Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, hwgeek כתב:

ניראה לי זה בטח הכרישים של המוסד שנגסו בצינורות ופוצצו אותם בשביל לעשות נו-נו-נו לרוסים על האיום ליסגור את הסוכנות היהודית 🤣...

הגיוני, כי עם איך שהם בנויים, רק כרישי המוסד עם שיני האדמנטיום מסוגלים לזה. 

• מצחיק 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני 48 דקות, borisYalzin כתב:

לסגור לגמריה את הברז, הם הרי שולטים בזרימה 🤔

הברז סגור כבר. היופי בצינור עם ברז סגור זה שאפשר לפתוח אותו. צינור מפוצץ - אי אפשר.

לפני 17 דקות, save כתב:

2. הרוסים פוצצו קרוב מאד לצינור אחר שהאיחוד הקים מפינלנד לאסטוניה יחד עם צינור מדנמרק לפולין. צינור שמתחרה ישירות בסטרים. הרוסים רק מאותתים שכל דבר יכול לקרות לצינור בים גם בעומק 500 מטרים. 

אז הם פיצצו את שלהם ב 4 מקומות? את שניהם?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אמת השבוע היה צריך לשנות את השם של הצינור מ"נורד סטרים" ל"סודהסטרים" - BUBLY WATER  🤣

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה בעצם קורה עכשיו בשטח? עדיין יש קרבות? פוטין יתן להם בערך שבועיים ואז יודע שהחל מהיום מי שירה על שטח מדינתנו... מה שהיה עד היום כבר לא יהיה...  בלה בלה בלה?

פורסם

אם הייתה עוד תקווה שהמלחמה תיגמר בקרוב, אז הימים האחרונים מראים כנראה את ההיפך.

זלנסקי ממשיך עם האיומים שלו, ועכשיו הוא גם מגיש בקשה לצירוף מהיר לנאט"ו, שזה מהלך שחוץ מלתקוע אצבע בעין של פוטין (ולהראות איזה גבר כבר הוא), לא שווה כלום במלחמה הנוכחית. מישהו מאמין שנאט"ו יצטרפו פתאום ללחימה באופן אקטיבי, גם אם אוקראינה תהפוך לחלק מהברית?

הוא התחיל את הכהונה שלו כשאוקראינה כבר "איבדה" 2 מחוזות, עכשיו מדובר כבר בכ-15% משטח המדינה. בקצב הזה לא תישאר לו מדינה עד סוף הכהונה.

מה שקרה כבר בצ'צ'ניה ובגיאורגיה קורה עכשיו גם באוקראינה.

• מצחיק 5

פורסם
לפני 33 דקות, יבגניפ כתב:

מה היית עושה אם היית נשיא אוקראינה?

אם מגיע מישהו גדול ומאיים ואומר לך "אני הולך לז**ן אותך" אז כמובן מה שצריך לעשות זה לפשק רגליים ולהרפות וכמה שיותר רחב יותר טוב כי אז זה יכאב פחות.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 53 דקות, gadik6 כתב:

זלנסקי ממשיך עם האיומים שלו

מבין שלדעתך הוא צריך להחיות את צ'מברליין ולקבל "Peace in our time".

• אהבתי 3
פורסם
לפני 40 דקות, gadik6 כתב:

זלנסקי ממשיך עם האיומים שלו, ועכשיו הוא גם מגיש בקשה לצירוף מהיר לנאט"ו, שזה מהלך שחוץ מלתקוע אצבע בעין של פוטין (ולהראות איזה גבר כבר הוא), לא שווה כלום במלחמה הנוכחית.

גם ה"סיפוח" זה לא יותר מלתקוע אצבע בעין למערב.

לפני 41 דקות, gadik6 כתב:

אם הייתה עוד תקווה שהמלחמה תיגמר בקרוב, אז הימים האחרונים מראים כנראה את ההיפך.

איך היא אמורה להיגמר? לנשק את הרגליים לפוטין ולהגיד לו תודה?

אתה יודע מה כן, גם המערב זה לא בדיוק התלית שכולה תכלת פה, אבל עדיף לחיות תחת מערב מאשר תחת רוסיה.

לפני 42 דקות, gadik6 כתב:

מישהו מאמין שנאט"ו יצטרפו פתאום ללחימה באופן אקטיבי, גם אם אוקראינה תהפוך לחלק מהברית?

לא יקרה, אבל זה בגדר עין תחת עין.

ברור שנאט"ו לא תצרף את אוקראינה באמצע מלחמה, אבל חשוב להראות לפוטין שזה הכיוון.

לפני 43 דקות, gadik6 כתב:

ולהראות איזה גבר כבר הוא

אתה יודע, המדינה שלו די מאחוריו.

כולכם משום מה רואים את רוסיה בתור איזה מעצמת על מטורפת.

בפועל הם לא יותר מרפובליקת בננות, רק קצת יותר גדולה, שגם מתנהלת כמו אחת, עם השלטון המושחת שלהם.

וחבל, כי יש להם הכל, אבל באמת הכל כדי להתחרות מול ארה"ב על מקום הכלכלה הראשונה בעולם. משאבים יש, שטח יש, כח אדם איכותי יש, תרבות יש, רק ההנהגה שלהם חרא.

לפני 1 דקה, Gavrik כתב:

אם מגיע מישהו גדול ומאיים ואומר לך "אני הולך לז**ן אותך" אז כמובן מה שצריך לעשות זה לפשק רגליים ולהרפות וכמה שיותר רחב יותר טוב כי אז זה יכאב פחות.

