Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, falou כתב:

אולי טראמפ היה אומר לז'לנסקי - אין לך גב, שב בשקט וחכה בסבלנות, וכל זה היה נמנע?

אולי.
אם אני מסתכל על ההיסטוריה של אירופה אז בפעם האחרונה שנתנו לאיזה פיהרר לעשות מה שהוא רוצה לא יצא מזה טוב.
מה שאני מנסה לומר זה שאותו פיהרר כבש את צ'כוסלובקיה, פולין ותכלס אם הוא היה עוצר שם אף אחד לא היה עושה כלום, אבל זה כמובן לא הספיק לו... הוא עבר לצרפת וכבש גם אותה... ההמשך ידוע.

פוטין כבש ב2014 את קרים. לא עשו כלום (פרט לסנקציות מצ'וקמקות). אמרו לאוקראינים בדיוק את מה שכתבת "שבו בשקט". הם ישבו בשקט. מה קרה? אותו דיקטטור הסתפק במה שהוא קיבל או ש"נפתחו לו העיניים"? כמובן שנפתחו לו העיניים כי דיקטטורים בטוחים שהשמש זורחת להם מה*** והם בלתי מנוצחים. מבחינתו זה חצר המשחקים שלו והוא יעשה שם מה שהוא רוצה. מחר בבוקר מדינה אחרת תיכנס לקטגוריית מגרש המשחקים של הדיקטטור ומה אז?

"סבלנות" ו"פרגמטיות" לא עובד עם אנשים כאלה. רק כוח.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

מחר בבוקר מדינה אחרת תיכנס לקטגוריית מגרש המשחקים של הדיקטטור ומה אז

גם פינלנד הייתה פעם חלק מהאימפריה הרוסית.

#רקאומר

בעצם פינים היו מהר מאוד מעמידים את פוטין במקום, כמו שהם העמידו את סובייטים במקום, כשאלה ניסו לערוך שם "מבצע צבאי מיוחד".

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, vadim6385 כתב:

זה מה יש. הבעיה של אוקראינה היא שהיא נמצאת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון.

חוץ מזה, את המלחמה התחיל פוטין להזכירך, לא ביידן.

אם הם היו רוצים לחזור להיות אזרחים סוג ז’ של האימפריה, היו מבקשים את זה בעצמם.

משום מה הם לא עושים את זה.

היה יותר טוב לפוטין ולטראמפ אולי.

ושוב - פוטין הוא זה שתקף. אם לא העזרה של אמריקאים לאוקראינה, היה הרבה יותר גרוע.

אתה ממשיך לחזור על "פוטין תקף פוטין תקף". גם ישראל כל הזמן תוקפת בסוריה, ובעוד מקומות, לפי פרסומים זרים כמובן. זה אוטומטית הופך אותנו ל"רעים"?

ואם לא ה"עזרה" של האמריקאים אולי כל הסיפור הזה לא היה קורה. אף אחד לא יודע מה היא קורה אם. 

כרגע המצב של אוקראינה לא משהו, גם עם העזרה של האמריקאים.

לפני 30 דקות, farkash7 כתב:

פוטין כבש ב2014 את קרים. לא עשו כלום (פרט לסנקציות מצ'וקמקות). אמרו לאוקראינים בדיוק את מה שכתבת "שבו בשקט". הם ישבו בשקט. מה קרה? אותו דיקטטור הסתפק במה שהוא קיבל או ש"נפתחו לו העיניים"? כמובן שנפתחו לו העיניים כי דיקטטורים בטוחים שהשמש זורחת להם מה*** והם בלתי מנוצחים. מבחינתו זה חצר המשחקים שלו והוא יעשה שם מה שהוא רוצה. מחר בבוקר מדינה אחרת תיכנס לקטגוריית מגרש המשחקים של הדיקטטור ומה אז?

"סבלנות" ו"פרגמטיות" לא עובד עם אנשים כאלה. רק כוח.

זה לא מדויק. היו שורת הסכמים שנועדו להביא להפסקת אש. אף אחד מהם לא אמר לאוקראינים לשבת בשקט ולהשלים עם המצב.

ואת אותו הדבר אפשר להגיד גם על ארה"ב, עם ההרפתקאות בעיראק, לוב וכדומה. בתור "מעצמה" אתה תדאג לאינטרסים שלך, בלי לדפוק חשבון לאחרים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

טראמפ קשקש ללא הפסקה, זו לא באמת חוכמה.

