Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שנים, פרסם כאן מנכ"ל טלרון פוסט ובו הוא טוען ובשכנוע רב

שמצברי סטארטאפ, זהים לחלוטין לורטה כחול, למעט צבע האריזה ותקופת האחריות.

ברשותי 3 גולפים, בעלי מערכת חשמל זהה ואופי נסועה זהה.

במרוצת השנים, הותקנו גם ורטה כחול וגם סטארטאפ ברכבים

ובנוסף, הותקן סטארטאפ גם בגנרטור חרום שאני מתחזק.

מעולם, ורטה כחול לא החזיק אצלי פחות מ 3 שנים

וסטארטאפ מעולם לא עבר את השנתיים. גם בגנרטור

ששם הוא כל הזמן תחת טעינה משמרת, הם לא מגיעים לשנתיים. השיא היה שלשום

הבן שלי עצר לרכוש משהו בקיוסק, נכנס לרכב להניע ו... כלום.

הוזעקתי, הגעתי המצבר סטארטאפ בן 11 חודש (עדיין באחריות) עם מתח הדקים 4 וולט !

המצבר פשוט קרס, לא נפרק במשך כמה ימים, אלא פשוט קרס בבת אחת.

הלכתי לחנות עם המצבר, לא עניין אותי האחריות, השארתי לו את הסטארטפ ורכשתי ורטה כחול.

על אף הפוסט המאוד משכנע של המנכ"ל, אני לא מאמין שהמצברים האלו זהים, אולי זה היה כך בעבר

כאמור, הניסיון שלי, על מספר מצברים מראה  אחרת, אני אישית בסטארטאפ לא נוגע יותר גם עם מקל.

מבחינתי סטארטפ זה אולי טוב בהייטק, לא במצברים.

• אהבתי 1
פורסם

המצברים זהים וחבל שלא ביקשת לממש את האחריות. למעשה קנית מצבר סטארטאפ חדש עם אחריות ל 24 חודש. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אני קניתי לפני שבועיים בערך מצבר של סטארטאפ, הייתה מדבקה עם מספר דגם זהה לוורטה וגם בעל החנות אמר שזה אותו דבר מאותו פס יצור רק מותג אחר עם הבדל באחריות.

חבל שלא מימשת את האחריות שלך.

20220204_125443.jpg

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם
לפני 24 דקות, discoTD5 כתב:

המצברים זהים וחבל שלא ביקשת לממש את האחריות. למעשה קנית מצבר סטארטאפ חדש עם אחריות ל 24 חודש. 

יכול להיות, כאמור הניסיון הפרטי שלי מראה לי אחרת, והתקיעה בלי מצבר שווה לי הרבה יותר מ 200 שח ההפרש בינם, בפרט שזה קורה אצל הילד או אצל המפקדת

פורסם

הוורטה עדיין תוצרת גרמינה? 
סטארט-אפ מיוצר בספרד, וצ'כיה. יכול להיות שיש הבדל גם האיכות.
אני חושב שאם יש הבדל אז בבקרת איכות, ולא במוצר.

ליבואן מאוד נוח להציע מוצר זול יותר במקרי אחריות, ולספר בפורום שהם זהים, גם אם זה כך.

פורסם
לפני שעתיים, teyal כתב:

לפני מספר שנים, פרסם כאן מנכ"ל טלרון פוסט ובו הוא טוען ובשכנוע רב

שמצברי סטארטאפ, זהים לחלוטין לורטה כחול, למעט צבע האריזה ותקופת האחריות.

ברשותי 3 גולפים, בעלי מערכת חשמל זהה ואופי נסועה זהה.

במרוצת השנים, הותקנו גם ורטה כחול וגם סטארטאפ ברכבים

ובנוסף, הותקן סטארטאפ גם בגנרטור חרום שאני מתחזק.