ולזייף אורגזמה

• אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 59 דקות, gadik6 כתב:

כל מיני דברים מוזרים 

אנחנו חיים באותו עולם? הרוסים כרגע נדחקים אחורה בקצב מרשים, לא להיפך. את המלחמה הזו התחילה רוסיה, לא אף אחד אחר. שמישהו בא לגנוב לך את המדינה אתה אמור להגיד לו "וואלה אחי לא רוצה לריב, מלחמה זה רע, אז הנה אני נכנע מראש"? 

מעניין מה היה קורה אם כולם היו מאמצים את המדיניות שאתה מציע במלחמת העולם השניה, ולא רק צ'מברליין. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 35 דקות, יבגניפ כתב:

מה היית עושה אם היית נשיא אוקראינה?

דבר ראשון, מפסיק להסתובב ב"מדי צבא" כל הזמן כאילו אני פידל קסטרו.

אין ספק שתנאי הפתיחה של זלנסקי לא היו אופטימליים, בלשון המעטה - הוא קיבל מדינה שכבר נמצאת באמצע קונפליקט צבאי, כשמצד אחד יש את פוטין שלא ישחרר את אוקראינה "לידי המערב", ומצד שני יש את המערב עם האינטרסים שלו, שמובל על ידי בחור סנילי שלא שולט במה שהוא אומר (ובטח שלא במצב להנהיג את המערב באחד הקונפליקטים הצבאיים הרציניים בשנים האחרונות).

תוסיף לזה את העובדה שהמערב (בעיקר ארה"ב) כנראה גרם לו לחשוב שיש לו גב, הצניח עליו טונות של תחמושת ובאופן כללי לא ניסה להגיע לפתרון דיפלומטי אלא להפך, מה שדחף אותו לשחק צ'יקן מול פוטין, וכולנו רואים איך זה נגמר.

אז מה שבטוח לא הייתי עושה זה מנסה להלהיט את האווירה עוד יותר באופן פומבי (להילחם בכל הכוח ברוסים?   כן. להתחיל לספר לכל העולם שאתה עומד להצטרף לנאט"ו מחר, כשזה כנראה אחת הסיבות העיקריות לפרוץ הסכסוך, ולצאת בהצהרות שלא תדבר יותר עם פוטין?   זה ממש לא).

עדיף כבר שיפציץ את מוסקבה עם טילים אמריקאיים ויביא את הסכסוך לקצה. משם כנראה אפשר רק לרדת, במקום לעשות כל הזמן עוד קצת ועוד קצת אסקלציה.

פורסם (נערך)

נראה שפוטין התגייר, למד עברית ומצא זמן פנוי לקשקש ב-CF.

תגיד, @gadik6, אילו היית לוי אשכול, היית אומר לנאצר "תפדל, בוא לירושלים?".

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 3
  • מצחיק 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, vadim6385 כתב:

ברור שנאט"ו לא תצרף את אוקראינה באמצע מלחמה, אבל חשוב להראות לפוטין שזה הכיוון.

אתה יודע, המדינה שלו די מאחוריו.

להראות לפוטין שמה בדיוק?   ההכרזה הזאת מרגשת את פוטין כמו גשם במוסקבה באמצע הקיץ.

ולא, אני לא יודע. כל מי שאני מדבר איתו באוקראינה רוצה שזה יגמר, היום. הם כולם מקללים את פוטין אבל רובם כבר התעייפו מהמלחמה (זה שאתה לא קורה בויינט שאין ביקורת על זלנסקי לא אומר שזה ככה).

קולות המלחמה היחידים שאני שומע זה או מכל מיני "פטריוטים" אוקראינים שברחו לחו"ל/ישראל, ונותנים עיצות מרחוק, או "לאומנים" אוקראינים במזרח אוקראינה, שגם ב-2019/2020 לא היו מוכנים להפסקת אש עם רוסיה.

לפני 28 דקות, Pika007 כתב:

אנחנו חיים באותו עולם? הרוסים כרגע נדחקים אחורה בקצב מרשים, לא להיפך. את המלחמה הזו התחילה רוסיה, לא אף אחד אחר. שמישהו בא לגנוב לך את המדינה אתה אמור להגיד לו "וואלה אחי לא רוצה לריב, מלחמה זה רע, אז הנה אני נכנע מראש"? 

מעניין מה היה קורה אם כולם היו מאמצים את המדיניות שאתה מציע במלחמת העולם השניה, ולא רק צ'מברליין. 

האוקראינים כבשו עוד כפר?   מה אני אגיד לך, עוד שניה מגיעים למוסקבה. התקשורת דואגת לדווח ולהאדיר כל הצלחה אוקראינית, בין אם היא בעלת משמעות ובין אם לא, כאשר כל מה שהרוסים משיגים מוצג כהישג מינורי.

בשטח מדובר בפינג-פונג, כשאף צד לא קרוב להכרעה (לא רוסיה בכיבוש ארבעת המחוזות ולא אוקראינה בהחזרת השטחים).

לגבי החלק השני - אתה צוחק?   ראינו בדיוק מה קורה. אף אחד לא התערב עד שנהייה מאוחר מדי (להזכירך, צרפת וגרמניה לא התערבו המלחמה עד שגרמניה לא פלשה לפולין, וגם אז לקח להם זמן עד שהם התחילו באמת להילחם). כנ"ל לגבי ארה"ב.

לפני 14 דקות, sperial כתב:

נראה שפוטין התגייר, למד עברית ומצא זמן פנוי לקשקש ב-CF.

מי כמוך מבין בזמן פנוי וקשקשת (על חשבון משלם המסים כמובן).

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מעניין 1

• תוכן חדש...