)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני כשעה, Liviur כתב:

וגם יש הבדלי מחיר - הקודמת היתה 27 אלף החדשה היא 31.5 אלף (לפני מיסים שהם עוד בערך 1500-2000 דולר)

לפני שעה, Morningstar כתב:

זו לא ממש השוואה הוגנת כי קנית את שלך בנקודת שפל מאוד ספציפית במחיר. מאז היתה אינפלציה עולמית ועוד שלל משברים. בנוסף קנית את שלך ממש קרוב לסוף חיי הדגם.

ה MSRP של ה Limited הוא 31 אלף דולר, דומה עד זהה למחיר של רמת הגימור הזאת ב 2020 עם הדור הקודם. לפי זה הדגם החדש צריך לעלות בארץ 200 אלף ש"ח - המחיר בסוף חיי הדור הקודם. 250 אלף ש"ח זה מחיר מוגזם מבחינתי עם כל אהבתי לברז (מכרתי השבוע את שלי אחרי 3.5 שנים).

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 דקות, itaimoto כתב:

ה MSRP של ה Limited הוא 31 אלף דולר, דומה עד זהה למחיר של רמת הגימור הזאת ב 2020 עם הדור הקודם. לפי זה הדגם החדש צריך לעלות בארץ 200 אלף ש"ח - המחיר בסוף חיי הדור הקודם. 250 אלף ש"ח זה מחיר מוגזם מבחינתי עם כל אהבתי לברז (מכרתי השבוע את שלי אחרי 3.5 שנים).

מכרת את שלך? מה קונה במקום?

• תוכן חדש...