זה יכל להתרחש גם עם טראמפ. מה טראמפ היה עושה ?

I not loving it. It's a bad baddd move. It's not goooood.

בתכלס, רוסיה יוצאת כל כך מופסדת מהעניין הזה שאשכרה האזרחים שלה עצמה בורחים ממנה. 🤦.

זה כל כך ביזארי והזוי שלא ברור איפה רוסיה מרווחת פה..

פורסם (נערך)
לפני כשעה, gadik6 כתב:

גם ישראל כל הזמן תוקפת בסוריה, ובעוד מקומות, לפי פרסומים זרים כמובן.

איך כניסה קרקעית מלאה תוך נסיון כיבוש עיר הבירה, דומה למתקפות כרורגיות של ציוד צבאי ספציפי? (רמז: זה לא דומה).

אפילו הפלישות המיותרות של ארה"ב לכל מיני מדינות היו על בסיס טריגר כלשהו, נניח 9/11. פה לא היה כלום.

למען האמת הפיגוע הראשון שבוצע על אדמת רוסיה ויוחס לאוקראינה היה ממש לא מזמן, הרבה אחרי הפלישה.

באופן כללי הפגיעה הראשונה באדמת רוסיה הייתה אחרי תחילת הלחימה, לפני זה אוקראינה לא נגעה וגם לא ניסתה לגעת ברוסיה.

הדבר היחיד שדומה זאת הפלישה הגרמנית לפולין. גם שם זה היה כתוצאה מ"השפלה גרמנית" אחרי מלחמת העולם הראשונה.

לגבי טראמפ - הבחור לא צפוי, ולכן ישמצב שפוטין בכוונה חיכה שהוא ירד מהשלטון כדי לצאת לדרך. בסה"כ השטח לא היה בשל פחות לפני שלוש שנים, מאשר לפני שנה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אתה ממשיך לחזור על "פוטין תקף פוטין תקף"

אבל הוא באמת תקף, איך שלא תסובב את זה.

יש לך הצדקה לתקיפה הזאת?

לפני כשעה, gadik6 כתב:

גם ישראל כל הזמן תוקפת בסוריה, ובעוד מקומות, לפי פרסומים זרים כמובן. זה אוטומטית הופך אותנו ל"רעים"?

ישראל לא נכנסת קרקעית, לא מנסה להפיל את השלטון הסורי, ולא מנסה לספח שטחים של סוריה.

אפילו לא תומכת במורדים סוריים

לפני כשעה, gadik6 כתב:

לפני כשעה, gadik6 כתב:

זה לא מדויק. היו שורת הסכמים שנועדו להביא להפסקת אש. אף אחד מהם לא אמר לאוקראינים לשבת בשקט ולהשלים עם המצב.

אבל זה מה שקרה בפועל - אוקראינים השלימו עם המצב, בדיוק כמו שאתה מאחל להם עכשיו.

התוצאה - דיקטטור מטורלל קיבל רעב לעוד

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ואת אותו הדבר אפשר להגיד גם על ארה"ב, עם ההרפתקאות בעיראק, לוב וכדומה. בתור "מעצמה" אתה תדאג לאינטרסים שלך, בלי לדפוק חשבון לאחרים

לא מצדיק אותם. דבר דפוק בפני עצמו. לא זה לא היה צריך לקרות ולא זה.

המלחמה בעיראק זה בכלל דוגמא לאיך להחריב מדינה בלי סיבה מוגדרת. למרות שכלכלית המצב שלהם נראה לי השתפר מאז 2003.

יותר מזה - התערבות אמריקאית בבחירות ברוסיה ב1996, בעקיפין העלתה את פוטין לשלטון, והשאר הסטוריה.

אבל שוב - זה שלאמריקאים יש דם על הידיים, לא הופך את פוטין לגיבור גדול, ולא אומר שעכשיו אוקראינים צריכים לשבת בשקט.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 13 שעות, falou כתב:

לא יודע. לא מבין בזה.

כשבאה אלי הזוגה ולא מצליחה לפתוח את הצנצנת של התמצית וניל, אני לא מתחיל לשאול אותה אם היא יודעת להשתמש במגבת. היא מניחה שיש לי את הידע והמיומנות לעשות את זה, כי כבר עשיתי זאת בהצלחה בעבר או לפחות להסביר לה כך שהיא תצליח בעצמה.