ממתי אתה מאמין לאנשי מכירות ? לעולם לא לקחתי ברצינות את דבריו של מנכ"ל טלרון בנושא ותמיד רכשתי מצבר תוצרת ורטה כחול או בוש סילבר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

סטארפ-אפ שחור שהיה אצלי 3 וחצי שנים עם נסיעות עירוניות רוב הזמן, והוחלף בצורה יזומה לוארטה כחול, כי לא היה סטארט-אפ שחור בחנות.

פורסם

פעמיים החלפתי סטארפ-אפ וארטה כחול לאחר שנתיים וארבעה חודשים. 

בפעם השלישית עברו מאז ההחלפה שלוש שנים וארבעה חודשים ואז מכרתי את האוטו כשהמצבר עדיין תקין. 

פורסם

יש לי תיאוריה. כל מצבר ואפילו  מצבר מדבקה כלשהוא אשר מותקנים ברכב שנוסע נסיעות יום יומיות ארוכות מחוץ לעיר יחזיק הרבה שנים. את התיאוריה הזאת אני מבסס על 15 שנות ניסיון. כל מיני רכבים שהיו לנו במשך השנים שנסעו יום יום 100 ק"מ הלוך וחזור. לא היה מצבר שהחזיק פחות מ 5 שנים.  אפילו איזה מצבר מדבקה בשם סטאר משהו שנקנה מאחת מרשתות עשה זאת בעצמך החזיק הרבה שנים. התיאוריה הזאת התנפצה לי בפנים לאחר שמצבר סטארטאפ מת שבועיים אחרי תום שנת האחריות. המצבר היה מותקן ברכב שלי שנוסע יום יום 60 ק"מ נסיעות מחוץ לעיר. בחנות אמרו לי שזאת בעיה שלי, הייתי צריך לקחת 24 חודשי אחריות. זאת הייתה פעם ראשונה ואחרונה שקניתי סטארטאפ. הודיתי לבעל החנות וקניתי מצבר אחר מחנות אחרת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

יש משהו בהתנהלות של טלרון, שלא מכבדת אותם,לא את הלקוחות, ובטח שלא את חברת ורטה העולמית.

הם להוטים מדי למכור את מוצר המדבקה שלהם, שכל תהליך השיווק מבוסס כולו על המוניטין של ורטה! בין אם יש קשר ובין אם אין קשר (ייתכן שיש קשר שהוא רק חלקי, לדוגמא יוצא אכן מהמפעל של ורטה אך לא באיכות הרגילה, בטח לא של הסדרה הכחולה והלאה)

עם כל הכבוד, הם בחרו בכם כיבואנים בארץ, לא שתעשו פעולה הפוכה,  פעולות אקטיביות לשכנע קונים פוטנציאלים שאין צורך לרכוש ורטה...

יצא לי לפני כמה שבועות לכתוב להם, שאני מבקש לברר עימם טרם קניית מצבר, מהו דגם ורטה שמתאים לרכבי, בלי לחשוב פעמיים נתנו לי דגם של מוצר המדבקה שלהם, רק אחרי שלא הצלחתי למוצא אודותיו פרטים ברשת וכתבתי להם בשנית, הואילו בטובם להגיד לי שנתנו לי דגם לא של ורטה, אחרי שאמרתי להם מה דעתי בעניין, הרשו לעצמם גם להתנהג בצורה מזלזלת ולא מכבדת.

כל העניין הזה גם של אמנת האחריות שלהם שאם רכשת במיטב כספך מצבר של ורטה, והם נאלצים להחליפו, אז מותר להם לספק במקום הורטה שרכשת את מוצר המדבקה שלהם, הוא שערורתי!

זה שזה נכתב בכתב האחריות לא עושה את זה ללגיטימי!

זה בדיוק כמו שכולמוביל תחליף את המרצדס שנמצא בו בעיה עם יונדאי, רק כי היא היבואנית של שניהם.

עריכה אחרונה על ידי Avi132
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...