Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פלא שחנויות כאלו נואשים לקבל דריסת רגל ושמגיעים אליהם ממש אין שומדבר שמושך לקנות או להסתובב בחנות

תחבר את כל הענבים וכל העגבניות לא תקבל 57 פריטים, אשכרה ענב בשקל ועוד יש לו הגבלות על שעות הקבלה...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה ללכת רחוק? כשאין כל מיני הפתעות אני מקבל את הדואר שלי ב"שופרסל אקספרס" השכונתי. כמובן שנקודת החלוקה  נמצאת בסוף החנות (הגודל של ה"סופר" הזה הוא של מכולת משפורת) כך שאני עובר ליד כל המדפים. אבל כנראה שבמהלך 8.5 השנים האחרונות לא השארתי שם יותר מ-200 ש"ח, רק השלמות של חלב וחלה לשבת. החנות הזו נמצאת במרחק 800 מ' מהבית, אפילו עם מחירי הדלק כבר יותר זול להגיע לרמי לוי במרחק 1.5 ק"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

800 מ' מהבית זה אחלה כושר. לא רק שדואגים לך לדואר, דואגים לך לבריאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ה-800 מ' האלה לא כוללים הפרש גובה של 70 מ' (מדוד עם GPS).לא תענוג גדול עם כל הקרעכצענים של גיל 60.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה באמת רכשת את 2 אלה תמורת 57 כי לא היה לך נעים? חבל יצאת פראייר וגרמת לו להמשיך בהתנהלות שלו.

אני זוכר שהלכתי פעם לאסוף חבילה ואמרו לי שזה בין השעות X לY. 

את הבלאגן שעשיתי לו בחנות הוא כנראה לא יישכח, וגם אם הייתי מקבל חבילה הייתי בא בשעות שנוחות לי (מבין שעות הפתיחה) ולא בשעות שהוא מגדיר.

מה כן, אני מקבל היום חבילות למקומות אחרים ולא יצא לי לבקר אצלו מאז 

• מעניין 1
פורסם (נערך)

על כל חבילה שנכנסת אליהם הם מקבלים עמלה קטנה(נראה לי שעד שקל לחבילה)

יש לי ליד הבית חנות כלי בית שחילקה בשנה שעברה כ-220K חבילות. אבל שם זה מסודר ותמיד יש עובד/ת או שניים באיזור החלוקה, כנראה שזה משתלם.

ובלי קשר הגדלת תנועת אנשים בחנויות כמעט תמיד מובילה לעלייה במכירות.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

220k חבילות לחנות קטנה זה מספר גדול!

זה אומר שאם היא עובדת 290 יום בשנה (ללא שבתות וללא חגים) היא צריכה לחלק כ750 חבילות ביום. 

בהנחה שהיא עובדת 12 שעות ביום זה אומר חבילה כל דקה. כל דקה. בלי הפסקה.

וגם אז אני לא בטוח שזה משתלם לה.

בהנחה שהיא מקבלת שקל לחבילה,

750 ברוטו ליום

מניח שסביב 600-650 נטו אחרי מיסים (בט"ל. מעמ ומס הכנסה)

עלות עובד כמעט 400-450 (בהנחה שהוא מקבל מינימום)

שכירות+ חשמל+ארנונה על השטח הזה שתופס מהחנות

לדעתי יעלה יותר כ100-150 שח יומי (תלוי איזור)

כך שאני מאמין שכדי שזה רווחי הם מקבלים 2-3 שח לחבילה

.

פורסם (נערך)

מבדיקה שלי, כל חבילה מקבלים שקל אחד בלבד. מעט מאוד נותנים 2 שקלים

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, FROGIE כתב:

שאלת תם, הרווח שלהם זה כניסת לקוחות לחנות שאולי יקנו על הדרך או גם רווח פר פריט? (וכמה? :))

שקל אחד.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

התופעה הגיע אלי היום כאשר פריט מאמזון שגם שילמתי עבורו משלוח לא הגיע אלי בזמן שמופיע באמזון.

יצרתי קשר עם פדאקס שהז נשלשח דרכם והם אמרו שהחבילה הועברה לדואר ישראל.

בדואר ישראל החבילה אותך שוכבת כבר שבוע בצומת ספרים, הייתי צריך לקבוע תור כדי לאסוף את החבילה שבכלל אמורה להגיע אלי לבית.

פניתי בצ'אט לאמזון בשאלה תמימה אם זה היה אמור להגיע אלי או שזה תקין שזה הגיע לשם.

התשובה שזה לא תקין וחבילות שהם מאמזון או מטופלים ע'י אמזון צריכות להגיע עד הדלת בברירת מחדל.

הוא רשם הוא מזכה אותי במשלוח וכבקשת סליחה ב75% מערך הפריט.

אז יש תשובה אמזון חד משמעית אמור להגיע עד לבית ולא למרכז חלוקה

• לא הבנתי... 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שונא את הבתי עסק שעובדים למשל עד 7 בערב אבל מחלקים דואר עד 5
גם ככה הוא יושב שם רגל על רגל רוב היום אז למה לא לחלק חבילות בכול שעות הפתיחה של העסק?

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...