אנחנו לא רוצים להיות במצב שאני הייתי לאחר מכן, עם כל הכסף, סליחה תמצית ווניל, על הרצפה, הלא כן?!

אני רואה את עצמי בתור בנאדם פרגמטי ולכן אני רואה 2 אופציות

1. קניית זהב ברובלים - למשוך כמה שאפשר לפי הפרמטרים השרירותיים שיש עכשיו וללכת לקנות זהב. ללמוד קצת ריקוע ולהכין צמידים. לצערי, תהליך כזה יכול לקחת זמן. 

2. לרכוש דרך אתרי זהב עם כרטיס בינלאומי תחליפי אז זו הדרך הכי טובה לעשות כך. 

אולי יש באתר של "הסולידית" אנשים שעברו כזה תהליך של קניית זהב והעברה שלו ליעד X.

יש לה בוודאות כתבה על רכישת זהב פיזי ואפסנה שלו בבנק ייעודי לזהב. לגבי רוסיה והמצב הנוכחי לא בדקתי

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה שברור שאם פוטין לא ירגיש הפסד מכל המהלך  הזה הסיבוב הבא יהיה הרבה יותר גרוע, הרבה עיניים מסתכלות ויפיקו לקחים, זה יכול לקרות בכל אזור גבול בין תומכי המערב לתומכי המזרח ( טיוואן, קוריאה וכו'...) בצורות שונות שקשה בכלל לשער איך יאיים על המערב.

פורסם
לפני 15 שעות, falou כתב:

כשבאה אלי הזוגה ולא מצליחה לפתוח את הצנצנת של התמצית וניל, אני לא מתחיל לשאול אותה אם היא יודעת להשתמש במגבת. היא מניחה שיש לי את הידע והמיומנות לעשות את זה, כי כבר עשיתי זאת בהצלחה בעבר או לפחות להסביר לה כך שהיא תצליח בעצמה.

אנחנו לא רוצים להיות במצב שאני הייתי לאחר מכן, עם כל הכסף, סליחה תמצית ווניל, על הרצפה, הלא כן?

אחרי ההודעה הקודמת שלי, פירסם היוטיובר החביב עליי NFKRZ סרטון בנוגע לכסף.

יכול לתת לך פחות או יותר הבנה מסוימת על המצב.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כל היוטיוברים הדפוקים האלה חושבים שהם ברחו, הם הראשונים שישלמו את המחיר. ברחת? שב בשקט יא סתום

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אני בספק אם מישהו יחפש אותם.

הם לא מספיק חשובים כדי להוציא עליהם משאבים שצריך בשביל להגן על המשטר.

פורסם

זה הכול יוטוברים לקהל המערבי... אז ברחו...

אלה שלקהל הרוסי (או אפילו אגיד СНГ) נשארים שם או לא מנתקים לגמרי.

מה יעשו היוטוברים שברחו עכשיו כשאין את הקלף של "אני גר ברוסיה", את מי הם מעניינים. למשל הבחורה מחברובסק...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, David32 כתב:

מה יעשו היוטוברים שברחו עכשיו כשאין את הקלף של "אני גר ברוסיה", את מי הם מעניינים. למשל הבחורה מחברובסק...

יצטרכו לייצר תוכן שבאמת מעניין מישהו. רצוי באנגלית.

יש כמה וכמה בלוגרים רוסיים שזה מאפשר להם לחיות חיים נוחים ברוסיה. והם מעדיפים לשתוק ולהגיד את מה שהמשטר רוצה לשמוע, לא רק כי הם מפחדים ממעצר, אלא כי הם יודעים שאין להם מה לחפש בחוץ.

ברוסיה הוא influencer, בחוץ הוא עוד מהגר עבודה, שעכשיו יצטרך לעבוד בעבודות שהמקומיים לא רוצים לעבוד בהן.

ואם הוא ירצה לחזור ליוטיוב/אינסטגרם/טיקטוק - שיהיה לו בהצלחה. קודם יצטרך ללמוד אנגלית ברמת שפת אם, אחר כך לפתוח ערוץ, להביא אותו למעל 100-200 אלף צופים, ולחפש ספונסרים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• תוכן חדש...